10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNimfomane fără leac

Nimfomane fără leac

Nimfomanele reprezintă o categorie aparte de femei, care nu au nici un fel de ezitare să îşi recunoască dependenţa de plăcerile carnale

Arabella este o fostă asistentă socială de 26 de ani, din Germania, care a decis să vorbească despre propria dependenţă de sex, într-un interviu acordat cotidianului german Bild. „Simt nevoia să fac sex de cel puţin cinci ori pe zi. Pentru mine, satisfacţia sexuală este la fel de importantă ca mâncarea, apa sau somnul. Pur şi simplu nu pot să trăiesc fără asta“, a spus nemţoaica. Tânăra a mărturisit că este dependentă de sex încă de la vârsta de 16 ani. La început, iubitul său era mai mult decât încântat de faptul că partenera sa este atât de dornică, însă, după un timp, el şi-a dat seama că nu poate face faţă şi nu reuşea să satisfacă apetitul sexual al Arabellei. „La început, i se părea amuzant, însă cu timpul şi-a dat seamă că mie nu îmi ajunge niciodată şi că doream din ce în ce mai mult. La 18 ani, m-a părăsit pentru că îl enerva peste măsură că aveam permanent poftă de sex“, povesteşte tânăra. Pentru a-şi satisface obsesia, Arabella a decis să îşi încerce norocul în lumea pornografiei, însă nici măcar aşa apetitul său sexual debordant nu este satisfăcut pe deplin. „Până la urmă e tot un fel de serviciu, când vin acasă simt nevoia să fac sex“, a spus tânăra, care între timp a renunţat definitiv la profesia de asistentă socială. De câteva săptămâni, tânăra are din nou un prieten stabil. Potrivit Arabellei, acesta ar fi al 100-lea bărbat care a trecut prin patul ei şi este foarte posibil ca de data aceasta să îşi fi întâlnit alesul. „Aş dori să mă căsătoresc şi să am copii“, a spus tânăra nemţoaică. Pentru moment, Arabella nu se gândeşte să urmeze nici un fel de terapie. „În prezent, mă simt bine. Poate cu timpul, apetitul meu o să dispară automat şi nu o să mai am motive să fiu îngrijorată“, a spus optimistă nemţoaica.

Dependenţă… fatală

Un caz similar se petrece şi în Marea Britanie, unde o femeie, de 42 de ani recunoaște, că are o problemă cu dependența de sex, însă nu dorește să fie ajutată pentru că, spune ea, sexul este singura ei plăcere.
Crystal Warren a povestit că a devenit nimfomană din cauza traumei suferite în copilărie, odată cu divorţul părinţilor. Şi-a pierdut virginitatea la 15 ani, iar după aceea a devenit dependentă de sex. Până la 17 ani avea deja în palmares 40 de bărbaţi. La acea vârstă, minora credea că toate tinerele de vârsta ei din satul în care locuia procedează la fel. Iar ea nu s-a oprit aici.  Acum agaţă bărbaţi prin cluburi sau cafenele sau pe site-urile de matrimoniale şi îi aduce acasă pentru a face sex. Ea a recunoscut că i s-a întâmplat să facă sex chiar şi cu şapte bărbaţi diferiţi, într-o singură zi, uneori cu mai mulţi dintre ei odată. Până în prezent, britanica afirmă că s-a culcat cu 1.000 de bărbați. „Ştiu că sunt dependentă de sex, însă mi-e teamă să apelez la ajutor specializat. Sexul este singurul lucru care mă face să mă simt bine. Ştiu că unii oameni mă consideră o persoană groaznică, însă nici eu nu sunt mândră de mine“, a adăugat Crystal pentru Daily Mail.
Altă nemţoaică a devenit celebră datorită pasiunii sale pentru sex, dependenţă care însă s-a dovedit a-i fi fatală. Antje Crapnik, supranumită „Nimfomana din München“, era o femeie care ar fi făcut sex cu oricine, oriunde, oricând, oricât de mult. Violase câţiva bărbaţi şi încercase să facă sex şi cu poliţiştii care voiau să o aresteze. Ea era  o scriitoare împlinită şi avea un magazin online care mergea foarte bine.
După ce soţul său o părăsire, sătul de poftele ei sexuale, dependenţa femeii scăpase de sub control. Agăţa bărbaţi prin baruri, îi ducea acasă, făcea amor cu ei până îi ostenea, iar dacă avea chef din nou, îi lega de pat şi îi supunea la perversiuni.
Deşi a fost internată de câteva ori la psihiatrie, luase tratamente pentru a scăpa de dorinţa obsesivă de a face sex, totul a fost în zadar. După o partidă de sex, femeia a fost găsită moartă, în apartamentul său din München.

Cazuri celebre

Astfel de cazuri nu sunt însă întâlnite doar în prezent. Nimfomana celebră a istoriei este Valeria Messalina, soţia împăratului roman Claudiu. Se spune că împăratul însuşi era principalul furnizor de amanţi pentru boala de nestăpânit a soţiei. Valeria Messalina a fost cea de-a treia soţie a împăratului roman Claudius. Dio Cassius ne relatează despre ea că „trăia în desfrâu şi silea şi pe celălalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza (iar pe bărbaţii lor) îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte. Alte familii în schimb, care nu se înjoseau cu asemenea murdării, erau ţinta urii ei, dacă nu şi victime“. Revenind în zilele noastre nu trebuie omisă din listă nici solista Sinead O’Connor, care declara nu cu mult timp în urmă că speră să ajungă cât mai curând la menopauză ca să scape de dependenţa de sex.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS