24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Confuzia şi sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relaţiile cu prietenii, mai ales că sunt şanse să nu îi înţelegeţi corect. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile unei rude apropiate, pentru că intuiţia s-ar putea să nu vă ajute prea mult. S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă.

Taur
Astăzi nu este cu siguranţă ziua dumneavoastră norocoasă, toate par să vă meargă prost, iar faptul că vă enervaţi pentru orice fleac nu vă ajută deloc. Uneori tot răul este spre binele dumneavoastră, aşa că aveţi grijă să învăţaţi din experienţe. Astăzi vă simţiţi puţin mai obosit decât de obicei şi aveţi tendinţa să fiţi răutăcios cu cei din jur.

Gemeni
V-aţi săturat de singurătate şi aţi vrea să cunoaşteţi oameni noi cât mai repede. Nu mai pierdeţi vremea şi faceţi-vă noi prieteni şi cunoştinţe, iar viaţa vi se va îmbunătăţi semnificativ. Vreţi să vă expuneţi punctul de vedere la locul de muncă, dar ca de obicei timiditatea vă împiedică. Treceţi peste aceste frici şi spuneţi ce gândiţi, s-ar putea să aveţi parte de surprize plăcute. Aveţi grijă astăzi la acţiunile dumneavoastră, pentru că vă lipseşte simţul practic.

Rac
Dimineaţa sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil să nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie odihnei şi relaţiilor sentimentale!  

Leu
Astăzi sunteţi mai hotărât ca oricând şi vreţi să rezolvaţi anumite probleme pe care le-aţi tot amânat. Este foarte bună atitudinea, în acest fel veţi reuşi să ajungeţi unde vă doriţi în viaţă. Sunteţi indispus pentru că nu staţi prea bine cu banii. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare. Nu sunteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile.

Fecioară
Dimineaţă sunteţi marcat de confuzie. Nu este exclus că relaţiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere sau să începeţi o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă. Se anunţă o întâlnire neaşteptată cu o persoană dragă, lucru care vă va bucura nespus.  

Balanţă
Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri. Înarmaţi-vă cu multă răbdare!  Profitaţi de ocazie, dar aveţi grijă să evitaţi excesele! Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei! Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere.

Scorpion
Vă indispune atitudinea anumitor persoane din anturaj, dar nu este cazul să vă supăraţi pe ele. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu opiniile lor, nu înseamnă că trebuie să le ţineţi duşmănie, prietenia voastră e mult mai importantă. Chiar dacă aţi avut mici neplăceri cu persoana iubită în ultima vreme, nu este cazul să vă gândiţi la ce este mai rău.  

Săgetător
Chiar dacă în cariera dumneavoastră nu merge totul aşa cum aţi fi vrut, nu vă pierdeţi încrederea, sigur veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit planurile. Perseverenţa şi răbdarea sunt cheia spre succes, aşa că păstraţi-vă calmul şi mergeţi mai departe. Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei. S-ar putea să aflaţi că s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult.

Capricorn
Veţi avea probleme financiare din cauza unor cheltuieli neprevăzute, dar nu este cazul să vă speriaţi. Situaţia se va redresa spre sfârşitul săptămânii. Aveţi grijă să nu mai cheltuiţi bani pe lucruri inutile. S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. După-amiază, aveţi o stare de spirit mai bună şi sunt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

Vărsător
S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Ce-i drept, astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă destindeţi! Dacă v-aţi planificat o călătorie împreună cu familia, vă recomandăm să nu ezitaţi. Lăsaţi comoditatea şi nu vă eschivaţi! Chiar dacă nu reuşiţi să faceţi astăzi tot ceea ce v-aţi propus, nu este cazul să faceţi o dramă din asta. Vă sfătuim să vă verificaţi bagajele de două ori.

Peşti
Simţiţi că nu mai aveţi încredere în nimeni şi vi se pare că totul este în van. Nu vă pierdeţi speranţa, oricine poate avea o zi proastă, eliberaţi-vă de furie şi acest lucru vă va calma. Vă sfătuim să vă temperaţi agresivitatea. Gândiţi-vă că şi mâine este o zi, aşa că daţi dovadă de răbdare şi nu vă stresaţi inutil. Aveţi planuri mari şi intenţionaţi să finalizaţi o activitate importantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS