Horoscop

Autori


Berbec

Drumurile cotidiene vor fi încununate de succes, iar o eventuală plimbare în aer liber vă va da ocazia să vă relaxaţi. Comunicarea cu cei din jur evoluează bine şi aţi putea să-i convingeţi pe aceştia să vă susţină. Veţi avea de făcut o mulţime de cheltuieli care vă vor ţine cu sufletul la gură. Nu este exclus nici să aveţi posibilitatea să faceţi unele investiţii, dar, în acest caz, evitaţi riscurile. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi.

Taur

Este posibil ca unul dintre părinţi sau altă rudă să aibă nevoie de un sprijin substanţial în rezolvarea unei chestiuni cu care se confruntă. Reuşiţi să faceţi o bună impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui să fiţi foarte atent, căci riscaţi să stârniţi gelozia partenerului. Fiţi cât se poate de atent la manifestările faţă de acesta şi mai ales cât mai tolerant.   

Gemeni

Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face complimente şi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce vă veţi apropia de sfârşitul zilei. Călătoriile vă ajută să vă relaxaţi, dar vă pot obliga la cheltuieli suplimentare. După-amiază, întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare pe termen lung.  

Rac

În această perioadă aţi putea să vă ocupaţi ceva mai mult de propria persoană. Pe de altă parte, nevoia de comunicare va fi parcă şi mai mare, iar aprecierile prietenilor nu se vor lăsa prea mult aşteptate. În cămin vor fi multe de făcut, dar nu trebuie să vă grăbiţi nici măcar un pic. Nu este exclus să apară necesitatea unei reparaţii sau a unei investiţii în gospodărie.

Leu

Din punct de vedere sentimental, conjunctura astrală vă favorizează. Este o bună ocazie de a vă pune în evidenţă farmecul personal şi, eventual, de a face o cucerire. Aveţi suficientă energie pentru ceea ce v-aţi propus, dar nu amânaţi rezolvările, deoarece mai târziu pot apărea blocaje. Pe acasă veţi avea destul de multe de făcut şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Reuşitele de la serviciu vă entuziasmează, iar cu sănătatea nu aveţi nici un fel de probleme.

Fecioară

Este o perioadă deosebit de tensionată pentru dumneavoastră, în care stresul, starea de agitaţie v-ar putea crea tot felul de probleme de sănătate pe fond nervos. Mare atenţie şi la alimentaţie, deoarece nu ar fi exclus să apară unele probleme în zona intenstinală. Oricum, prietenii vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi mai în largul dumneavoastră în această perioadă atât de agitată.    

Balanţă


Ca şi până acum, dispuneţi de multă energie putere de muncă, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Din păcate, este posibil să aveţi o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de suflet. N-ar fi exclus nici să faceţi ceva cheltuieli pentru divertisment, alături de fiinţa iubită. Speculaţiile nu sunt indicate, căci vă pot aduce pierderi. Din cauza problemelor sentimentale, dimineaţa este posibil să fiţi confuz.

Scorpion

Veţi avea serioase frământări în ceea ce priveşte situaţia dumneavoastră financiară. Vă veţi implica în tot felul de activităţi şi, chiar dacă aceastea vor fi rentabile, câştigurile vor fi depăşite de cheltuieli. Unul dintre planurile dumneavoastră secrete ar putea fi pus în practică în prima parte a zilei. Cineva din anturajul apropiat v-ar putea face o propunere pentru o activitate interesantă.

Săgetător

Starea dumneavoastră psihică nu este dintre cele mai fericite. Nu reuşiţi să vă concentraţi decât cu greutate, ideile vă sunt împrăştiate şi puteţi greşi cu uşurinţă. Din punct de vedere fizic, dispuneţi de suficientă energie pentru a depăşi cu bine eventualele simptome cu care vă veţi confrunta. Inima va fi una dintre zonele sensibile pentru dumneavoastră în această perioadă. Sunteţi confuz şi predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente.

Capricorn

Pentru tot ce veţi dori să întreprindeţi va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va da peste cap programul făcut. Mare atenţie căci sunteţi predispus la gafe şi acest lucru va putea tensiona relaţiile cu cei din jur. Nu este exclus să se acutizeze o suferinţă cronică sau să fiţi nevoit să vă internaţi câteva zile măcar pentru nişte analize.     

Vărsător

Situaţia financiară se anunţă destul de bună, în sensul că aţi putea obţine unele câştiguri în urma unor activităţi sociale, dar şi prin intermediul părinţilor sau a altor rude apropiate. Relaţia cu prietenii va funcţiona excelent şi acest lucru vă va ajuta foarte mult. De altfel, popularitatea dumneavoastră va creşte simţitor şi veţi reuşi să vă descurcaţi în noianul de probleme cu care vă confruntaţi. Acceptaţi ajutorul prietenilor apropiaţi.

Peşti

De pe alte meleaguri aţi putea primi unele informaţii care vă vor stârni interesul. Fiţi precaut dacă doriţi să le folosiţi! Din punct de vedere mental, funcţionaţi la capacitate maximă, aşa că puteţi să vă implicaţi în activităţi intelectuale sau puteţi lua decizii în chestiuni mai delicate. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, lucrurile vor evolua într-un mod cel puţin mulţumitor.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 29 noiembrie 2012

Actualitate

» Recepţie pentru 80 de apartamente ANL
» Controale şi măsuri de siguranţă la alimente
» Aproape 700.000 de români îşi sărbătoresc mâine onomastica
» Stiri diverse
» Gorj: Târg de Moş Nicolae de Ziua Naţională
» Salariilor bugetarilor vor creşte cu 7,4 la sută de la 1 decembrie
» Olguţa pune căluş cetăţenilor
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Oraşul cibernetic
» Ia te uită!
» Militari români care s-au distins în misiunile în Afganistan, medaliaţi de ataşatul militar al SUA
» Misiunea de observare a alegerilor parlamentare, alcătuită din reprezentanţi ai AP OSCE şi experţi din alte state
» Licitaţiile spitalelor, pe mâna Direcţiei de achiziţii publice
» Reabilitarea DN6, blocată în judeţul Olt
» Teodor Meleşcanu, decorat cu Steaua României pentru meritele în slujba statului
» Voluntarii vor fi recompensaţi
» Curs de perfecţionare pentru funcţionarii publici
» Ubisoft, interesat de eleva de la „Odobleja“
» A venit noua factură majorată la gaze!
» Jumătate dintre utilizatorii români de Internet accesează, zilnic, reţelele de socializare
» Tineri din Craiova vor să se căsătorească de Anul Nou sub Poarta Sărutului
» Scandal pe bani la Şcoala „Gheorghe Bibescu“
» ANST pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor peste 2800 de locuri în tabere pentru vacanţa de iarnă
» Locuinţe pentru tinerii medici prin Programul ANL
» Aproape 9.000 de posturi vacante, la nivelul întregii ţări
» Percheziţii DNA la Compania de Drumuri în cazul cercetării omului de afaceri Nelu Iordache
» Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, avansat în grad
» Capitala verde a Europei în 2013 este Nantes, Franța
» Craiova: Strada Constantin Brâncuşi rămâne cu sens dublu de circulaţie

Local

» Grupare de carderi, la rejudecare
» Stradă închisă
» Calafatul trebuie inclus în circuitul turistic dunărean

Dolj

» Gala Topul Firmelor – Oscarul afacerilor doljene
» Elena Costea, secretar general adjunct la Ministerul Educaţiei
» Captură de icre negre la Maglavit

Gorj

» Victima exploziei de la Bumbeşti Jiu a murit
» Şcoala „cu purici“ a fost inaugurată de Ecaterina Andronescu

Sport

» „Bombardierul“ nu vrea să cedeze centura
» Muzică şi jocuri în Polivalentă de 1 Decembrie
» UEFA ar putea desfiinţa Liga Europa
» Petrolul Ploieşti, prima semifinalistă
» Dinamo – Severin se joacă în „Groapă“
» Viera ştie „bubele“ pandurilor
» Dinamyk a câştigat Winter Cup Plopeni

Magazin

» Horoscop
» Robbie Williams, în turneu prin Europa
» Kristen Stewart ar fi însărcinată
» Beyonce, regizoare de documentare
» Dublă sărbătoare în casa Pro TV

Top