Epilarea definitivă, un vis devenit realitateFiecare doamnă sau domnişoară îşi doreşte o piele fină, fără fire de păr nedorite, iar epilarea IPL pare un vis devenit realitate

Epilarea definitivă cu IPL este un procedeu modern, care promite o piele frumoasă şi catifelată, cu alte cuvinte, este visul oricărei femei care are probleme cu firele de păr nedorite. Doamnele şi domnişoarele care vor să recurgă la o astfel de metodă trebuie să ştie că în centrele care operează cu o astfel de procedură au loc personalizări ale tratamentului. „În centrul nostru, clienţii pot beneficia de o testare gratuită. Scopul acestei testări este informarea clientului despre tratamentul IPL, personalizarea tratamentului şi testarea cu dispozitivul IPL direct pe piele. Astfel, înainte de a începe şedinţa, cei care ne trec pragul sunt foarte bine informaţi despre ce presupune această metodă, recomandări şi contraindicaţii“, a precizat specialistul Dana Vlascianu.

Amănuntele şedinţelor de epilare IPL

Reprezentantele sexului frumos care aleg să scape de firele de păr nedorit prin această metodă trebuie să ştie că „în urma acestui tratament de epilare definitivă cu IPL dispar 90-95 la sută din firele de păr de pe zona respectivă. Firele de păr distruse în urma tratamentului nu mai reapar. În schimb, organismul are capacitatea de a produce alţi foliculi de păr. Aceştia sunt foarte rari şi de aceea este suficient să se facă şedinţe de întreţinere o dată la şase luni sau o dată pe an“, a precizat Dana Vlascianu.

Nu trebuie să vă aşteptaţi ca minunea să se întâmple peste noapte, căci rezultatele apar după un anumit număr de şedinţe, condiţionate de fototipul clientului.

„În general, se fac între 6 şi 12 şedinţe, iar durata unei astfel de şedinţe depinde de zona tratată şi variază între 5 minute (mustaţă) şi 60 de minute (picioare).

Având în vedere că intervalul între şedinţe este de patru-opt săptămâni, un tratament complet se poate întinde pe durata unui an, dar este foarte important de luat în calcul faptul că spre sfârşitul tratamentului şedinţele se fac la un interval de trei luni“, a precizat specialistul Dana Vlascianu.

Cele mai bune rezultate le au persoanele cu pielea deschisă şi firul de păr închis la culoare şi gros. Obţin rezultate şi persoanele cu părul mai deschis la culoare, dar acestea trebuie să urmeze mai multe şedinţe, deoarece părul va ceda mai greu. Firele de păr care nu răspund la acest tratament sunt firele de păr albe, care nu conţin melanină.


Dacă v-aţi gândit cumva că veţi scăpa, graţie acestui procedeu, de părul nedorit din zona sprâncenelor, trebuie să ştiţi că în această zonă nu se poate opera, nici în interiorul nasului sau în zona inghinală la bărbaţi.

Un procedeu fără bătăi de cap

Multe femei sunt preocupate să ştie dacă această tehnică de epilare definitivă are efecte secundare nedorite. Specialistul vine să spulbere această temere, asigurându-ne că „este un tratament noninvaziv, adică nici un ţesut nu este afectat şi nu există efecte negative. Mai mult, datorită evoluţiei tehnologiei, clienţii noştri pot face acest tratament şi vara, singura recomandare fiind evitarea expunerii la soare cu cinci zile înainte şi cinci zile după procedură“, a mai adăugat Dana Vlascianu.

Totuşi, există persoane care nu se pot bucura de beneficiile epilării definitive cu IPL. Este vorba de viitoarele sau actualele mămici care alăptează, persoanele epileptice sau care suferă de diabet zaharat, cei care prezintă eczeme, cicatrice în zona cu păr nedorit, doamnele şi domnişoarele care s-au grăbit şi au trecut deja pe la solar, căci pielea bronzată nu mai poată fi supusă unui astfel de proces de îndepărtare a părului, după cum se precizează pe site-ul divahair.ro.

Dincolo de avantajele şi dezavantajele sale, epilarea IPL este o metodă tot mai răspândită, căci tot mai multă lume se îndreaptă spre un tratament care promite să fie sigur, nedureros şi eficient.

Descoperit din întâmplare

„Procedeul de epilare definitivă îşi are originile în anul 1979, când profesorul Marc Clement, de la Universitatea din Wales, şi-a expus braţul în mod accidental în faţa unui laser şi a observat că părul din regiunea respectivă nu mai creştea“, se precizează pe site-ul goskin.ro.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 30 aprilie 2013

Actualitate

» Daruri de Paşte pentru două familii sărace din Târgu Jiu
» Se reia circulaţia pe lângă pasaj
» „Pe 3 mai dau totul!“
» Dana Rogoz, în costum popular de Paşte la „De Suflet“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Lene franţuzească
» Mai puţine autobuze pe trasee
» Primăria nu mai percepe taxă pentru mieii vânduţi
» 60.000 de lei pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu
» Program special pentru ridicarea gunoiului
» Un pic de alinare pentru oamenii străzii
» Şanse de angajare pentru tineri la Târgul de cariere
» Şcolile cu faimă au epuizat locurile la clasa pregătitoare
» Grup de lucru interministerial pentru dezvoltarea turismului de sănătate în România
» Ia te uită!
» Olanda: Willem-Alexander a depus jurământul în calitate de rege
» Craiova: 18 persoane trimise în judecată pentru evaziune fiscală prin activităţi de comerţ ilegale

Local

» Craiova: Vernisaj al pictorului Alexandru Dina de 1 Mai
» Funcţionarii din Hinova se închină la Sfânta Cuvioasă Lene
» Primăria Craiova se contrazice în scandalul unei licitaţii anulate
» Paștele saltă preţurile în piaţă
» Părinţi pentru copiii speciali
» Începe vânzarea mieilor
» S-a răsturnat cu tirul în mijlocul drumului
» Lotul României a obţinut şase medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie
» Mehedinţi: Protestele, interzise în Drobeta Turnu Severin
» O consilieră a leşinat când a aflat că va fi exclusă din CJ Mehedinţi
» Craiova: Vernisaj de pictură la Galeria de Artă “Port Cetate”

Dolj

» Sărbătoare în satele din Dolj
» Dolj: Elevi şi profesori, la proiectul “Europa în inimile copiilor”

Gorj

» Cula „Cioabă-Chinţescu“, preluată de Muzeul Judeţean
» Consiliul Local Turceni, cooptat în Aparegio

Sport

» Vâlcenii au obţinut maximum posibil
» Şahtior, campioană
» Real şi Barcelona cred în minuni
» Calafatul este pe val
» SCM-U, învinsă de Dinamo la limită
» De cinci ori pe podium la U15
» LPS „Petrache Trişcu“ a luat 19 medalii la scrimă
» Aur istoric pentru spadasinii craioveni

Bani & Afaceri

» Angajaţii CEO intră în vacanţă
» Locuitorii Olteniei, datori vânduţi băncilor

Sanatate

» Protocol între MS şi distribuitorii de medicamente privind termenele de plată şi medicaţia pacienţilor

Magazin

» Pregătirea picioarelor pentru sezonul cald
» Horoscop
» Epilarea definitivă, un vis devenit realitate
» Selena Gomez, dată în judecată
» Johnny Depp, într-un muzical
» Shakira se pregăteşte de nuntă

Top