22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi un coleg în toane proaste şi există riscul să vă strice ziua. S-ar putea să trebuiască să faceţi partea lui de treabă, dar asta numai dacă vreţi neapărat. O variantă ar fi să îl ajutaţi numai cu problemele urgente şi să nu vă simţiţi vinovat dacă îl lăsaţi să îşi rezolve singur restul, în altă zi. Puteţi avea succes la lucrări de reparaţii, zugrăvit, mutat mobilă sau curăţenie. Vă recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei mici.

Taur
Vi se pare că pe plan profesional şi financiar nimic nu merge bine, ceea ce vă poate deprima şi chiar panica. Nu e cazul să vă pierdeţi cu firea, este o situaţie temporară pe care nu are rost să o agravaţi fiind prea aspru cu dumneavoastră. Menajaţi-vă şi alintaţi-vă câteva zile, totul va intra în normal în curând. Se pare că aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic.  

Gemeni
Să zicem că aţi avut şi zile mai bune. Tulburările cosmice vă aduc într-o stare proastă, în care nu aveţi chef nici să munciţi, dar nici să staţi degeaba. Soluţia e simplă: distraţi-vă. Lăsaţi pe mâine treburile care nu sunt urgente şi reîncărcaţi-vă cu energie. Sunteţi hotărât să ieşiţi din tipare şi începeţi o lucrare complexă, la care vă gândiţi de mult. Puteţi să faceţi schimbări importante în casă. De asemenea, faceţi câteva drumuri scurte, în interesul familiei.

Rac
Nu vă lăsaţi tentat de investiţii riscante, doar pentru că aveţi o cunoştinţă norocoasă, care a câştigat bani astfel. Puteţi avea probleme cu contractele sau cu banii, probleme care trebuie rezolvate cu diplomaţie. Încercaţi să recuperaţi ce e al dumneavoastră sau să plătiţi o datorie mai veche. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să discutaţi cu partenerul de viaţă.  

Leu
Nu sunteţi în situaţia de a vă justifica acţiunile şi nici nu ar trebui să încercaţi să vorbiţi prea mult, pentru că astăzi comunicarea este punctul slab, care vă poate duce spre nesiguranţă şi amânări. Gândiţi-vă ce vreţi să faceţi şi treceţi la acţiune. Experienţa şi ştiinţa vor fi cele care fac diferenţa. Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineaţa aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei.

Fecioară
Se pot câştiga bani uşor, însă astăzi nu vă asumaţi riscuri şi nu cheltuţi de la dumneavoastră în favoarea altcuiva. Dezvoltaţi-vă propriile idei şi folosiţi-vă propriile aptitudini. Profitaţi de orice şansă care vi se oferă de a câştiga un ban în plus însă, aşa cum am spus, fără să vă asumaţi riscuri. Eforturile vă sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiară.  

Balanţă
Analizaţi mai bine ce puteţi face. Sunt foarte multe lucruri pe care le aveţi de oferit şi ştiţi asta. Ce mai trebuie să faceţi este să treceţi la treabă! Poate că aveţi nevoie să vorbiţi cu cineva drag pentru a vă da impulsul necesar, eventual şi câteva sfaturi extrem de utile. Când vă faceţi planuri, îngrijiţi-vă ca activităţile dumneavoastră viitoare să includă cât mai puţin stres şi să presupună cât mai puţine riscuri. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat.

Scorpion
Acceptaţi provocările, mai ales dacă vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi reputaţia. Amorţeala şi lenea vă pot conduce la certuri. Fiţi activă, încercaţi să scăpaţi de câteva lucruri de care nu aveţi nevoie, eventual vindeţi-le, pentru că nu v-ar strica nişte bani în plus. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri.    

Săgetător
Încercaţi să faceţi ceea ce puteţi face, decât să pierdeţi vremea testând imposibilul. E bine câteodată să trăiţi într-o lume de vis, dar astăzi această atitudine nu vă va ajuta să plătiți facturile şi nici măcar să vă simţiţi mai bine. Orice călătorie începe cu primul pas, făceţi-l. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii financiare.

Capricorn
Vă simţiţi lipsit de inspiraţie, mai ales dacă aveţi preocupări artistice. Sunteţi nerăbdător să terminaţi un proiect, însă aţi ajuns într-un punct mort şi habar nu aveţi cum să continuaţi. Ocupaţi-vă timpul cu altceva o zi sau două şi veţi observa că ideile vor veni singure. Aveţi răbdare. Puteţi să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar.

Vărsător
Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Aveţi şansa de a călători, probabil că în interes de serviciu, într-un loc pe care aţi fi vrut de multă vreme să-l vizitaţi. Pe cât de mare este entuziasmul, pe atât de complicate vor fi însă pregătirile. Gândiţi diferit şi veţi afla cum să treceţi peste orice obstacol şi să plecaţi pregătit în această excursie. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice.

Peşti
Vă simţiţi plin de energie şi aveţi chef de mişcare, însă treburile de la birou nu vă lasă în pace. Rezultatul ar putea fi frustrant şi se poate întâmpla ca toată energia să dispară brusc din această cauză. Evitaţi să cădeţi în capcana asta. Terminaţi treburile repede şi vă va rămâne timp pentru ceea ce vreţi să faceţi. Partenerul de viaţă vă susţine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS