12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Jamie Foxx, regizor de seriale
Actorul american Jamie Foxx va scrie scenariul şi va regiza o miniserie horror pentru postul de televiziune american Syfy. Starul american va fi totodată producătorul executiv al acestei miniserii, care avea cinci episoade, informează contactmusic.com. Cele cinci episoade vor fi transmise în cadrul programului-maraton „31 Days of Halloween“, care va fi difuzat de postul Syfy în luna octombrie, în perioada Halloweenului.
„Acesta este un proiect pe care am vrut să îl fac de multă vreme şi sunt foarte fericit să văd că a prins viaţă. Pregătiţi-vă să vă speriaţi atunci când eu şi câţiva prieteni ai mei vom aduce frica pe micile ecrane în octombrie şi, cine ştie, poate că voi avea şi eu una sau două apariţii speciale în acest serial“, a declarat actorul american.
 

Insulă în dar pentru Beyonce
Celebra solistă Beyonce a primit un cadou extrem de preţios de la soţul său, rapper-ul Jay-Z. Potrivit contactmusic.com, acesta i-a cumpărat soţiei o insulă în valoare de peste 3 milioane de dolari în Bahamas. O sursă apropiată a cuplului a declarat că noua achiziţie reprezintă darul lui Jay-Z pentru cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor. Din câte se pare, cei doi soţi  îşi fac deseori daruri scumpe, mai ales că averea lor creşte de la o zi la alta. Anul trecut, Beyonce i-a dăruit soţului său un avion de lux Bombardier, pentru care a plătit 40 de milioane de dolari.  
Grupaj realizat de Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS