Horoscop

Autori


Berbec

Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie pentru că vă dă ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi.

Taur

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.     

Gemeni

Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale va trebui amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă.

Rac

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur chiar dacă eficienţa intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate.  

Leu

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unei rude apropiate.

 

Fecioară

Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lăuda calităţile dumneavoastră mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. Din activităţile extraprofesionale vă veţi alege cu nişte bani.  

Balanţă


Pe acasă va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare cu rudele apropiate, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Dacă nu vă veţi face un program echilibrat, aţi putea avea probleme de sănătate.

Scorpion

Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei, veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi.   

Săgetător

Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme.

 

Capricorn

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea.   

Vărsător

Starea sănătăţii nu este nemaipomenită şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jur. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi mai ales să nu daţi curs impulsivităţii verbale.

Peşti

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibi, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 30 aprilie 2013

Actualitate

» Daruri de Paşte pentru două familii sărace din Târgu Jiu
» Se reia circulaţia pe lângă pasaj
» „Pe 3 mai dau totul!“
» Dana Rogoz, în costum popular de Paşte la „De Suflet“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Lene franţuzească
» Mai puţine autobuze pe trasee
» Primăria nu mai percepe taxă pentru mieii vânduţi
» 60.000 de lei pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu
» Program special pentru ridicarea gunoiului
» Un pic de alinare pentru oamenii străzii
» Şanse de angajare pentru tineri la Târgul de cariere
» Şcolile cu faimă au epuizat locurile la clasa pregătitoare
» Grup de lucru interministerial pentru dezvoltarea turismului de sănătate în România
» Ia te uită!
» Olanda: Willem-Alexander a depus jurământul în calitate de rege
» Craiova: 18 persoane trimise în judecată pentru evaziune fiscală prin activităţi de comerţ ilegale

Local

» Craiova: Vernisaj al pictorului Alexandru Dina de 1 Mai
» Funcţionarii din Hinova se închină la Sfânta Cuvioasă Lene
» Primăria Craiova se contrazice în scandalul unei licitaţii anulate
» Paștele saltă preţurile în piaţă
» Părinţi pentru copiii speciali
» Începe vânzarea mieilor
» S-a răsturnat cu tirul în mijlocul drumului
» Lotul României a obţinut şase medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie
» Mehedinţi: Protestele, interzise în Drobeta Turnu Severin
» O consilieră a leşinat când a aflat că va fi exclusă din CJ Mehedinţi
» Craiova: Vernisaj de pictură la Galeria de Artă “Port Cetate”

Dolj

» Sărbătoare în satele din Dolj
» Dolj: Elevi şi profesori, la proiectul “Europa în inimile copiilor”

Gorj

» Cula „Cioabă-Chinţescu“, preluată de Muzeul Judeţean
» Consiliul Local Turceni, cooptat în Aparegio

Sport

» Vâlcenii au obţinut maximum posibil
» Şahtior, campioană
» Real şi Barcelona cred în minuni
» Calafatul este pe val
» SCM-U, învinsă de Dinamo la limită
» De cinci ori pe podium la U15
» LPS „Petrache Trişcu“ a luat 19 medalii la scrimă
» Aur istoric pentru spadasinii craioveni

Bani & Afaceri

» Angajaţii CEO intră în vacanţă
» Locuitorii Olteniei, datori vânduţi băncilor

Sanatate

» Protocol între MS şi distribuitorii de medicamente privind termenele de plată şi medicaţia pacienţilor

Magazin

» Pregătirea picioarelor pentru sezonul cald
» Horoscop
» Epilarea definitivă, un vis devenit realitate
» Selena Gomez, dată în judecată
» Johnny Depp, într-un muzical
» Shakira se pregăteşte de nuntă

Top