Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina

gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie neplăcută spre sfârşitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie veţi avea probleme cu mijlocul de transport.

 

Taur

În plan social, este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea dumneavoastră de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri.

Gemeni

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea dumneavoastră în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. În cazul în care doriţi să vindeţi sau să închiriaţi un apartament, propunerile nu vor lipsi.  

Rac

Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu rudele apropiate sau cu partenerul de afaceri. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea mari neplăceri.

   

Leu

Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi sfaturile celor din jur!

Fecioară

Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să manevraţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Unul dintre colaboratori v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi. Energia fizică va fi la limita inferioară, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.

  


Balanţă

Este posibil ca cineva aflat pe alte meleaguri să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi. Proiectele pe care le aveţi în plan pentru timpul liber vor trebui amânate din cauza unor situaţii neprevăzute.  

Scorpion

În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate, deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Inteligenţa vie, capacitatea de a face conexiuni rapide vă vor ajuta să ieşiţi cu bine din orice situaţie.

   

Săgetător

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare. Relaţia cu fiinţa iubită ar putea fi ceva mai relaxată.

Capricorn

În această perioadă, cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.  

 

Vărsător

În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie. Câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de semnat contracte, şansa vă va surâde în acest interval de timp. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil.

Peşti

Starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimele zile v-a adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret.Comenteaza acum

Alte stiri

11 martie 2019

Dieta pentru bila leneșă: 6 alimente cu efect benefic

Principala funcție a vezicii biliare este prelucrarea grăsimilor. Află ce alimente poți consuma pentru a trata cu succes bila leneșă, în timp ce ai o digestie optimă, potrivit eva-rom. În momentul în care vezica biliară nu își îndeplinește rolul ...

Sumarul ediției de luni, 18 martie 2013

Actualitate

» Brâncuşi, omagiat la Filarmonica „Oltenia“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Tsunami în Mediterană
» Vremea în Oltenia
» Dezangajare
» Soarta CEO, discutată cu uşile închise
» Se alege praful şi de Hidroserv
» Olguţa dărâmă chioşcul lui Bojenoiu
» Senat: Dan Mihalache, votat în funcţia de secretar general adjunct
» Deputaţii au dezbătut o moţiune simplă pe tema Schengen, votul se va da mâine
» Modificarea procedurii de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, în dezbatere publică
» Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, în vizită oficială la Bruxelles
» ÎCCJ: Recursul în cazul arestării judecătoarelor Antonela Costache şi Viorica Dinu, pe 20 martie
» Aviaţia siriană a atacat poziţii insurgente de pe teritoriul Libanului

Local

» Adrian Voinea: Pentru România, Gazeta de Sud este un fenomen
» Medic ginecolog, prins cu mită
» Pedeapsă menţinută pentru doctorul Voinescu
» Soţ şi soţie, arestaţi pentru trafic de persoane
» Luptători K1, în arest
» Bogăţia fabricii RELOC SA sunt oamenii…
» Dunărea şi-a ieşit din matcă
» Programul care te scoate din casă
» Craiova: Centrul Multifuncţional va fi gata cu şase luni mai devreme
» Adrian Năstase a părăsit Penitenciarul Jilava
» Navigaţia pe Dunăre, închisă în zona Coronini – Baziaş
» Gazeta de Sud – de 18 ani în slujba oltenilor de pretutindeni

Dolj

» Peste 200 de elevi s-au calificat pentru olimpiadele naţionale

Gorj

» Cabană din Rânca, mistuită de flăcări
» Gorj: Nicolae Mischie, condamnat definitiv la patru ani de închisoare
» Patron reţinut pentru evaziune fiscală
» Pastă de mici retrasă de la supermarket
» Pavel, încă un pas spre libertate
» Au furat stâlpii de la stadion
» Gorj: I-a furat cerceii unei paciente din Spitalul Judeţean

Sport

» Baschet (m) – Remiză între selecţionatele Nord şi Sud la All Star Game
» La turneul final, după victorii pe linie
» Craiova, capitala baschetului pentru o zi
» Severinul, succes important cu Mediaş
» Pandurii, spectaculoşi
» Surugiu a adus victoria vâlcenilor
» Craiovenii au rămas datori
» Baschet – Rade Dzambic s-a impus la competiţia aruncărilor de trei puncte de la All Star Game
» Fotbal – Keşeru: Naţionala este capabilă de lucruri foarte mari, îmi doresc să ne calificăm

Bani & Afaceri

» Aberaţiile Codului Fiscal
» Olt: Buget de 129 de milioane de lei pentru Slatina
» Transelectrica şi Transgaz trec de la Ministerul Economiei la Ministerul Finanţelor
» Piaţa auto din România a scăzut cu 3,8% în primele două luni ale anului 2013

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Laetitia Casta, sigură pe sine

Top