13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebritate topless

Celebritate topless

Site-ul starpulse.com a realizat un inventar al celor mai bune scene topless din istoria recentă a cinematografiei, listă pe care se regăsesc unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood

O peliculă ce include scene de nuditate în care protagonistele îşi afişează cu dezinvoltură sânii nu mai reprezintă de mult timp un element de noutate. Zeci de actriţe sunt dispuse să renunţe la haine de dragul unui rol, sperând că acesta le va ajuta în carieră, dar asumându-şi totodată riscul ca decizia să le strice reputaţia. Unele vedete susţin că ar apărea topless doar dacă li s-ar oferi „rolul potrivit“, în timp ce altele pur şi simplu refuză scenele topless, nelăsându-se înduplecate de nici un argument. Uneori, decizia unei actriţe de a apărea goală într-un rol poate chiar să pună în umbră întregul proiect, lucru care poate fi bun (cum este cazul lui Demi Moore în „Striptease“) sau rău (apariţia Jessicăi Biel în „Powder Blue“).
Datorită internetului, scenele memorabile care au avut în prim-plan goliciunea celor mai mari vedete nu vor dispărea niciodată. Şi, deşi sunt foarte multe de acest fel, există câteva care se remarcă şi care, cu siguranţă, vor trece şi testul timpului. Iată care sunt acestea, în viziunea celor de la starpulse.com.

Celebre şi fără haine

Când s-a anunţat că Demi Moore, proaspăt trecută printr-o operaţie de mărire a sânilor, va apărea topless într-un film care va prezenta povestea unei dansatoare de striptease ce încearcă să câştige custodia copilului său, pelicula nu a mai avut nevoie de nici o altă promovare. Filmul „Striptease“ a fost desemnat cel mai prost film al anului 1996, dar acest lucru nu a împiedicat nici un bărbat să îl vadă nici atunci, nici mult timp după premieră. Cu atât mai mult cu cât Demi Moore nu a apărut doar topless, ci a realizat şi scene de dans lasciv, pe jumătate goală. Nu a fost prima dată când actriţa a renunţat la haine, şi în „Numai Rio e de vină“ (1984) s-a întâmplat minunea, însă faptul că a acceptat rolul din „Striptease“ într-un moment în care cariera ei era pe culmile succesului a stârnit nenumărate controverse.
Şi Salma Hayek a renunţat la haine, în filmul biografic „Frida“ (2002). Actriţa a jucat în pelicula despre viaţa artistei mexicane Frida Kahlo, film pe care l-a şi produs şi pentru care a acceptat să apară topless în mai multe scene de sex. Nici pentru Salma Hayek nu a fost prima experienţă de acest fel: actriţa îşi mai arătase o dată nurii în 1995, în filmul „Desperado“, în care a jucat alături de Antonio Banderas.
Mulţi au dorit multă vreme să o vadă şi pe Halle Berry în toată splendoarea, iar momentul a venit odată cu producţia filmului „Cod de acces: Swordfish“ (2001). Actriţa apare tolănită la soare, citind o carte, care iniţial blochează vederea spre bust, însă la un moment dat poziţia cărţi se schimbă, oferindu-le privitorilor o imagine greu de uitat. După această experienţă, probabil că a prins mai mult curaj, astfel că, după doar câteva luni, Halle Berry a apărut topless şi în alt film, „Puterea dragostei“ („Monster’s Ball“).

Generaţia mai tânără

Kate Winslet este menţionată prima dintre colegele sale de generaţie. Ea a apărut topless în 1997, în filmul care de altfel i-a şi adus recunoaşterea în cinematografie, celebra peliculă „Titanic“, în care a interpretat rolul Rose DeWitt Bukater. Scena în care Kate Winslet a renunţat la haine este cea în care personajul Rose pozează nud pentru Jack Dawson, un hoinar talentat într-ale desenului, de care se şi îndrăgosteşte. Dincolo de dramatismul filmului, este foarte posibil ca această secvenţă să fi rămas mult mai bine întipărită în minţile domnilor decât orice alt detaliu al peliculei.
Katie Holmes nu lipseşte de pe listă: în anul 2000, ea şi-a arătat sânii într-o scenă din filmul „Prezicere fatală“ (The Gift). Decizia de a renunţa la haine pentru acest proiect cinematografic a fost motivată de dorinţa lui Katie Holmes de a scăpa de imaginea de „fată cuminte“ pe care şi-o crease ca urmare a apariţiei în serialul „Cei mai frumoşi ani“ (Dawson’s Creek).
Ca şi Katie Holmes, Jessica Biel era percepută drept o fată cuminte, graţie rolului jucat în serialul de familie „Al şaptelea cer“ (7th Heaven). În anul 2000, Jessica a realizat o şedinţă foto „fierbinte“ pentru revista Gear, pictorial în care a apărut şi topless. Fiind minoră la acel moment, actriţa a regretat pictorialul şi a renunţat la nuditate un timp, asta până în 2009, când a acceptat să joace rolul unei dansatoare de striptease în pelicula „Powder Blue“, în care a apărut din nou goală.

ClickNews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS