10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sarah Jessica Parker îşi scoate pantofii la licitaţie
Actriţa Sarah Jessica Parker va scoate la licitaţie pantofii pe care i-a purtat în serialul „Totul despre sex/ Sex and the City“, în care a interpretat personajul Carrie Bradshaw, banii obţinuţi astfel urmând să fie donaţi unei şcoli din New York.
Actriţa, de 48 de ani, şi-a donat perechile de pantofi din perioada când o interpreta pe jurnalista împătimită de modă Carrie Bradshaw, informează Daily Mail. Fiecare pereche de pantofi va fi însoţită de un cartonaş, pe care apare scris un text din partea actriţei Sarah Jessica Parker. „Să îi porţi cu plăcere şi cu prudenţă“ – este unul dintre textele scrise de Sarah Jessica Parker, în timp ce pe alt cartonaş actriţa îi urează noului proprietar al pantofilor: „Să îi porţi sănătos“.  

Moby a colaborat cu NASA
Moby va include imagini video filmate de NASA în timpul recitalului său pe care îl va susţine la Festivalul Coachella 2013, care se desfăşoară în statul american California. Concertul pe care muzicianul american îl va susţine în Sahara Tent, unde va fi cap de afiş, sâmbătă seară, va fi primul său show la Coachella după debutul la acest festival, în 1999, informează contactmusic.com. Moby va prezenta în premieră piese noi înregistrate în colaborare cu producătorii Loops of Fury, Zodiac Cartel, Cold Blank şi Darth & Vader, dar şi colaborări vizuale precum înregistrările video realizate de NASA în spaţiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS