12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii au întâmpinat noul an cu maximum de energie. Entuziasmul vostru e contagios şi veţi fi eroul acestei săptămâni. Cu puţin tact, deşi acesta nu este tocmai punctul forte al zodiei voastre, veţi reuşi să treceţi peste toate micile obstacole ale acestei săptămâni şi să vă bucuraţi de ce vă aduce fiecare zi fără să vă enervaţi pentru detalii. Flirtaţi cu încredere, săptămâna aceasta veţi fi foarte convingători.

Taur
Reuşiţi să ieşiţi cu bine din melancolia săptămânii trecute şi visaţi la un an romantic alături de persoana iubită, cu conversaţii spumoase. Veţi petrece zile plăcute în familie, dar încercaţi să nu vă arătaţi exasperarea atunci când vă veţi trezi cu prietenii într-o vizită neaşteptată. Profitaţi de ocazie şi bucuraţi-vă de compania lor, la un pahar de vorbă. Atenţie la sănătate, frigul vă poate da mari bătăi de cap.

Gemeni
Aţi vrea să petreceţi  o săptămână în mijlocul mulţimii, cu o mare de zâmbete în jur. Va trebui să faceţi uz de diplomaţia înnăscută şi să vă strecuraţi cu bine printre rudele plicticoase, gândul la persoana iubită vă va ajuta să treceţi mai uşor peste toate neajunsurile. Nu exageraţi cu ciocolata! Profitaţi de începutul de săptămână şi recuperaţi orele de somn pierdute în anul trecut.

Rac
Mai primiţi cadouri de la cei dragi şi aşteptaţi cu nerăbdare să vă reîntâlniţi cu membrii familiei reunite, copii şi bunici, veri şi mătuşi. Bucuraţi-vă de aceste clipe senine şi încărcaţi-vă cu energie pentru zilele ce vor urma. Prietenii îşi vor face simţită prezenţa mai discret, iar partenerul vă va oferi momente de neuitat. Mici probleme de sănătate vă vor sâcâi în această perioadă.  

Leu
Leii se vor afla în centrul atenţiei fie suprinzându-şi partenerul cu propuneri îndrăzneţe, fie monopolizând conversaţia şi jocurile de societate. Nu vă lăsaţi îngrădit de aşteptările celor din jur, fiţi voi înşivă în săptămâna aceasta şi faceţi-vă timp şi pentru propria persoană, vă puteţi desfăşura pe scena vieţii şi în săptămânile ce vor urma. Dragostea nu trebuie să fie o competiţie, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de persoana de alături fără să mai impuneţi relaţiei standarde de neatins.

Fecioară
Fecioarele rămân în rolul de organizator, atente la detalii şi preocupate ca toată lumea să se simtă bine. Absolut totul trebuie să fie ireproşabil, şi în efortul de a-i mulţumi pe toţi, nativii din Fecioară uită că mai trebuie să se şi distreze. Rezervaţi-vă câteva momente departe de aspectele administrative şi bucuraţi-vă alături de oamenii pentru care faceţi toate acestea.      

Balanţă
Balanţele îşi doresc compania unor oameni atractivi şi stilaţi, într-un club trendy sau la un restaurant de fiţe. Încă mai vreţi să petreceţi  şi puteţi încerca o escapadă în casa unor prieteni sau o excursie la munte, unde să vă încărcaţi bateriile. Săptămâna aceasta vă lăsaţi cu totul în voia viselor, aveţi grijă ce vă doriţi, s-ar putea chiar să se împlinească. Încercaţi să vă mai domoliţi instinctele gurmande, lupta cu kilogramele nu este sportul vostru favorit.  

Scorpion
Uşor dezamăgiţi de cadourile primite anul acesta, Scorpionii ar vrea să uite de toate făcând ceva cu adevărat în această săptămână, fie că e vorba de o săritură cu parapanta şi o aterizare în braţele partenerului, fie de un spectacol de karaoke improvizat care va cuceri întreg auditoriul. Pasionali cum îi ştim, nativii acestei zodii uită uneori că lumea se cucereşte mai uşor în doi.  

Săgetător
Săgetătorii îşi doresc în această săptămână linişte, alături de câţiva prieteni apropiaţi şi de persoana iubită, rememorând întâmplările haioase, tandre sau dramatice ale anului ce s-a sfârşit. Câteva zile undeva departe de lumea dezlănţuită, numai voi şi partenerul, ar fi un început de an perfect. Generoşi şi iubitori ai tuturor plăcerilor vieţii, Săgetătorii vor cheltui până la ultimul bănuţ în această perioadă pentru a se bucura de o vacanţă de neuitat.

Capricorn
Capricornii regăsesc flacăra unei relaţii pe care o credeau îngropată în rutină sau întâlnesc persoana ce le va face inima să tresalte, uitând de monotonia ultimelor luni dedicate în principal jobului şi obligaţiilor sociale. Nativii acestei zodii regăsesc plăcerea flirtului şi îşi înconjoară proaspăta cucerire cu nenumărate atenţii – o abdicare binevenită de la sobrietatea afişată de obicei.

Vărsător
Vărsătorii au tendinţa de a face bilanţuri la început de an pentru anul trecut, cugetând îndelung (dar inutil) la greşelile trecute, alegerile mai puţin inspirate sau schimbările necesare de acum înainte. Încercaţi să nu mai faceţi planuri de unul singur, partenerul este acolo ca să vă sprijine şi relaţia voastră va avea doar de câştigat dacă îl veţi implica mai mult în deciziile pe care le luaţi. Începeţi anul cu o declaraţie de dragoste, cuvintele frumoase, rostite din suflet, nu sunt niciodată de prisos.

Peşti
Peştii îi mobilizează pe toţi cei din jur cu entuziasmul lor contagios şi plănuiesc surprize spectaculoase pentru acest an. Atenţie la cheltuieli, totuşi: e plăcut să-ţi copleşeşti prietenii cu cadouri, dar nu este esenţial, ceea ce contează cu adevărat este bucuria împărtăşită cu cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS