11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn căutarea cadoului perfect

În căutarea cadoului perfect

Goana după cadoul perfect pentru partener poate să fie o activitate pe cât de plăcută, pe atât de stresantă, pentru că ideile nu sunt mereu la înălţime, iar aşteptările pot să fie mai mari decât intenţiile. Site-ul galtime.com a realizat o listă cu câteva sfaturi care vă pot ajuta să treceţi mai uşor peste această piatră de încercare, asigurându-vă totodată că darul oferit sau primit este potrivit, util şi apreciat.
Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să vorbiţi deschis şi sincer cu cel care vă este Moş Crăciun sau cel căruia vreţi să îi faceţi un cadou. Dacă vă doriţi ceva anume, spuneţi fără reţineri şi încurajaţi-l şi pe celălalt să facă la fel, pentru ca Moşul să nu cumpere ceva inutil, care va rămâne nefolosit. Nici unul dintre voi nu citeşte gânduri, aşa că o sugestie sau o listă cu posibile cadouri se poate dovedi un punct de plecare perfect.
Ca să fiţi sigur că veţi primi (măcar) un cadou ideal, nu vă zgârciţi cu propria persoană şi satisfaceţi-vă un capriciu – cumpăraţi-vă o rochie sau o pereche de pantofi la care visaţi de mult, răsfăţaţi-vă la salon, faceţi ce ştiţi că vă doriţi, pentru a vă simţi bine. Cu atât mai mult cu cât, este confirmat de cercetătorii britanici, perioada Sărbătorilor de iarnă este una în care depresia poate lovi în plin, iar nivelul de încredere în propriile forţe poate scădea dramatic.

Daruri pentru partener

Atunci când vine vorba de oferit daruri pentru partener, dacă vreţi să mergeţi la „punct ochit, punct lovit“, iată ce trebuie să faceţi. Darurile de Crăciun trebuie să fie pentru plăcerea persoanei care le primeşte, nicidecum un apropo mai mult sau mai puţin subtil la vreo activitate începută şi neterminată. Prin urmare, nu îi faceţi cadou partenerului ceva ce v-aţi dori dumneavoastră şi nici un obiect de care ar avea nevoie pentru a termina un proiect la serviciu.
Oferiţi-i în schimb ceva ce ştiţi că îi place, chiar dacă respectivul obiect nu este şi pe placul dumneavoastră. De exemplu, dacă partenerul este pasionat de jocuri pe calculator, cumpăraţi-i cel mai nou şi popular joc dintre cele pe care le preferă. Dacă partenera este pasionată de croitorie, cumpăraţi o maşină de cusut sau un set de ace şi aţe – punctul de plecare ar fi ca, în lipsă de inspiraţie, să optaţi pentru un cadou care are legătură cu un hobby al ei, chiar dacă activitatea respectivă nu vă inspiră nimic interesant dumneavoastră, ca bărbat.
În fine, dar nu în cele din urmă, gândiţi-vă la un cadou care să vă aducă amândurora bucurie. Planificaţi o excursie într-un loc unde vreţi amândoi să mergeţi, fie că este vorba de o vizită într-un anumit oraş sau de un weekend de relaxare şi leneveală într-o staţiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS