Horoscop

Autori


 Berbec

În această săptămână pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum doresc Berbecii. Totuşi, ele vor fi punctate negativ de unele emoţii legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior.  

Taur

Pentru Tauri, săptămâna va fi una a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au, în continuare, noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu trebuie să se streseze prea mult ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener.

   

Gemeni

Pe Gemeni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil e ca această răsturnare să apară sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări a cuiva din anturaj. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, una de proporţii.

Rac

Pentru zodia Racului, dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-şi dea seama. Pe cei singuri, aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă dacă vor sau nu să rămână neangajaţi.

   Leu

Pasionalii Lei au toate şansele să întâlnească iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire ca în filme, iar cei cuplaţi îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început. În viaţa lor vor exista în continuare discuţii şi gânduri neplăcute legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale.

Fecioară

Fecioarele tocmai ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme şi potolite doar superficial le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale.

 


Balanţă

Balanţele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor, iar cele singure se vor gândi să renunţe la singurătate pe baza unei posibilităţi concrete de a fi cu cineva. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri, conflicte care se pot transforma în adevărate duşmănii.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Asta nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, să primească un sfat bun de la un prieten din semn de pământ, care îi va încuraja să acţioneze.

Săgetător

Se pare că săptămâna aceasta e plină de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Săgetătorii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum o fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice.

Capricorn

Profesia îi va preocupa foarte tare pe Capricorni în această perioadă, nu atât din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunt, în continuare, cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că în această perioadă e foarte posibil să le reuşească: vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite.

Vărsător

În sfârşit, Vărsătorii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea lor bună se va reflecta şi la locul de muncă. Această schimbare de dispoziţie va fi legată de o veste bună în privinţa banilor.

Peşti

Peştii se vor bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Au nevoie de multă dragoste şi susţinere, pentru că vor avea nişte necazuri financiare şi conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiţi să acorde multă atenţie acestor probleme şi soluţionarea lor va dura destul de multă vreme.

Banii, mai ales, le vor provoca multe insomnii, dar o vor scoate la capăt până la urmă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 16 martie 2013

Actualitate

» Se opresc tramvaiele
» Weekend dedicat târgului de nunţi „Wedding Fever“
» Încă un giratoriu nou
» A fost votat bugetul
» Olimpiada naţională de geografie, la Târgu Jiu
» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Pe urmele lui Macbeth
» Prostituate de legendă
» Vremea în Oltenia
» Verdict sub ameninţare
» Protecţia Consumatorilor a primit în 2012 circa 2.800 de sesizări
» 47.000 de şomeri s-au „evaporat“ din statistici
» Cosmin Vasile, directorul Zonei Metropolitane Craiova: Orice ban european e binevenit!
» Actriţa Iulia Colan: Tata e colegul meu pe scenă!

Local

» Reorganizarea Ministerului Sănătății ar aduce o economie de 50 de milioane de euro în 2013, bani care vor rămâne în sistem
» Judecătoarele şi avocata lui Dinel Nuţu, în arest
» Elevă din Optaşi Măgura, înjunghiată
» Clinicile imagistice craiovene nu au anestezist pediatru
» „Dreptate pentru Craiova“, pe instalația de nocturnă
» Şcolile, primele afectate de retrocedare
» Craiova: Spitalul de Neuropsihiatrie și Spitalul de Boli Infecțioase au scăpat de retrogradare
» Personalitatea săptămânii
» Nicolae Prelipceanu, invitat la TNC
» Cercul Medico-farmaceutic la 1922
» S-a stabilit noua structură de organizare și funcționare a Ministerului Sănătăţii

Dolj

» Filarmonica „Oltenia“ şi ISJ Dolj organizează concerte educative
» Şcolile nu mai pot funcţiona fără aviz de securitate împotriva incendiilor

Gorj

» Jaf cu cuţitul la o agenţie Loto din Rovinari
» Gorj: Incendiu la o cabană din Rânca

Sport

» Fotbal – Pandurii Târgu Jiu a învins echipa CSMS Iaşi, scor 3-1, în Liga I
» Pandurii vor să îngenuncheze Iaşiul
» Pelici: Avem nevoie de puncte
» Luţă comandă victoria
» Oltchim – Krim, meci decisiv pentru primul loc în grupă
» N-au mai avut „benzină“ în partea a doua
» 39 de medalii pentru karateka din Bănie

Magazin

» Burlaci de „aur“
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Eva Mendes evită scenele de sex

Top