17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Viitorul este promiţător, pentru că primiţi informaţii bune ce vor contribui la succesul deplin al unei acţiuni la care veţi contribui cu multă energie. Sunteţi mulţumit de perspective şi, atâta timp cât nu vă pierdeţi interesul şi tonusul de acum, rezultatele vor fi excelente. Mergeţi mai departe optimist, încrezător în reuşita finală.

Taur
Aveţi grijă ce decizie luaţi în acest moment pentru că aşa cum vă aşterneţi, aşa veţi dormi. E un moment care trasează, practic, direcţia de mers pe o perioadă mai lungă de acum înainte şi trebuie să fiţi atent ce alegeţi, pentru că nu vă veţi mai putea întoarce. Nu spuneţi ultimul cuvânt decât după ce sunteţi sigur că aţi analizat problema pe toate feţele.  
      
Gemeni
Ca să puteţi duce mai departe planul pe care îl dezvoltaţi acum, depindeţi totuşi şi de ajutorul altor persoane. Bateţi la uşa lor, solicitaţi-le sprijinul, pentru că nimeni nu va interveni în favoarea dumneavoastră dacă nu le spuneţi foarte clar ce anume aşteptaţi de la ei. Veţi găsi persoanele potrivite pentru a participa la problema care vă frământă, dar nu uitaţi că nici un serviciu nu e pe gratis. Va trebui să le oferiţi şi dumneavoastră lor ajutorul, cu altă ocazie.  

Rac
Nu vă aşteptaţi ca părerile dumneavoastră să fie îmbrăţişate de ceilalţi chiar din prima cu plăcere, pentru că azi iscaţi numai controverse pe unde treceţi. Ceva lipseşte pentru a vă face ascultat aşa cum meritaţi, deci, înainte de a vă prezenta în faţa lumii, alegeţi-vă cu grijă cuvintele, imaginea şi strategia de comunicare. Nici agresivitatea, dar nici supunerea nu se potrivesc situaţiei de faţă.  
   
Leu
Dacă v-aţi făcut planuri măreţe cu privire la un proiect de anvergură, se pare că nu va ieşi conform viselor dumneavoastră. Ceva se va strica pe parcurs şi va destrăma planurile dumneavoastră cele mai îndrăzneţe. Cineva îşi bagă coada în treburile dumneavoastră şi distruge tot, şi pentru că vă lăsaţi copleşit de panică, depresie şi pesimism, nu mai găsiţi în dumneavoastră forţa de a redresa situaţia înainte de colaps.  
 
Fecioară
Nu ştiţi cum să mai trageţi de bani ca să vă ajungă mai bine, dar oricât v-aţi strădui să mai reduceţi din unele cheltuieli pentru a vă descurca mai uşor cu veniturile actuale, tot va rămâne vreo plată neachitată. Trebuie să fiţi imparţial când vine vorba de bani, să nu ţineţi partea nimănui. Dacă o anumită plată este mai urgentă decât alta, dedicaţi-vă ei şi aduceţi-o la zi cât mai repede.

Balanţă
Nu vă place ceea ce aveţi de făcut astăzi la serviciu, sunt sarcini obligatorii care nu vă motivează mai deloc şi nu scot la iveală adevăratele dumneavoastră calităţi. Sunt obligaţii de serviciu, o simplă rutină, dar cum nu puteţi scăpa de ele, le preluaţi sârguincios, dar fără satisfacţii. Nici măcar banii care ar ieşi de pe urma acestor eforturi nu sunt prea mulţi ca să fiţi mai dedicat muncii.

Scorpion
Dacă staţi şi vă plângeţi că nu v-a ieşit cine ştie ce acţiune, pierdeţi timp preţios, deci ieşiţi din această pasă proastă şi apucaţi-vă de ceva nou. Moralul nu e în cea mai bună formă, dar măcar staţi bine din punct de vedere fizic şi un efort de voinţă v-ar scoate din această stare neprofitabilă. Luptaţi-vă cu pesimismul, cu neputinţa, cu temerile personale şi canalizaţi-vă energia spre ceva mai interesant.
   
Săgetător
Aveţi mari rezerve cu privire la etapele următoare ale unui proiect şi aţi avea nevoie de o garanţie sau cel puţin de o motivaţie pentru a merge mai departe. Singur, nu găsiţi ceva de care să vă agăţaţi pentru a continua, dar plecaţi totuşi urechea la stimulentele care vin din jurul dumneavoastră. Aşteptaţi de la cineva un imbold serios.
 
Capricorn
Când nu se poate ajunge la un consens pe cale paşnică, atunci trebuie să intervină autoritatea, indiferent ce ar însemna aceasta: un şef care dă ordine, un reprezentant al legii care aplică sancţiuni în stânga şi-n dreapta sau un arbitru imparţial care reuşeşte să analizeze situaţia foarte clar pentru a oferi o soluţie satisfăcătoare pentru toată lumea.  
    
Vărsător
Au loc evenimente deosebite în viaţa personală ce vă dau curajul să ieşiţi în faţă şi să vă strigaţi fericirea cu voce tare. Sunteţi mulţumit de tot ce se petrece, pentru că sunt momente de care nu aveţi parte arareori, iar acum pare să fie unul din cele câteva momente cheie care vor marca toată luna. Deciziile pe care le luaţi împreună cu familia vor avea efecte pe termen lung.
 
Peşti
Uneori, ieşirea din impas apare de unde vă aşteptaţi mai puţin, deci nu disperaţi dacă vedeţi că nimic nu se mai urneşte de la o vreme. Piedica se va ridica exact când nu mai credeaţi că există vreo soluţie, deci merită să lăsaţi lucrurile şi la voia întâmplării să vedeţi încotro merg, pentru că undeva pe parcursul acestui drum se va ivi şi răspunsul necesar. A vă crampona, a vă da peste cap în căutarea unei soluţii sau a vă pierde speranţa într-o rezolvare nu sunt soluţiile cele mai bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS