22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Puneţi accent pe cooperare, pe schimbul de opinii, pe sprijin reciproc, pentru că de aici se vor naşte azi cele mai bune rezultate. Nu încercaţi nici să vă impuneţi cu orice preţ punctul de vedere. Aveţi încă de învăţat de la alţii superiori dumneavoastră (ca vârstă, ca experienţă de viaţă, ca rang social) şi pentru că o astfel de persoană este acum în preajma dumneavoastră, profitaţi de lecţiile gratuite pe care vi le împărtăşeşte.  

Taur
Munciţi cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care comentează acid eforturile dumneavoastră. E ca şi cum aţi da doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, de şefi pe care nu-i puteţi mulţumi nici dacă v-aţi da peste cap sau de colaboratori care îl iau pe nu în braţe şi resping toate opiniile dumneavoastră pentru că ar fi imposibil de pus în aplicare.   

Gemeni
E o plăcere să intraţi în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, veţi vedea că aveţi ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii. Un fleac să aflaţi, un detaliu minor, şi într-o zi exact acela va conta în rezolvarea unei probleme încâlcite, deci nu respingeţi discuţiile care par nesemnificative.

Rac
Munca e norocul dumneavoastră, deci nu aşteptaţi să vă pice nimic din cer, pentru că nu se va întâmpla nici o minune. Ce faceţi cu mâna dumneavoastră e sfânt, se zice, şi la aceeaşi concluzie veţi ajunge şi dumneavoastră astăzi, pentru că puneţi serios umărul la un proiect care evoluează excelent datorită eforturilor proprii. La asemenea implicare, mai aveţi parte şi de nişte auspicii norocoase.

Leu
La serviciu vă folosiţi de talentul dumneavoastră creativ şi obţineţi rezultate strălucite. În plan sentimental, cineva din trecut reapare în viaţa dumneavoastră sau, pur şi simplu, întâlniţi o nouă iubire. Este foarte important să fiţi calm şi să vă gândiţi de două ori înainte de a spune sau a face ceva. Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste.
 
Fecioară
Deşi sunteţi un om de încredere, azi chiar şi dumneavoastră le lăsaţi unora semne de întrebare, pentru că nu sunteţi foarte logic în exprimare. Acum spuneţi un lucru cu fermitate şi credeţi că nu se poate schimba nimic, peste câteva ore veniţi deja cu alt argument, deci vă contraziceţi singur. Faceţi ordine în propria gândire înainte de a spune ultimul cuvânt, pentru că până şi cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul zilei.  

Balanţă
Vă aflaţi într-un colectiv care vă convine de minune. Aveţi acelaşi mod de a gândi, de a lucra, de a participa la diversele sarcini ale zilei şi vă completaţi perfect unii pe alţii. De aici se pot naşte colaborări fructuoase, prietenii frumoase, poate chiar şi relaţii de cursă lungă, pentru că rareori aveţi parte de un dialog atât de bun cu cineva de sex opus. Faceţi tot posibilul să păstraţi legătura cu omul cu care vă simţiţi azi pe aceeaşi lungime de undă.

Scorpion
Deşi eraţi foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă, care vă dă peste cap toată organizarea iniţială. Sunteţi foarte derutat, pentru că acum nu mai ştiţi pe ce cale să mergeţi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă aţi duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare.

Săgetător
Sunteţi obosit, de aceea ar trebui s-o lăsaţi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţineţi cont de nivelul de energie de care dispuneţi cu adevărat, riscaţi să stricaţi tot. Cineva vă trage de mânecă să nu vă mai agitaţi atât, să nu faceţi lucruri peste puterile dumneavoastră. Dacă nu ţineţi cont de încercările sale de a vă tempera, vă veţi convinge singur că nu are rost să exageraţi când vor apărea primele greşeli.  
 
Capricorn
Cu echipa potrivită alături de dumneavoastră, adunând oameni la fel de pregătiţi intelectual, puteţi ajunge azi la nişte rezultate demne de toată lauda. Mintea vă merge brici, vă remarcaţi prin replici geniale sau soluţii salvatoare, pe care lumea le primeşte cu bucurie. Atrageţi persoane care vă seamănă încât merită să valorificaţi dialogul excelent, care se leagă şi de poziţia superioară pe care o aveţi.

Vărsător
Un plan mai vechi, ce părea să evolueze în direcţia dorită, ajunge azi într-un punct critic, cu riscul de a strica tot. Probabil aţi comis cândva o eroare fără să vă daţi seama, dar efectele sale se arată abia acum, mult prea târziu să mai puteţi redresa ceva. Vi se cere o analiză la rece a paşilor parcurşi până aici şi să schimbaţi macazul pentru că încă se mai poate schimba ceva, chiar şi în ultima clipă.

Peşti
Ce e de făcut când există două lucruri pe care le iubeşti la fel de mult în acelaşi timp? Cum să te împarţi între ele? Aşa vă veţi simţi şi azi, scindat între două atracţii la fel de puternice: două iubiri, două relaţii, două locuri la fel de frumoase de văzut, două pasiuni la fel de mari de urmat. Va trebui să luaţi o decizie, oricât de greu v-ar fi, dar chiar dacă, totuşi, veţi alege doar una dintre variantele care vă fac cu ochiul, tot veţi rămâne cu gândul la cealaltă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS