16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Săptămâna aceasta îi găseşte cam stresaţi pe Berbeci. Motive majore n-ar fi, dar vor avea parte de tot felul de accidente mărunte şi stupide (de genul întârzierilor, pierderii anumitor lucruri, neînţelegerilor când dau sau când primesc o informaţie) care le vor pune răbdarea la încercare, iar ei pică mai întotdeauna la acest test. Noroc de susţinerea familiei: în privinţa relaţiilor cu cei apropiaţi, chiar nu vor avea de ce să se plângă.    

Taur
Deşi sunt de obicei mari petrecăreţi, Taurii vor începe săptămâna cu o doză de melancolie neobişnuită pentru ei. Nu le va merge rău, însă vor fi tentaţi să se gândească doar la ceea ce îi nemulţumeşte în general la viaţa lor, vor face filosofia chibritului şi se vor simţi neînţeleşi. Ar fi bine să iasă cumva din starea aceasta, pentru că îi vor indispune şi pe cei apropiaţi.    

Gemeni
Pentru Gemeni, săptămâna le va aduce foarte multe bucurii în plan sentimental. Partenerul le va oferi clipe de neuitat, comunicarea va fi excelentă şi se vor simţi mai fericiţi ca niciodată. Cei singuri mai au de aşteptat. Chiar dacă vor fi tentaţi de o relaţie de ocazie, ar fi mai bine să-şi îndrepte atenţia asupra familiei. Cu banii nu se poate spune că vor sta prea bine, dar celelalte bucurii vor compensa un buzunar mai gol.

Rac
Racii vor fi adevărate vedete în această săptămână. Telefonul va suna încontinuu, lumea se va interesa de planurile lor, vor fi invitaţi peste tot, răsfăţaţi şi admiraţi. Inutil de spus că şi cadourile primite vor fi pe măsura entuziasmului. Racii singuri au şanse mari să cunoască pe cineva lângă care să se simtă bine. Financiar, o informaţie greşită îi va face să se bazeze pe cine nu trebuie.

Leu
Pentru Lei, urmează o săptămână a cărei notă depinde numai şi numai de perspectiva lor. Săptămâna se va desfăşura conform planurilor, dar asta nu înseamnă că nu vor fi frumoase. Important este ca Leii să se adapteze schimbărilor care intervin, să nu mai facă atâtea mofturi şi să nu mai aştepte perfecţiune de la cei apropiaţi. În concluzie, cuvântul de ordine este relaxare. Cu banii vor sta mai bine decât se aşteptau şi îşi vor permite să-i răsfeţe pe cei dragi.

Fecioară
Fecioarele vor juca rolul care le prinde cel mai bine: acela de organizator, sau de gazdă. Chiar şi dacă vor fi invitate undeva, vor simţi nevoia să se implice şi să dea sfaturi. Vor fi răsfăţate cu multe cadouri şi cu multă atenţie din partea celor dragi. Cineva din familie le va da o veste foarte bună legată de o realizare în plan personal.     

Balanţă
Pentru Balanţe, săptămâna vine cu veşti bune legate de bani: e posibil să primească drept cadou o sumă însemnată sau să li se restituie o datorie. Vor reuşi să-i bucure pe cei dragi cu daruri deosebite şi vor încerca să facă această săptămână specială. Planul sentimental este mai prost aspectat pentru Balanţele cuplate, pentru că vor simţi că nu primesc destulă atenţie de la partenerii lor.  

Scorpion
Scorpionii cuplaţi vor avea de înfruntat câteva dispute cu partenerul. Acestea vor fi legate de bani şi de program şi nu se va ajunge la nici un compromis. De data aceasta, Scorpionii vor fi cei siliţi să cedeze. Pentru cei singuri, lucrurile stau ceva mai bine, se vor distra în voie, însă nu vor întâlni pe cineva deosebit chiar acum. Financiar, nu le va merge rău deloc, pentru că vor primi un ajutor de la un prieten apropiat.  

Săgetător
Pentru Săgetători, perioada Sărbătorilor va fi dificilă pe plan sentimental, în special pentru cei cuplaţi. Aceştia vor fi siliţi să-şi reevalueze relaţia, să facă un bilanţ şi să hotărască dacă merg mai departe. Relaţia cu familia va fi cam tensionată, dar, cu puţină diplomaţie, lucrurile se pot îndrepta. În ceea ce priveşte banii, ei vor trece printr-o perioadă de zgârcenie total atipică, iar moment mai prost decât acesta nici că se putea. Cei din jur vor simţi că nu sunt suficient de apreciaţi.

Capricorn
Capricornii vor face tot posibilul să se distreze cât mai bine în săptămâna care urmează, dar gândul la nişte probleme profesionale îi va împiedica să o facă aşa cum trebuie. Mai bine să se relaxeze, pentru că vor primi un răspuns la sfârşitul perioadei. Financiar, stau cel mai bine dintre toate semnele zodiacului şi îşi vor putea satisface toate capriciile.   

Vărsător
Descurcăreţii Vărsători vor şti să se distreze bine, chiar dacă, momentan, bugetul este mai modest decât de obicei. În dragoste, cei cuplaţi vor întâlni o tentaţie care le-ar putea pune relaţia în pericol. Să fie atenţi, pentru că lucrurile nu sunt aşa cum par. Cei singuri vor avea mare succes la flirturi, dar s-ar putea să fugă după mai mulţi iepuri şi să nu prindă nici unul.  

Peşti
Pentru Peşti, perioada următoare este foarte favorabilă călătoriilor. Dacă pot, ar fi indicat să plece undeva, să meargă în vizită, sau într-o staţiune. Absenţa veştilor de la un prieten îi îngrijorează. Relaţiile cu familia sunt excelente, toate conflictele mai vechi vor fi date uitării. În dragoste, cei cuplaţi se vor implica şi mai profund în relaţie, iar cei singuri au şanse mari să cunoască pe cineva cu care să-şi poată face planuri de viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS