14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ceva merge atât de bine că aproape nu vă vine să credeţi. Vă face o deosebită plăcere să vă reîntâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de mult. Fiţi puţin mai atent şi veţi descoperi că prieteniile vechi sunt cele mai trainice. Veţi înfrunta situaţiile personale şi vă veţi simţi mai bine. Persoana iubită nu va fi deloc rezonabilă şi trebuie să luaţi decizii în ceea ce priveşte viaţa personală. La muncă încercaţi să terminaţi proiectele care au devenit presante.

Taur
Tot ceea ce întreprindeţi astăzi poartă amprenta stagnării sau cel puţin rezultatele vor apărea cu o oarecare dificultate. Atenţia este îndreptată în primul rând către muncă, spre oficializări de acte şi semnări de contracte. Aţi putea elabora proiecte îndrăzneţe cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de încredere.    

Gemeni
Inspiraţia atinge cote maxime, astfel că reuşita este tot mai aproape de dumneavoastră. Accentul cade pe acţiuni oficiale, cum ar fi relaţiile cu autorităţile sau băncile. Ceea ce până nu de mult părea imposibil devine astăzi posibil. Nu este exclus să primiţi aprobări cu unele împrumuturi sau să obţineţi oficializarea unui act important. Nu mai puneţi la suflet tot ce vi se spune. O cină romantică vă va scoate din starea în care vă aflaţi.

Rac
Este posibil ca pe plan sentimental să aibă loc schimbări importante, în bine. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să legaţi o prietenie adevărată. Dacă se va baza pe încredere şi va fi presărată cu gesturi frumoase, sunt şanse ca această relaţie să dureze şi chiar să ducă la căsătorie. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

Leu
Se prevăd controverse sau cel puţin momente în care aţi putea pune la îndoială bunele intenţii ale celorlalţi sau chiar propriile convingeri. Sunteţi cam dezorientat, dar nici nu vreţi să ascultaţi de sfaturile celor dragi care, ca de obicei, vă vin în ajutor. Din această cauză este posibil să descoperiţi că unele persoane nu vă merită încrederea sau că naivitatea nu este tocmai cea mai plăcută calitate de care daţi dovadă.
 
Fecioară
Găsiţi metode mai eficiente de lucru, ceea ce vă ajută să obţineţi rezultatele pe care le doreaţi. În plus, vă bucuraţi de stima şi sprijinul colegilor de serviciu. Dacă la locul de muncă aveţi o mulţime de lucruri de rezolvat, nici acasă nu veţi avea timp să respiraţi. Din fericire, ştiţi să vă planificaţi programul în aşa fel încât să vă împărţiţi între cele două coordonate esenţiale ale vieţii.

Balanţă
Sunteţi pe punctul de a rezolva o problemă importantă de serviciu, motiv pentru care aţi fi în stare să iertaţi pe oricine vă supără. Luaţi măsuri drastice şi impuneţi autoritatea, altfel n-ar fi exclus să suferiţi unele pierderi. Aveţi posibilitatea de a anticipa unele evenimente care vor avea loc la serviciu şi lucrul acesta este un punct forte. Petreceţi prima parte a zilei împreună cu persoana iubită şi cu prietenii. După-amiază, sunteţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o excursie sau o călătorie.

Scorpion
Veţi descoperi că o situaţie nu trebuie să fie neapărat logică pentru a avea un final fericit şi, drept urmare optimismul dumneavoastră va fi în creştere. Totuşi, cum această zi anunţă dificultăţi şi are de-a face cu bunurile şi câştigurile, v-aţi putea simţi stingherit din cauza unor lipsuri financiare. După-amiază, primiţi o ofertă de colaborare.  

Săgetător
Sunteţi poate mai hotărât ca până acum să vă asumaţi responsabilităţi sau să demaraţi activităţi noi. Situaţia dumneavoastră financiară lasă încă de dorit, dar poate că promisiunile primite astăzi să fie din cele mai bune. În această zi este indicat să începeţi orice proiect ce are în vedere amenajarea spaţiului interior. Dacă până acum v-aţi cramponat în proiecte sau idei învechite, veţi fi obligat să faceţi şi unele schimbări pe ordinea de zi.
 
Capricorn
Veţi primi încurajări din familie în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiţi. Totuşi, trebuie să daţi dovadă de prudenţă dacă trebuie să semnaţi acte şi să vă asiguraţi că avantajele pe care trebuie să le obţineţi sunt reale. Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Buna dispoziţie şi uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi problemele unor persoane din anturaj.

Vărsător
Aveţi idei geniale în legătură cu o investiţie pe care vă doriţi să o faceţi. Trebuie să ştiţi însă că graba strică treaba şi nu orice promisiune primită astăzi este demnă de luat în seamă. S-ar putea să primiţi o propunere de parteneriat sau să călătoriţi în afara localităţii. Vă va prinde bine o ieşire. Este posibil să primiţi o veste neplăcută despre o femeie din familie. Aveţi şanse să rezolvaţi probleme de familie pe care le-aţi tot amânat.
 
Peşti
Sunteţi nemulţumit de rezultatele activităţii, iar acţiunile unor colegi vă scot din sărite. Bârfele care vă ajung la urechi nu vă afectează atât de mult pe cât vă supără indolenţa de care unii dintre colegi se fac vinovaţi de a le transmite mai departe. Vă recomandăm să vă odihniţi mai mulţi să vă menajaţi sănătatea. Spre seară îi faceţi complimente persoanei iubite şi chiar un cadou mai deosebit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS