9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie. O călătorie v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială.  
 
Taur
Popularitatea este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. Un prieten sau chiar una dintre rudele apropiate v-ar putea aduce la cunoştinţă o mică realizare. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită.

Gemeni
Pe cât posibil, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, căci există un mare risc de a avea probleme cu autorităţile. De asemenea, fiţi prudent, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Din punct de vedere sentimental, situaţia va fi fluctuantă. Veţi fi cam irascibil, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea unele discuţii cu partenerul de viaţă.    

Rac
Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite, dar, dacă v-aţi implica în activităţi practice, v-aţi simţi ceva mai bine. În plan profesional, veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate. Nu trebuie să vă grăbiţi şi, mai ales, nu trebuie să încercaţi vreo afacere de dimensiuni mai mari, căci în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Nu vă enervaţi!     

Leu
La serviciu vor fi multe de făcut şi va trebui să faceţi eforturi deosebite pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Din fericire, începe o perioadă în care veţi fi susţinut de superiorii ierarhici. Răbdarea şi autodisciplina vă pot ajuta să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult.  

Fecioară
În relaţia cu partenerul veţi avea o zi destul de tensionată, în care vă veţi enerva pentru că nu veţi reuşi să ajungeţi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni mai ales din partea prietenilor. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, aşa încât, dacă veţi avea de dat un examen sau de luat o decizie, nu trebuie să aveţi nici o emoţie. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi.   
  

Balanţă
Vă concentraţi destul de greu, aşa că ceea ce veţi avea de făcut vă va lua mai mult timp ca de obicei. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi cu el.      

Scorpion
Daţi dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă veţi da dovadă de ceva mai multă răbdare şi modestie, nu aveţi cum să daţi greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră necondiţionat. Din punct de vedere sentimental, vă veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faceţi o cucerire care vă va entuziasma. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret.  
   

Săgetător
Fiţi prudent în a vă implica în activităţi de colaborare. De asemenea, partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încercaţi să-i fiţi alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul dumneavoastră. Iniţiativele pe care le aveţi în vedere se vor dovedi rentabile, cu condiţia să nu vă lăsaţi pradă primului impuls.
 

Capricorn
În plan sentimental, n-ar strica să faceţi unele reevaluări. Dacă veţi reuşi să vă autodepăşiţi, să lăsaţi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aşteptaţi nu vor întârzia să apară. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare. Relaţia cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.   
  

Vărsător
Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viaţa în culori mai deschise. La slujbă, evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacole. Nici colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute.  
 
Peşti
Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie. O călătorie v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS