5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La gesturile dumneavoastră de prietenie şi de simpatie nu primiţi chiar semnalele dorite, de parcă v-aţi risipi emoţiile pe cine nu merită. Sunteţi prea generos cu oameni pe care îi îndrăgiţi sincer şi care nu vă oferă înapoi decât critici, vorbe dure, o stare apăsătoare de tensiune şi tot felul de reacţii pe care nu le speraţi de la ei. Fiţi mai precaut când vine vorba să vă oferiţi prietenia.      

Taur
Atmosfera nu prea e plăcută acasă, poate pentru că cineva drag din familie are probleme şi sunteţi cu toţii influenţaţi de starea tensionată creată de el. Sunt griji comune, ale întregii familii, deci nu puteţi rămâne indiferent la tot ce auziţi, de vreme ce sunteţi şi dumneavoastră parte integrantă din acest întreg. Nu puteţi trece cu vederea problemele unui părinte, ale unei frate, ale partenerului de viaţă, pentru că, dacă el nu e în toane bune, nici voi ca familie nu mai funcţionaţi perfect.
      
Gemeni
Ştiţi să vă exprimaţi sentimentele într-o formă convingătoare, pentru că nimeni nu vă poate contesta talentul literar. Aţi fi un scriitor grozav de romane cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţineţi toate calităţile în acest sens: şi un vocabular bogat, şi sensibilitate, şi pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută. Dacă aveţi astfel de veleităţi, puneţi-le în practică, pentru că ar putea ieşi o operă literară de toată frumuseţea.

Rac
Mediul în care vă aflaţi vă influenţează negativ, ca atare alegeţi-vă cu grijă companionii, ca să nu vă stricaţi ziua din cauza toanelor lor. Aveţi alături persoane împovărate de tot felul de necazuri care nu vă aparţin, dar, cum sunteţi sensibil la necazurile altora, vă vor impresiona imediat şi veţi aluneca şi dumneavoastră spre aceeaşi pantă depresivă.
   
Leu
Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare nu insistaţi să duceţi la capăt o acţiune dacă ştiţi că nu e întru totul legală. Cineva stă cu ochii pe dumneavoastră gata să vă sancţioneze dacă vă prinde cu ocaua mică, deci evitaţi tentaţia de a călca strâmb doar cu gândul că nu vă vede nimeni. Ba da, vă vede, şi aţi putea avea mult de suferit dacă erorile vor fi scoase la lumină.  
 
Fecioară
O faceţi pe neştiutorul în faţa unei persoane care are pretenţii mari de la dumneavoastră, dar e mai bine să recunoaşteţi sincer că nu aveţi soluţie la problema de faţă decât să abordaţi o atitudine falsă, care nu vă reprezintă. Cinstit ar fi deci să spuneţi clar ce nu ştiţi şi să cereţi un sfat experimentat, deoarece întotdeauna aveţi ceva nou de învăţat de la alţii. Vă acceptaţi poziţia de învăţăcel în faţa unui mentor, care va aprecia corectitudinea dumneavoastră.

Balanţă
Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă, care poate duce la un final nefericit. Aveţi grijă la ce spuneţi, la tonul categoric pe care sunteţi tentat să-l folosiţi, la deciziile tranşante pe care sunteţi gata să le luaţi fără să chibzuiţi. Aţi putea rupe o relaţie ce mergea bine, aţi putea pierde un prieten sau aţi putea face un gest riscant pe care nu-l veţi mai putea repara după aceea.

Scorpion
Sunteţi dezamăgit să vedeţi cum un mare vis se destramă sub ochii dumneavoastră, doar pentru că nu aţi făcut tot posibilul să-l duceţi la capăt. Aţi ratat câteva ocazii bune, aţi amânat unele decizii importante, iar acum e deja prea târziu să mai salvaţi ceva. Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă recunoaşteţi învins şi să renunţaţi la planul de la care aveaţi atâtea speranţe.  
   
Săgetător
Nici nu aţi încheiat bine un capitol, că dumneavoastră deja vă gândiţi la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa sunteţi dumneavoastră: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu puteţi sta pe loc nici măcar ca să vă reîncărcaţi bateriile. S-a născut deja un alt scop în mintea dumneavoastră şi nu pierdeţi vremea: vă apucaţi serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede.  
 
Capricorn
Aveţi grijă spre ce vă canalizaţi azi energia debordantă, ca nu cumva să o risipiţi pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii sau dispute din care nu iese nimic bun. Sunteţi pus pe harţă, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlniţi şi alţi oameni la fel de nervoşi ca dumneavoastră, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin autocontrol şi toleranţă maximă, aţi putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii.

Vărsător
Vă bucuraţi de o stare de „dolce far niente“ care nu vă reprezintă de obicei, pe dumneavoastră, un om mereu în mişcare, dar probabil aveaţi nevoie de puţină odihnă. Dormiţi câteva ore în plus, vă răsfăţaţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, vă permiteţi să vă ocupaţi de lucrurile care vă fac plăcere sau poate vă permiteţi o zi de vacanţă.
 

Peşti
A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amânaţi de ceva vreme pentru că nu vă simţeaţi pregătit să spuneţi ultimul cuvânt. Aţi mai meditat, v-aţi gândit, aţi adunat informaţii şi acum consideraţi că deţineţi toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vreţi să fiţi influenţat de nimeni, dar oricât aţi dori să luaţi singur decizia, nu puteţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS