6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Capacitatea de a face conexiuni rapide de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi o situaţie mai delicată. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Conjunctura astrală vă va da posibilitatea să finalizaţi una din activităţile în care sunteţi implicat de mai mult timp. Nu vă aşteptaţi ca şefii să vă susţină iniţiativele, dar asta nu înseamnă că nu sunt impresionaţi de efortul pe care îl faceţi.

Taur
Activităţile intelectuale în care vă veţi implica vă vor da ocazia să vă faceţi remarcat. Inteligenţa şi spiritul practic de care daţi dovadă vă va aduce în centrul atenţiei anturajului apropiat. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unei activităţi extraprofesionale. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu rudele apropiate. Vă recomandăm să amânaţi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare.

Gemeni
La slujbă este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul dintre proiectele dumneavoastră mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcţie. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, aşa că este de preferat să vă descurcaţi singur. Nici nu este cazul să insistaţi şi să vă susţineţi cu prea mare înverşunare punctele de vedere. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să nu rezolvaţi nimic.

Rac
Nu veţi fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Obosiţi mai repede decât în mod obişnuit, aşa că excesul de activităţi vă va face mai puţin eficient. Consumul excesiv de cafea şi tutun nu va face decât să vă accentueze starea de oboseală. Veţi avea ocazia să petreceţi o după-amiază plăcută în compania prietenilor.  

Leu
S-ar putea să fie nevoie de multă alergătură pentru a rezolva toate activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să plecaţi la un drum, ceea ce nu vă va surâde, dar nici nu veţi avea de ales. Noile iniţiative se vor dovedi de succes, cu condiţia să găsiţi susţinători serioşi. O anume cheltuială nu va putea fi evitată nicicum. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri. Puteţi câştiga şi dumneavoastră o sumă importantă.

Fecioară
Activităţile sociale vă vor da prilejul să vă exprimaţi punctele de vedere, dar şi să vă etalaţi calităţile. Oricum, energia fizică vă susţine în orice faceţi şi vă ajută să depăşiţi cu bine eventualele momente mai dificile. Implicarea în activităţi fizice vă va ajuta să vă menţineţi un tonus bun, cu condiţia să nu exageraţi asumându-vă riscuri nejustificate.

Balanţă
Doriţi să faceţi cât mai multe, dar există riscul să greşiţi. Oboseala acumulată în ultimul timp v-ar putea face să fiţi mai puţin eficient. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să tragă nişte sfori pentru a vă face rău, dar se va găsi cineva care să vă protejeze. Orientaţi-vă spre activităţi de rutină, mai ales în prima parte a zilei. Dimineaţa nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Vă recomandăm să nu va asumaţi nici un risc.

Scorpion
Cineva din anturajul de la serviciu v-ar putea face unele reproşuri, dar nu este cazul să vă enervaţi. Traversaţi o perioadă în care dacă doriţi să aveţi succes trebuie să fiţi atent la toate detaliile. Colegii vă vor sprijini, dar va trebui să faceţi destul de multe de unul singur. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, ar fi bine să nu vă grăbiţi.

Săgetător
La serviciu aţi putea face unele mici schimbări care vă vor ajuta să fiţi mai eficient. N-ar fi exclus nici să vi se doteze biroul cu tehnică modernă. Relaţia cu superiorii ierarhici se va dovedi dificilă deoarece aceştia vor părea că nu observă eforturile pe care le faceţi. Este nevoie de mai multă conştiinciozitate pentru ce doriţi să întreprindeţi. Chiar dacă nu vă place să recunoaşteţi, sfaturile partenerului vă vor fi de folos. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Capricorn
Ca de obicei, sentimentele dumneavoastră sunt foarte puternice, dar sunteţi cam suspicios şi acest lucru poate provoca unele neînţelegeri cu fiinţa iubită. Cineva din anturajul apropiat vă va face ochi dulci, dar nu este cazul să luaţi în serios aceste complimente. Atenţie, căci partenerul este mai suspicios în această perioadă şi vă poate face o scenă din nimic.  

Vărsător
În continuare, conjunctura astrală vă este favorabilă, mai ales în ceea ce priveşte activităţile intelectuale. Dacă aveţi de dat un examen, rezultatul vă va satisface. Relaţia cu partenerul de suflet are toate şansele să se îmbunătăţească, să fie consolidată. N-ar fi exclus nici să vă implicaţi într-o relaţie nouă, cu ocazia unei călătorii. Nu oricine vă face un compliment este sincer.

Peşti
De energie nu veţi duce lipsă, dar vă va fi greu să o canalizaţi spre un scop concret. Se pare că unele din activităţile pe care le-aţi considerat a fi rezolvate vor reveni în atenţie. Va trebui să munciţi destul de mult, dar veţi reuşi să fiţi eficient şi acest lucru vă va mobiliza. Tendinţa spre superficialitate v-ar putea costa mult, aşa că ascultaţi sfaturile părinţilor, care ar dori să vă vadă mai conştiincios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS