17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi munci mult pe tot parcursul zilei. Nu veţi avea nici măcar un minut de odihnă, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Şefii nu se vor arăta prea indulgenţi în ceea ce vă priveşte, dar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Ar fi bine dacă aţi asculta sfaturile celor apropiaţi, mai ales în ceea ce priveşte stabilirea priorităţilor pentru viitorul apropiat. Sunteţi cu capul în nori. Nu vă implicaţi în afaceri!

Taur
Sunteţi cam nemulţumit de tot ce se întâmplă la serviciu. Aţi dori o schimbare şi n-ar fi exclus să vi se facă o propunere în acest sens. Nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece sunteţi într-o perioadă în care conjunctura astrală vă avantajează. Dacă veţi fi mai conciliant, veţi avea multe de câştigat. Este o perioadă bună pentru a vă implica în activităţi noi. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri. Acordaţi mai mult timp odihnei!

Gemeni
De energie nu duceţi lipsă, dar ar trebui să v-o canalizaţi spre un singur scop, altfel nu veţi reuşi decât să vă disipaţi în chestiuni minore. Cineva din anturajul dumneavoastră apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv. Propunerile pe care le veţi face se vor bucura de apreciere.

Rac
Nu dispuneţi de suficientă energie pentru tot ce v-aţi pus în plan. Nu este exclus nici ca o suferinţă mai veche să fie răscolită, dar nu va fi nimic deosebit. Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă vă vor îmbunătăţi starea de spirit. Veţi avea un dialog cu partenerul de viaţă legat de o investiţie pe care o aveaţi oricum în vedere de mai mult timp. Vă merge foarte bine pe plan sentimental.

Leu
Reuşitele pe care le aşteptaţi ar putea veni nu chiar imediat, dar nu trebuie să vă impacientaţi. O cerere mai veche ar putea fi aprobată. Starea fizică se va îmbunătăţi considerabil. La serviciu veţi avea parte de multă agitaţie. Vor fi unele schimbări, dar se pare că nu vă vor afecta într-o prea mare măsură. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite! Vă recomandăm să fiţi cât se poate de corect şi să respectaţi legea cu stricteţe.
 
Fecioară
Aţi dori să faceţi ceva mai deosebit, iar oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată, dar dacă vă veţi feri din calea lor, nimic neplăcut nu se va întâmpla. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă asumaţi unele riscuri, deoarece nu ar fi exclus să aveţi parte de un mic accident. Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea.

Balanţă
Cineva din anturajul de la serviciu vă va face o propunere de petrecere a timpului liber. N-ar fi exclus, însă, nici ca o lucrare de la serviciu să vă oblige să rămâneţi peste program. Dar cum atmosfera va fi plăcută, acest lucru nu vă va deranja. Colaborările iniţiate astăzi v-ar putea aduce o îmbunătăţire a situaţiei dumneavoastră financiare
într-un interval scurt de timp. Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile!

Scorpion
În ciuda unei stări de agitaţie, care însă se va ameliora pe parcursul zilei, starea dumneavoastră de sănătate va fi bună. Unele din problemele cu care v-aţi confruntat până acum se vor rezolva sau măcar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare în aer liber vă va ajuta să vă menţineţi în formă. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul personal.

Săgetător
Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Energia fizică va fi mare şi dacă veţi reuşi să vă organizaţi timpul veţi fi cât se poate de eficient şi veţi face o mulţime de activităţi. Impulsivitatea v-ar putea conduce pe căi greşite, aşa încât gândiţi-vă înainte de a face ceva. Vă înţelegeţi bine cu colegii, iar atmosfera la slujbă este cât se poate de plăcută. Dimineaţa este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc în afaceri.
 
Capricorn
La serviciu, lucrurile vor evolua cel puţin mulţumitor. Este posibil să demaraţi o lucrare care v-a fost repartizată de mai mult timp, dar de care nu v-aţi putut ocupa până acum. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Veţi avea de rezolvat o mulţime de situaţii, iar sprijinul partenerului vă va face să vă simţiţi mai ocrotit şi mai încrezător.

Vărsător
Vi se pare că nu vă sunt recunoscute meritele, ceea ce vă nelinişteşte profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult vă va irita. Aţi putea avea un mic succes, ceea ce vă va face să vedeţi lucrurile altfel. Pentru petrecerea timpului liber ar fi bine să daţi curs iniţiativelor partenerului de suflet şi totul va ieşi excelent. Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!
 
Peşti
Este posibil să vi se dea noi sarcini la serviciu, semn că vă sunt apreciate meritele. O activitate ar putea fi finalizată înainte de termen. Profitaţi de timpul liber pentru a-l petrece în compania partenerului. Evitaţi, pe cât posibil, călătoriile pe trasee dificile. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o relaţie sentimentală clandestină, gândiţi-vă şi la eventualele consecinţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS