8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Proiectele pe care le-aţi început pentru casă au toate şansele de reuşită atâta timp cât vă bazaţi pe prieteni sau pe sprijinul partenerului de viaţă. Dacă aveţi nevoie de bani, prietenii sunt cei care vă sar în ajutor. Berbecii sunt preocupaţi de viaţa de cuplu, pe care o resimt cumva banalizată. Îi puteţi reda prospeţimea cu puţin efort. Eforturile vor avea rezultatele dorite. Dacă aveţi o carenţă de calciu, luaţi măsuri în acest sens. Renunţaţi la o călătorie, pentru că nerăbdarea vă poate duce la accidente grave.

Taur
Chiar dacă aveţi câţiva prieteni foarte buni, felul de a vă purta şi tendinţa de a critica îi descurajează. Încercaţi să-i acceptaţi aşa cum sunt, pentru că exigenţa nu vă apropie de oameni, mai ales de cei dragi. Astăzi este un moment bun pentru a vă face ordine în contul bancar şi a lua câteva decizii.    
Gemeni
Reuşiţi să readuceţi armonia în viaţa de familie, folosindu-vă de tact. Întâlniţi astăzi o persoană pe care o admiraţi pentru cultura sa generală vastă şi cu care aveţi parte de discuţii deosebit de interesante. Unii nativi ar putea avea probleme digestive, de circulaţie sau pot să aibă colesterolul mărit. Renunţaţi la mesele copioase şi încercaţi să faceţi mai multă mişcare. Deşi aveţi spirit de iniţiativă, astăzi nu prea vă surâde şansa.

Rac
O nouă idilă se anunţă la orizont, cu tot felul de aventuri romantice şi erotice, dar care nu au prea multe şanse de durata. Unii nativi sunt mai individualişti ca de obicei şi s-ar putea să-şi ignore partenerul de viaţă. Angajamentele pe care vi le-aţi luat în faţa cuiva trebuie onorate. Vi se oferă unele avantaje, în viaţa socială, pe care le puteţi pierde dacă nu vă păstraţi luciditatea.

Leu
Aveţi tendinţa să vă faceţi pe plac, uitând de nevoile partenerului de viaţă. S-ar putea schimba roata, până la urmă, el fiind cel care refuză să mai comunice. Încercaţi să vă exteriorizaţi sentimentele şi să-i arătaţi persoanei iubite cât de importantă este pentru dumneavoastră. Unii nativi au de lucru acasă, cu tot felul de proiecte legate de amenajare şi se bucură de sprijinul familie în acest sens. Se pare că relaţiile parteneriale sunt tensionate din cauza neînţelegerilor legate de plecarea într-o călătorie.

Fecioară
Vi se solicită sprijinul din toate părţile, însă trebuie să începeţi să vă gândiţi şi la dumneavoastră. Numai având grijă de propria persoana veţi putea să-i ajutaţi şi pe alţii. Nativii nu au o condiţie fizică excelentă, unii pot să facă febră sau să se confrunte cu unele inflamaţii. Staţi departe de locurile poluate şi protejaţi-vă de frig.    

Balanţă
Ziua vă aduce întâlniri interesante şi complet neaşteptate. Pe de altă parte, relaţiile cu prieteni sunt destul de tensionate. Nativii care amestecă banii în chestiunile sentimentale au parte de neplăceri. Se poate să vă facă reproşuri o persoană la care ţineţi. Deciziile privind viaţa sentimentală trebuie gândite bine în prealabil. Acţiunile impulsive sunt nerecomandate. Acordaţi partenerului de viaţă atenţia cuvenită!

Scorpion
O persoană de sex opus îşi manifestă sentimentele pentru dumneavoastră, lucru care vă oferă satisfacţii. O nouă idilă se anunţă la orizont. Pentru cei aflaţi în cuplu, este un moment bun să-şi facă ordine în viaţa sentimentală şi să înlăture posibilele conflicte, abordând situaţia într-o manieră lucidă. Aveţi posibilitatea să reduceţi cheltuielile, făcând un plan detaliat în contul bancar.  

Săgetător
Nevoia de independenţă este privită cu neîncredere de către cei din familie. Cu toate că faceţi eforturi să le explicaţi, aceştia nu par dispuşi să vă asculte sau să vă înţeleagă. Săgetătorii au tendinţa să se închidă în ei, stând departe de prieteni şi cunoştinţe. Au impresia că toată lumea îi dezamăgeşte într-un fel sau altul. Nativii simt nevoia de mai multă stabilitate în viaţa afectivă. Cei singuri cunosc pe cineva, iar persoana în cauză se dovedeşte suficient de interesantă pentru a le stârni interesul.

Capricorn
Cu toate că sunteţi mai indulgent ca de obicei şi vă stăpâniţi tendinţa de a critica, relaţiile cu prietenii sunt lipsite de armonie. Fiecare spune ceea ce gândeşte şi nu ţine cont de celălalt. Atâta timp cât rămân ferm pe poziţii, şansa unei comunicări se reduce considerabil.  Vă amelioraţi simţitor situaţia financiară.

Vărsător
Deşi nu mai sunteţi dispus să vă implicaţi sentimental şi nici măcar să vă amuzaţi cu o simplă aventură, puteţi cunoaşte astăzi pe cineva care să vă schimbe părerea. Aveţi parte de satisfacţii în domeniul sentimental, vă simţiţi mai relaxat şi mai dornic să vă deschideţi către posibilităţile oferite. Chiar şi nativii care au fost trişti în ultima vreme îşi regăsesc pofta de viaţă. Pe plan profesional, aveţi un succes remarcabil.

Peşti
În dragoste, Peştii sunt mai posesivi ca de obicei, însă nu este o tactică bună dacă vor să-şi păstreze aproape partenerul de viaţă. Pe de altă parte, cei singuri îşi oferă şansa de a cunoaşte persoana potrivită numai dacă reuşesc să-şi înfrângă timiditatea. Situaţia financiară este satisfăcătoare, mai ales că vă intră nişte bani în cont, poate ca urmare a unei prime sau măriri de salariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS