11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi mari rezerve dacă să credeţi tot ce vă spune persoana iubită. Flerul vă transmite că în spatele vorbelor frumoase s-ar ascunde şi un neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Mai bine staţi de vorbă faţă în faţă cu cărţile pe masă, ca nu cumva să se infiltreze îndoiala care va şubrezi relaţia. Este o perioadă a deciziilor în cuplu, a instabilităţii sentimentale sau emoţionale, deci starea cu care începeţi ziua va fi complet diferită de cea cu care o veţi încheia spre seară.

Taur
Trebuie să lucraţi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la dumneavoastră, cel mai bine ar fi să nu le combinaţi, să vă apucaţi de unul dintre planuri, să-l duceţi la îndeplinire, şi abia după aceea să vă gândiţi la celălalt. Lucrând pe două fronturi riscaţi să le stricaţi pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea vă puteţi concentra să faceţi mai multe deodată.  

Gemeni
Nu ajunge doar să visaţi frumos la clipa când veţi vedea un anumit scop materializat în faţa dumneavoastră, ci trebuie să şi puneţi osul la treabă. Numai de energia pe care o investiţi în acest proiect depinde şi ritmul în care acesta va evolua, deci nu staţi aşteptând să cadă din senin, pentru că nimic nu se rezolvă de la sine. E o chestiune de efort, de ambiţie şi voinţă, dar mai aveţi nevoie de o motivaţie clară, care se poate ivi chiar acum la orizont.   

Rac
Viaţa de cuplu este motiv de împlinire, deoarece partenerul vă răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii vă înconjoară cu maximă iubire şi, la rândul dumneavoastră, dăruiţi tot ce aveţi mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi. Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă.

Leu
Poate apărea şansa unui împrumut oficial de la o bancă sau altă instituţie de profil sau intraţi în posesia unui onorariu pentru o muncă prestată deja, suma ce vi de cuvine de drept. Vă bucuraţi de nişte bani promişi de ceva vreme. Orice aţi face, trebuie să respectaţi legea, condiţiile impuse, să nu vă abateţi de la corectitudinea acţiunilor financiare pe rol, pentru că, în caz contrar, aceasta poate fi şi o zi a penalităţilor, în care orice neregulă poate fi depistată şi sancţionată imediat.   

Fecioară
Este o perioadă bună în plan financiar, v-aţi putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Vă permiteţi nişte cumpărături pe care vi le doriţi de multă vreme, poate o investiţie în imaginea publică, cea care atrage atenţia asupra dumneavoastră. Veţi primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare.  

Balanţă
Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungeţi la un răspuns clar prin care ştiţi exact dacă puteţi avea încredere în partener. Ajungeţi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea vă gândiţi la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care vă arătaţi dispus să vă creaţi un drum comun împreună.  
 
Scorpion
În sfârşit, e soare şi pe strada dumneavoastră: e o zi frumoasă, fără ca vreun nor să strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordaţi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener să se simtă mai important. Aveţi în mâinile dumneavoastră fericirea celuilalt şi faceţi tot posibilul să i-o oferiţi pe tavă!  

Săgetător
Sunteţi într-o pasă bună ce vă avantajează, mai tonic şi mai optimist ca de obicei. Parcă aţi fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că aveţi în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra dumneavoastră, jucând rol de „hei-rup“ în cazul unei situaţii în care daţi semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite. Aveţi numai de câştigat de pe urma acestei cunoştinţe.

Capricorn
Felul în care vi se adresează unii este nedrept, pentru că vă critică, vă judecă, vă atacă agresiv cu vorbe dure, pe care e şi normal să le puneţi la inimă şi să suferiţi. Gândiţi-vă că relaţia cu aceşti oameni este sacrificiul pe care trebuie să-l faceţi pentru a vă atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri.  

Vărsător
Sunteţi obligat să reacţionaţi rapid în situaţii urgente. Nu aveţi timp nici să analizaţi situatia, nici să staţi să vă gândiţi ce e mai bine pentru dumneavoastră, deci fiţi pe fază şi nu pierdeţi vremea meditând. Dacă nu sunteţi suficient de spontan, altul va fi mai iute decât dumneavoastră şi va obţine ceea ce vi se oferă acum cu un mic efort de voinţă. Orice competiţie cu tentă intelectuală vă poate avea printre învingători.  

Peşti
Aveţi relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Aveţi parte de o atmosferă paşnică şi liniştită, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansa ca totul să revină la normal după o perioadă mai dificilă. Staţi cât mai mult în acest anturaj ca să vă încărcaţi bateriile cu energie pozitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS