14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Chestiunile financiare vor fi o prioritate în această perioadă. Este posibil să vi se ofere ocazia unor investiţii, dar în acest caz riscurile asumate ar trebui să fie minime. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar, din fericire, veţi avea parte şi de ceva câştiguri suplimentare şi veţi reuşi să vă descurcaţi fără probleme. În plan afectiv, totul se află într-un echilibru fragil. Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. S-ar putea să renunţaţi definitiv la călătorie, în urma unei discuţii aprinse.

Taur
Aţi dori să faceţi o schimbare de mai mari dimensiuni în viaţa dumneavoastră, dar nu este încă momentul. Cineva din anturajul apropiat ar putea avea o neplăcere şi sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de folos. Fără să fiţi cicălitor, fiţi mai atent la tot ce se întâmplă cu copiii, căci aţi putea avea parte de o surpriză mai puţin plăcută.   

Gemeni
O activitate socială va fi în centrul preocupărilor pentru această zi. Nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania prietenilor, dar şi de a cunoaşte persoane care vă vor fi de un real folos în viitorul apropiat. N-ar fi exclus să aflaţi că cineva din anturajul apropiat se confruntă cu o situaţie mai deosebită şi are nevoie de sprijinul dumneavoastră. Încercaţi să vă găsiţi timp şi pentru el!  

Rac
Veţi da dovadă de ceva mai multă impulsivitate, ceea ce v-ar putea determina să faceţi greşeli. Încercaţi să fiţi ponderat în manifestări. Cel mai bine ar fi dacă aţi evita să vă impuneţi punctele de vedere şi aţi accepta şi sugestii din partea colegilor. Starea generală nu va fi dintre cele mai bune. Pot apărea unele neînţelegeri cu ceilalţi membri ai familiei, aşa că evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Leu
În plan familial, lucrurile evoluează bine; relaţia cu ceilalţi membri ai familiei vă ajută să vă relaxaţi şi să depăşiţi cu mai multă uşurinţă frecuşurile cotidiene. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte considerabil. Vi se vor face complimente, declaraţii. Totuşi, nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece relaţiile din această perioadă au puţine şanse să  dureze. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia!  
 
Fecioară
Vă puteţi aştepta ca o rudă apropiată să plece într-o călătorie, ceea ce va fi în avantajul tuturor. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să luaţi decizii de ale căror rezultate vă veţi bucura în scurt timp. Traversaţi o perioadă de acumulări cantitative şi puteţi fi sigur că eforturile dumneavoastră nu vor rămâne neobservate.   

Balanţă
Veţi avea discuţii legate de cheltuielile ce ar trebui făcute în cămin. Ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, căci aţi putea avea probleme serioase. În familie, se va produce un eveniment care vă va face să încheiaţi ziua cât se poate de optimist. Este posibil ca o rudă să aibă o realizare socială, ceea ce va relaxa atmosfera în familie. Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba.  

Scorpion
În sfera familiei, va fi agitaţie mare. Este posibil să demaraţi o lucrare în apartament cu scopul îmbunătăţirii confortului. Pe de altă parte, nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întregul clan. Din punct de vedere sentimental, veţi fi cam confuz în această zi, aşa că nu este cazul să luaţi nici un fel de decizii în această direcţie. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile.

Săgetător
În continuare, sunteţi tensionat şi vă agitaţi foarte mult. Propunerile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate, aşa că veţi avea de unde să alegeţi. Sănătatea, fără a vă pune probleme deosebite, nu va fi punctul forte pentru dumneavoastră în această zi. Încercaţi să o menajaţi. Reuşiţi să comunicaţi bine cu cei din jur, în ciuda unor neînţelegeri minore. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să nu circulaţi cu maşina, pentru că sunteţi predispus la accidente.
 
Capricorn
Este o perioadă extrem de agitată şi ar fi bine să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Este posibil să aveţi ocazia să vă implicaţi într-o relaţie sentimentală clandestină. Mare atenţie, căci sentimentele dumneavoastră mai profunde ar putea avea de suferit. Oricum, din punct de vedere sentimental, situaţia pare a vă favoriza.

Vărsător
O rudă apropiată ar putea avea un mic succes în plan social, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, deoarece în scurt timp lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Este posibil să vi se propună o colaborare, dar ar fi bine ca înainte de a lua o decizie să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere.
 
Peşti
Dacă veţi da dovadă de răbdare, aţi putea avea o reuşită pe care o aşteptaţi de mult timp. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, aşa că n-ar fi exclus să faceţi o cucerire. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, dar şi să cunoaşteţi o persoană ce vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Puteţi avea mai multă încredere în propriile calităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS