21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi avea de luat o decizie foarte dificilă şi va trebui să vă gândiţi dacă veţi face ce spun ceilalţi sau ce vreţi dumneavoastră. Analizaţi cu atenţie şi luaţi în considerare problemele care ar putea să apară dacă veţi alege calea care vi se pare mai uşoară. Cu cât veţi amâna mai mult să rezolvaţi problema respectivă, cu atât mai mult se va complica situaţia. Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe.

Taur
Astăzi este posibil să vă îndrăgostiţi de persoana nepotrivită, pentru că o posibilă relaţie cu aceasta va fi sortită eşecului, fie din cauză că familia nu va fi de acord cu această legătură sentimentală, fie că este o relaţie extraconjugală, în urma căreia va izbucni un conflict. Vă recomandăm să nu ignoraţi sfaturile celorlalţi, doar din dorinţa de a vă demonstra independenţa.

Gemeni
Dacă faceţi mereu acelaşi lucru s-ar putea să vă plictisiţi, iar nivelul dumneavoastră de energie va scădea, aşa că ar trebui să vă schimbaţi rutina zilnică. Încercaţi să vă stabiliţi un program variat şi să nu ocoliţi situaţiile cu care nu sunteţi familiarizat, pentru că în acest fel veţi scăpa de monotonie şi starea dumneavoastră de spirit va fi mult mai bună. Încercaţi să îi înţelegeţi pe cei din jur, mai ales când vă cer sfaturi!

Rac
Petreceţi clipe minunate alături de persoana iubită, însă acest lucru nu trebuie să vă determine pe amândoi să vă izolaţi complet de prieteni şi să căutaţi să aveţi mereu intimitate. Astăzi ar fi bine să ieşiţi împreună cu aceştia şi să vă distraţi cât mai mult. Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor.   

Leu
Ar trebui să ştiţi că nu puteţi atinge niciodată perfecţiunea, aşa că nu are rost să vă pierdeţi timpul străduindu-vă să obţineţi acest lucru. Încercaţi să vă revizuiţi aşteptările şi să vă relaxaţi puţin. Nu vă mai gândiţi atât de mult la toate detaliile, ci priviţi lucrurile dintr-o perspectivă amplă. Nu vă faceţi prea multe griji în legătură cu toate lucrurile mărunte, ci încercaţi să vă detaşaţi de acestea. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale!

Fecioară
Dacă nu aveţi încă o relaţie stabilă, s-ar putea să primiţi avansuri din partea câtorva persoane care se simt atrase de dumneavoastră. Vă veţi amuza de această situaţie, mai ales că nu vă simţiţi pregătit să vă implicaţi într-o relaţie de lungă durată. Dacă aveţi deja un partener, acesta va fi gelos din cauză că aveţi şi alţi admiratori.     

Balanţă
Va trebui să aveţi grijă în momentul în care veţi negocia cu o anumită persoană, iar aceasta se va folosi de farmecul său pentru a obţine ceea ce îşi doreşte de la dumneavoastră. Nu trebuie să vă lăsaţi influenţat de aceasta şi nici să acceptaţi să îi oferiţi ceea ce vă cere. Chiar dacă această persoană încearcă să vă convingă să renunţaţi la unele decizii pe care le-aţi luat, dumneavoastră trebuie să fiţi foarte ferm şi hotărât să nu cedaţi în faţa sa.

Scorpion
Viaţa dumneavoastră de cuplu începe să fie mai dinamică şi vă veţi bucura de mai mult romantism, pentru că partenerul va fi foarte atent şi va dori să vă facă o surpriză. Pasiunea dintre voi se intensifică şi parcă simţiţi că vă îndrăgostiţi a doua oară de persoana iubită. În a doua parte a zilei, dorinţa dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită şi chiar la o despărţire.

Săgetător
Astăzi ar trebui să încercaţi să finalizaţi treburile care au rămas neterminate sau să daţi un răspuns pe care îl aşteaptă o anumită persoană. Deşi nu vi se par atât de importante, aceste probleme se pot complica pe parcursul zilei, dacă nu vă ocupaţi de ele. Încercaţi să luaţi legătura cu toate acele persoane care aşteaptă să le daţi un semn şi apoi veţi vedea că veţi fi mult mai liniştit că aţi clarificat lucrurile. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

Capricorn
Dacă astăzi vă veţi confrunta cu unele situaţii neaşteptate, nu ar trebui să vă temeţi, ci să vă păstraţi calmul. Toată lumea va fi dispusă să vă ajute în cazul în care nu vă veţi descurca şi veţi primi încurajări de fiecare dată. Sfătuiţi-vă cu o persoană apropiată, care vă poate învăţa cum să procedaţi. S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit.

Vărsător
Romantismul va atinge cote maxime astăzi şi veţi fi copleşit de afecţiunea şi atenţia cu care vă va trata partenerul de cuplu. Cu toate acestea, s-ar putea ca dumneavoastră să întâmpinaţi unele dificultăţi în exprimarea sentimentelor faţă de persoana iubită. Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planului. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

Peşti
Astăzi ar trebui să încercaţi să fiţi mai chibzuit în ceea ce priveşte aspectul financiar şi să nu cheltuiţi prea mult atunci când ieşiţi cu prietenii în oraş sau când mergeţi la cumpărături. Ar fi bine să economisiţi banii, pentru că, în curând, este posibil să fie nevoie să faceţi o investiţie importantă pentru locuinţă. Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS