21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, așa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce privește relația sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.    

Taur
Vă așteaptă o zi bună, căci mintea se va dovedi deosebit de eficientă. Aţi putea obține realizări nesperate în activități comerciale sau artistice. Dacă nu este cazul, aţi putea ieși la cumpărături. O vizită la ceas de seară vă va face mare plăcere și vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudență în cazul în care doriţi să faceţi o investiție.   
      
Gemeni
Evitaţi să vă implicaţi în speculații sau jocuri de noroc, căci nu vă avantajează. Dacă totuși nu vă opuneţi tentației, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi niște decizii măcar rezonabile. Evitaţi excesul de cafea și tutun, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce privește sănătatea. Faceţi față destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.  

Rac
Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult așteptate. Starea fizică și psihică este excelentă. Energia și îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulțime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească.  
   
Leu
Neatenția de care daţi dovadă vă poate aduce în situația de a avea o discuție aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate și ar fi bine să ajungeți la un acord. Treburile gospodărești par a nu se mai termina și deja simțiţi că nu mai aveţi răbdare. Puțină mișcare în aer liber vă va face să vă simțiţi alt om.  
 
Fecioară
Faceţi o mulțime de încercări pentru a găsi niște colaboratori. Reușiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, așa că propunerile dumneavoastră vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susține în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp pentru odihnă și relaxare. De la drum veţi primi o informație interesantă. Petreceți mai mult timp alături de persoana iubită!    

Balanţă
În jur aveţi multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeți-vă cu grijă colaboratorii, altfel veţi avea surprize prea puțin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neașteptat de la o cunoștință apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut sau o sponsorizare, șansa va fi de partea dumneavoastră. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche și s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață.   

Scorpion
Rezultatele pe care le așteptați întârzie să apară, ceea ce vă neliniștește și vă nemulțumește totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dumneavoastră sunt excelente, dar trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dumneavoastră sunt recunoscute la toate nivelurile.   
   
Săgetător
Vă agitaţi exagerat de mult și fără nici un rost. Sunteţi nemulțumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dumneavoastră în gospodărie, dar aveţi tendința de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activități deosebite, deoarece sunteţi bulversat și veţi încurca mult mai rău lucrurile. În definitiv, nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi încât să nu mai poată aștepta câteva zile. Dimineață aveți sentimente contradictorii în ceea ce privește problemele profesionale.   
 
Capricorn
Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudența va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informațiile care vă vor parveni vă vor entuziasma foarte tare. Nu vă lăsaţi copleșit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar cu abilitățile de care daţi dovadă, nu are nici o șansă.  
    
Vărsător
Vă frământă o chestiune de familie căreia simțiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri și chiar vă veţi mai liniști. Pe acasă este posibil să apară o nouă urgență. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce și un mic câștig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.
 
Peşti
Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar și să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuși, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi niște afirmații care vor genera discuții aprinse, obositoare. Iar acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS