10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Deep Purple va lansa un nou album
Grupul britanic Deep Purple va lansa un nou album de studio, intitulat „Now What?!“, pe 26 aprilie. Potrivit contactmusic.com, acest material de studio, al 19-lea din cariera legendarei trupe britanice, va fi lansat pe internet şi în magazine pe 26 aprilie. Albumul „Now What?!“ conţine 12 piese, iar una dintre acestea reprezintă un tribut adus actorului Vincent Price, un star al filmelor horror.
Precedentul album de studio lansat de trupa Deep Purple se intitulează „Rapture of the Deep“ şi a apărut pe piaţă în anul 2005.
 
Ryan Reynolds, un adolescent timid
Deşi acum este un adevărat sex-simbol hollywoodian, actorul Ryan Reynolds a mărturisit că nu a avut întotdeauna succes la reprezentantele sexului frumos, informează contactmusic.com. Starul american a declarat într-un interviu că era foarte timid în adolescenţă şi chiar se simţea înfricoşat în faţa femeilor. „Cred că am vorbit pentru prima dată cu o fată la 17 ani. Mama mea mă proteja de parcă eram o domnişoară. Nu vă faceţi griji, nu aveam un dulap plin cu haine de damă! Doar că eram foarte timid, foarte neîndemânatic cu cei de vârsta mea, iar mama era extrem de protectoare. Dar nu vreau să par foarte serios. Am avut o copilărie frumoasă şi distractivă“, a declarat actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS