17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile pe plan social evoluează foarte bine, iar pe plan financiar începeţi să vă redresaţi. Este posibil să plecaţi într-o delegaţie care vă va aduce satisfacţii profesionale nesperate şi ceva nou în relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi foarte atent la bagaje şi la acte. Aveţi posibilitatea să câştigaţi bine cu prilejul unei călătorii în interes personal. Sunteţi tentat să vă asumaţi riscuri prea mari. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul.

Taur
Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă cu reparaţia unui aparat casnic. Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Ar fi bine să acceptaţi sprijinul familiei. Parcurgeţi o perioadă importantă, în care aveţi şansa să faceţi schimbări radicale în domeniul afacerilor.   

Gemeni
Se pare că sunteţi agitat toată ziua, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să vă stăpâniţi, chiar dacă descoperiţi că rămâneţi în pierdere. Pe plan sentimental, vă merge foarte bine. Nu aveţi probleme cu sănătatea, însă ar fi bine să evitaţi excesele alimentare. O rudă apropiată vă ajută cu sfaturi utile. Nu vă neglijaţi nici intuiţia! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să nu alergaţi după rezultate imediate. Sunteţi plin de energie şi puteţi duce totul la bun sfârşit.

Rac
Dimineaţa, s-ar putea să fiţi dezamăgit pentru că nu v-a ieşit o afacere aşa cum speraţi. Nu este cazul să descurajaţi, vor mai fi şi alte ocazii. Este posibil să aveţi probleme de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile. S-ar putea să întâmpinaţi greutăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie.  

Leu
Se prea poate ca un prieten să vă propună un al doilea serviciu. Vă sfătuim să acceptaţi, chiar dacă nu prea vă convine salariul. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare cu partenerul de viaţă, să îl ascultaţi cu răbdare şi să nu îl contraziceţi la fiecare vorbă. La serviciu, sunteţi perseverent şi ţineţi neapărat să duceţi la bun sfârşit o lucrare delicată. După-amiază, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor tineri din familie. Riscaţi să vă pierdeţi credibilitatea.
 
Fecioară
 Pe plan sentimental, se pare că nu aveţi nici un fel de probleme. Nu vă uitaţi promisiunile! Dimineaţa s-ar putea să nu mai plecaţi într-o călătorie în interes personal, din motive independente de dumneavoastră. Este mai bine aşa, oricum aveaţi un program foarte încărcat. La serviciu, munciţi cu pasiune şi rezolvaţi probleme dificile. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.   

Balanţă
Dimineaţa, vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Puteţi să comunicaţi foarte bine cu cei mici. Partenerii de afaceri vă apreciază ideile originale şi vă susţin iniţiativele legate de o investiţie. Profitaţi de acest context favorabil! Situaţia financiară nu vă mulţumeşte pe deplin, dar totul se va rezolva în curând.

Scorpion
Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi realizărilor pe plan social. În ceea ce priveşte activitatea profesională şi afacerile, vă recomandăm să fiţi mai prudent. După-amiază, aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Dificultăţile financiare nu reuşesc să vă indispună. Vă recomandăm să nu neglijaţi sfaturile unui prieten apropiat.

Săgetător
În afaceri, aveţi tendinţa să faceţi greşeli şi riscaţi să nu vă puteţi onora angajamentele. Vă sfătuim să nu vă precipitaţi şi să acceptaţi ajutorul celor din jur. Ar fi bine să nu staţi retras, pentru că aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu persoane care vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu neglijaţi odihna! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale, chiar dacă sunteţi foarte preocupat de carieră.
 
Capricorn
Stresat de problemele financiare, s-ar putea să jigniţi o persoană apropiată. Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura! Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi. După-amiază, sunt şanse să petreceţi momente plăcute în mijlocul familiei. Aveţi o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat.   

Vărsător
S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pedalaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Împreună, puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Relaţiile parteneriale sunt excelente, dar vă recomandăm să fiţi mai diplomat. Ascultaţi şi părerile celor din jur!
 
Peşti
Dimineaţa, sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiază, vă reveniţi şi, cu puţin efort, puteţi să recâştigaţi terenul pierdut. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în polemici. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile. Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă propune o colaborare avantajoasă. Vă recomandăm să temperaţi orgoliul şi să ascultaţi sfaturile partenerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS