13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu ştiţi cum să abordaţi ziua aceasta: să profitaţi de linişte şi odihnă sau să vă apucaţi deja de ceva mai palpitant, care să vă scoată din comoditate? Numai de starea dumneavoastră de moment depinde totul, pentru că, dacă tot ce vă doriţi azi e să leneviţi pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să vă răsfăţaţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor.         

Taur
Din cauza unor limite impuse de alţii mai puternici, nu aveţi voie să ajungeţi acolo unde v-aţi propus. Cam bateţi pasul pe loc, dar, răbdător din fire, vă spuneţi că aşa e mersul firesc al lucrurilor şi încercaţi să vă adaptaţi. Există reguli, legi, restricţii, interdicţii, şi trebuie să vă supuneţi lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva dumneavoastră, sancţionându-vă drastic.
      
Gemeni
Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să vă bazaţi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil ca o persoană să vă ofere o sumă de bani pentru a vă ajuta să achitaţi vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intraţi în posesia unei sume care vi se datorează de mai multă vreme şi tot întârzie să apară, deci se poate regla oarecum balanţa.  

Rac
Aveţi grijă la deciziile cu impact ale acestei perioade, pentru că par a fi unele dintre cele mai dificile din ultima vreme. Practic, stabiliţi ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care aţi acumulat-o – o investiţie importantă, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu vă permiteţi decât de câteva ori în viaţă. Dacă sunteţi convins că veţi face faţă acestor cheltuieli, nu mai staţi pe gânduri, pentru că banii oricum trebuie să circule.  
   
Leu
Sunteţi pus pe şotii, cu gândul la vacanţă, la distracţie, la joacă. Vă comportaţi ca un copil, poate şi datorită prezenţei celor mici în anturajul dumneavoastră. Vă distraţi alături de ei de parcă aţi fi de-o vârstă, dar vă daţi seama că şi copilul din interior mai cere uneori să fie lăsat să se manifeste în voie. Animaţi foarte bine atmosfera cu o atitudine veselă şi energică, încât toată lumea se va implica.
 
Fecioară
Plecaţi la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că vă luaţi rămas bun de la un loc şi lăsaţi în urmă ceva ce v-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie vă aşteaptă ceva ce vă va impresiona la maximum. Plecaţi cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăsiţi sau faţă de ceea ce urmează să întâlniţi, dar şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu sunteţi foarte sigur ce vă aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a vă spori starea de emotivitate.

Balanţă
Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate în zilele trecute revin la normal şi reuşiţi să vă relaxaţi cât de cât. Discuţiile pe care le purtaţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primiţi de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru dumneavoastră, pentru că aşa reuşiţi să vă reîncărcaţi bateriile cu ceea ce aveţi nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi.

Scorpion
Sunteţi cam egocentrist şi uitaţi că o relaţie implică reciprocitate şi un schimb permanent de servicii. Aşteptaţi prea mult de la celălalt fără să oferiţi mare lucru în schimb, dar va veni clipa în care toate aceste gesturi pe care le cereţi de la partener va trebui returnate în aceeaşi măsură. Aşezaţi doar propria persoană în prim plan şi vă place să fiţi centrul universului partenerului, dar la celălalt nu vă gândiţi.  
   
Săgetător
Aveţi grijă cu cine vă petreceţi ziua, pentru că sunteţi într-o pasă excelentă, iar compania nepotrivită v-ar putea tăia tot cheful de a face ceva interesant. Nu staţi acasă, nu staţi singur, dar nici nu atrageţi oameni care au ceva pe suflet, pentru că, impresionabil fiind, veţi lăsa orice activitate care vi s-ar potrivi mai bine doar pentru a le ţine celor apropiaţi companie.   
 
Capricorn
Cea mai mare bucurie a zilei este să socializaţi, să treceţi prin locuri pe unde aveţi ocazia să vă întâlniţi cu amicii dumneavoastră sau sau să faceţi noi cunoştinţe. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru că aveţi un talent aparte de a vă adapta oricărui mediu şi oricăror subiecte de conversaţie. Sunteţi primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoaşteţi.  
    
Vărsător
Sunteţi martorul unui eveniment fericit în familie. Este posibil ca o rudă apropiată să devină părinte sau să fiţi invitat la o nuntă, un botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut. Aveţi parte de mari bucurii din partea copiilor sau, dacă nu aveţi copii, poate chiar acum începeţi să vă gândiţi serios la un astfel de plan de viitor. Dedicaţi-vă timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru că aveţi starea necesară de a vă coborî la nivelul lor şi de a vă aduce aminte de copilărie.
 
Peşti
Este o perioadă de aşteptare în plan sentimental şi sunteţi cuprins de o stare în care parcă aţi simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Vă puteţi confrunta cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoana iubită, multe planuri pot fi date peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plină de surprize, dar care are rolul de a amplifica şi mai mult starea ciudată care vă cuprinde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS