14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina
gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie neplăcută spre sfârşitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie veţi avea probleme cu mijlocul de transport.
 
Taur
În plan social, este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea dumneavoastră de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri.

Gemeni
Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea dumneavoastră în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. În cazul în care doriţi să vindeţi sau să închiriaţi un apartament, propunerile nu vor lipsi.  

Rac
Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu rudele apropiate sau cu partenerul de afaceri. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea mari neplăceri.
   

Leu
Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi sfaturile celor din jur!

Fecioară
Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să manevraţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Unul dintre colaboratori v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi. Energia fizică va fi la limita inferioară, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.
  

Balanţă
Este posibil ca cineva aflat pe alte meleaguri să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi. Proiectele pe care le aveţi în plan pentru timpul liber vor trebui amânate din cauza unor situaţii neprevăzute.  

Scorpion
În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate, deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Inteligenţa vie, capacitatea de a face conexiuni rapide vă vor ajuta să ieşiţi cu bine din orice situaţie.
   

Săgetător
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare. Relaţia cu fiinţa iubită ar putea fi ceva mai relaxată.

Capricorn
În această perioadă, cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.  
 

Vărsător
În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie. Câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de semnat contracte, şansa vă va surâde în acest interval de timp. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil.

Peşti
Starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimele zile v-a adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS