22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă trec prin minte tot felul de situaţii, pentru care cel puţin deocamdată nu puteţi găsi soluţii. Treburile pe care le aveţi de rezolvat necesită o minte limpede, aşa încât aţi face bine să nu vă lăsaţi frământat de chestiuni nesemnificative. Cineva vă va face o propunere la care ar trebui să vă gândiţi serios, chiar dacă vi se pare că nu vă aduce nici un fel de avantaj. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact!

Taur
Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte constant. Acasă veţi purta discuţii legate de proiectele pe termen lung, dar nu vă aşteptaţi ca rudele să se arate entuziaste. O cerere mai veche este posibil să vi se aprobe. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme gospodăreşti, veţi fi deosebit de eficient, aşa că veţi avea ceva timp şi pentru activităţi de divertisment.   

Gemeni
Optimismul de care daţi dovadă, precum şi farmecul personal vă fac foarte apreciat în anturajul apropiat. Aţi putea finaliza o lucrare, pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Impulsivitatea de moment vă poate face să aveţi un dialog obositor, dar până la urmă constructiv, cu cineva din anturajul apropiat. Încercaţi să vă păstraţi calmul. Spre seară, aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.

Rac
Este foarte posibil să primiţi o veste bună de la sau despre cineva aflat pe alte meleaguri. Veţi avea o zi încărcată, aşa că nu vă veţi odihni nici măcar o clipă. Energia de care dispuneţi este la nivelul obişnuit, dar vă deranjează că va trebui să vă descurcaţi singur. Una din ideile dumneavoastră vă va demonstra eficienţa, ceea ce va face ca popularitatea să vă crească simţitor.  

Leu
O bună parte din energie o veţi consuma într-o activitate socială, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. O rudă apropiată încearcă să-şi impună punctul de vedere şi asta vă deranjează foarte mult. Nu încercaţi să o contracaraţi, deoarece nu veţi reuşi decât să vă enervaţi. Fiţi atent la modul în care manevraţi banii, căci puteţi rămâne fără ei. După-amiază vă vizitează o rudă mai în vârstă şi vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult.
 
Fecioară
Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus vă permite să vă găsiţi noi susţinători ai proiectelor în care sunteţi implicat. Dorinţa de comunicare este maximă şi ea se va răsfrânge în universul familiei. Aţi putea să-i convingeţi pe ceilalţi membri ai familiei să vă accepte ideile sau le-aţi putea da sfaturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.  

Balanţă
Pe acasă sunt multe de făcut şi aveţi tendinţa de a fi superficial. Mare atenţie, căci acest lucru v-ar putea aduce reproşuri din partea rudelor apropiate. Doriţi cu orice chip să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară şi nu faceţi bine că vă grăbiţi. Sunt destule persoane dispuse să vă ajute, aşa că aţi putea s-o luaţi mai încetişor. Un prieten vă va da un sfat, de care ar fi bine să ţineţi cont. Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii.

Scorpion
Sunteţi un pic cam iritat, fără a avea un motiv. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, mai ales cu cei din familie, şi nici să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Compania persoanei iubite se va dovedi deosebit de benefică. Dacă doriţi să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea părerilor dumneavoastră, fiţi diplomat!

Săgetător
Este posibil să aveţi parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să aveţi emoţii, căci în scurt timp veţi constata că situaţia nu vă dezavantajează. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, ar fi bine să fiţi mai perseverent, dacă doriţi să vă atingeţi ţinta. În rest, nu este cazul să vă agitaţi prea mult – aşteptaţi ca lucrurile să se limpezească şi abia apoi acţionaţi. Bazaţi-vă pe intuiţie. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie şi de afaceri.
 
Capricorn
În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun, dar aţi fi avantajat dacă nu aţi interveni în nici un fel. Nişte bani se vor întoarce la dumneavoastră şi nu veţi avea nevoie de prea mult timp, pentru a-i cheltui. Din punct de vedere sentimental vă aşteaptă o zi destul de bună, în care veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită.

Vărsător
Creativitatea de care daţi dovadă vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Veţi intra în posesia unor bani sau veţi primi un cadou, lucru ce vă va face mare plăcere. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situaţie delicată, ce nu mai poate fi amânată prea mult timp. Aveţi ocazia să obţineţi o aprobare sau să semnaţi un acord, o colaborare. Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri.

Peşti
Veţi avea parte de tot felul de evenimente minore care vă vor ţine încordat pe tot parcursul zilei. Vi se fac unele propuneri, care vă tentează în mod deosebit. Înainte de a lua vreo decizie, sfătuiţi-vă cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situaţia. Cineva din casă va avea o reuşită, care vă va face să încheiaţi ziua într-o notă de optimism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS