22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un gest urât al unei persoane apropiate le va strica buna dispoziţie. Se vor simţi trădaţi sau abandonaţi şi vor simţi ruptura destul de profund. Partea pozitivă este că se vor găsi persoane care să le ofere consolare şi ar putea descoperi simpatie şi prietenie unde nu s-ar fi aşteptat.

Taur
Starea uşor melancolică în care se află Taurii le sporeşte farmecul personal şi le dă o aură de mister. Vor fi curtaţi intens, vor primi invitaţii discrete sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Vor avea parte de foarte, foarte mult stres pe plan profesional şi vor simţi că nu-şi pot duce la îndeplinire proiectele.

Gemeni
Aerieni cum sunt, tind să neglijeze unele probleme de sănătate, care le dau mici semnale de alarmă de ceva vreme. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. Au toate şansele să primească o mărire de salariu. Dragostea e la cote maxime, cei implicaţi acordă mult timp şi atenţie relaţiei de cuplu.

Rac
Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: se înscriu la cursuri, fac economii, ţin cură de slăbire, se prezintă la interviuri, se mută etc. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade şi ei simt acest lucru, aşa că nu se abat de la scopul propus.  

Leu
Vor fi deosebit de visători, îşi vor face tot felul de planuri, vor dori să citească mai mult sau să vadă mai multe filme, se vor apuca de orice activitate care le-ar putea stimula imaginaţia. Vor fi parteneri de conversaţie încântători şi tonici, aşa că e o perioadă bună să iasă mai mult în lume şi să comunice.  

Fecioară
E o săptămână a aşteptărilor neîmplinite, mai ales în plan sentimental. Asta le va provoca o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur. Fecioarele trebuie să fie atente să nu se descarce pe ceilalţi, mai ales pe partenerul de cuplu.  

Balanţă
Sunt active la serviciu, merg la cumpărături, îşi fac calcule şi îşi planifică tot felul de distracţii pentru week-end. S-ar putea spune chiar că starea de indispoziţie şi moleşeală de care suferă cei din jur le ambiţionează să demonstreze că pot funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii.
 
Scorpion
Scorpionii vor fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Va fi de ajuns un gest amabil sau un compliment făcut de partenerul de cuplu ca să-i scoată din această stare de moleşeală. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură.

Săgetător
Trebuie să-şi pună problemele în ordine, iar cei cu relaţii fragile se vor dovedi foarte tranşanţi. Nu trebuie să uite nici de planul profesional, pentru că îi aşteaptă nişte provocări. Un prieten le va cere ajutorul într-o problemă personală. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu se vor stresa cine ştie ce.

Capricorn
Ar fi timpul ca încăpăţânaţii Capricorni să se dovedească un pic mai flexibili şi să introducă nişte elemente noi în viaţa lor. O problemă legată de bani le va tulbura somnul pentru câteva nopţi, dar se va rezolva spre sfârşitul perioadei.  

Vărsător
E momentul să analizeze foarte serios dacă sunt sau nu mulţumiţi de jobul lor, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, dacă să facă vreo achiziţie semnificativă. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment unde vor fi invitaţi sau chiar protagonişti, şi de o surpriză plăcută în dragoste.

Peşti
Muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi rapide. Vor fi mulţumiţi şi de aspectul financiar, pentru că vor primi bani de la cineva din familie. Necazurile unui prieten le vor tulbura puţin buna dispoziţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS