9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan profesional veţi avea ocazia să vă afirmaţi, datorită iniţiativelor şi a ideilor originale pe care le veţi avea. Veţi gândi şi în interesul colegilor, iar aceştia vă vor susţine de fiecare dată când veţi veni cu o nouă propunere. Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur
În plan sentimental veţi avea o zi liniştită alături de persoana iubită şi împreună vă veţi gândi la planurile de viitor. Cu toate acestea, este posibil ca o persoană din familie să se amestece prea mult în viaţa sentimentală şi să încerce să vă influenţeze deciziile. Sunteţi destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminaţi urgent.  

Gemeni
Poate că până acum aţi fost prea modest şi nu aţi vrut să lăsaţi impresia că ştiţi mai multe lucruri decât cei din jur. Astăzi este cea mai favorabilă zi pentru a le arăta celor care vă desconsideră că sunteţi mult mai capabil decât şi-au imaginat şi că vă puteţi descurca mult mai bine decât ele. Partenerul de viaţă nu va crede că sunteţi cu adevărat ocupat. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple şi să vă odihniţi mai mult.

Rac
Anumiţi colaboratori s-ar putea să nu va ofere nişte informaţii de care aveţi nevoie şi din această cauză să nu puteţi rezolva mai repede o problemă de serviciu. Încercaţi totuşi să nu depindeţi de aceştia şi să găsiţi altă soluţie mai bună. Dimineaţa sunteţi uşor irascibil şi riscaţi să îi daţi partenerului de viaţă o replică nepotrivită.  

Leu
S-ar putea să vă simţiţi atras de o persoană pe care aţi cunoscut-o de curând şi care vi se pare fermecătoare. În cazul în care nu aveţi încă o relaţie stabilă, aceasta va fi ocazia potrivită pentru ca să vă implicaţi într-o poveste de dragoste plină de romantism şi pasiune. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. S-ar putea să aveţi o discuţie mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbaţi planurile în ultima clipă.

Fecioară
Este posibil să deţineţi un secret pe care vi l-a încredinţat o persoană apropiată şi care v-a rugat să fiţi cât se poate de discret. Cu toate acestea, s-ar putea ca dumneavoastră să observaţi că această persoană se confruntă cu unele probleme şi că ar fi bine să spuneţi adevărul, ca să o ajutaţi. După-amiază, vă hotărâţi să vă ocupaţi de sănătatea dumneavoastră, spre satisfacţia unuia dintre părinţi.

Balanţă
Astăzi ar trebui să fiţi foarte atent atunci când purtaţi o conversaţie. Încercaţi să vă alegeţi cuvintele cu foarte multă grijă, pentru că aţi putea face o gafă. Tot astăzi s-ar putea să rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mult timp. Nu este exclus să aveţi discuţii în familie din cauza unor probleme financiare. Puteţi evita o situaţie neplăcută dacă ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una.

Scorpion
Munca în echipă vă va ajuta să rezolvaţi mai repede sarcinile de serviciu şi să lucraţi cu mai multă plăcere şi tragere de inimă. Veţi vedea că este mult mai bine să vă sfătuiţi cu ceilalţi colegi, să vă ajutaţi reciproc şi să veniţi fiecare cu idei interesante şi originale, decât să lucraţi pe cont propriu. Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi toate întâlnirile.  

Săgetător
Este posibil ca astăzi să aveţi o discuţie mai aprinsă cu partenerul de cuplu, din cauză că nu veţi reuşi să cădeţi de acord asupra unei decizii. Încercaţi să faceţi un compromis şi să ascultaţi cu atenţie argumentele persoanei iubite, apoi să încercaţi să găsiţi o cale de mijloc, în aşa fel încât amândoi să fiţi mulţumiţi. Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj.

Capricorn
Înainte de a face unele promisiuni şi de a vă lua angajamentul să faceţi unele lucruri, analizaţi bine toate riscurile care pot apărea. Gândiţi-vă dacă puteţi avea încredere deplină în persoanele care mai sunt implicate în situaţia respectivă, dacă vă înţelegeţi bine cu acestea şi dacă aveţi ce învăţa de la ele. Puneţi în balanţă toate avantajele şi dezavantajele şi vedeţi dacă merită să vă asumaţi aceste responsabilităţi.

Vărsător
Sunteţi plin de energie şi veţi lucra cu plăcere la un proiect care vi se va încredinţa. Chiar dacă la început nu vă va fi prea uşor să vă descurcaţi, veţi vedea că pe parcurs vă veţi obişnui şi veţi face faţă. Astăzi va trebui să fiţi foarte discret în ceea ce priveşte planurile de viitor. Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală şi să vă concentraţi mai greu.

Peşti
Azi veţi fi inspirat în momentul în care veţi refuza o propunere pe care o veţi primi. Deşi sună tentant, această ofertă s-ar putea să fie o capcană în realitate. Mergeţi mai departe şi continuaţi să vă ocupaţi de treburile obişnuite şi veţi vedea că oportunităţile nu vor întârzia să apară. Nu vă îngrijoraţi dacă în acest moment vă simţiţi blocat şi lipsit de imaginaţie, pentru că această situaţie este temporară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS