Horoscop

Autori


Berbec

Ar putea să apară unele nemulţumiri legate de relaţia de dragoste. O discuţie lămuritoare nu ar fi binevenită, căci sunteţi cam impulsiv în această perioadă şi aţi putea face mai mult rău decât bine. Încercaţi să folosiţi la maximum energia de care dispuneţi, dar evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Relaţia cu colaboratorii va fi cam tensionată. Zi favorabilă studiului şi comunicării.

Taur

Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva situaţii mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere de colaborare, care vă va da posibilitatea de a vă îmbunătăţi situaţia materială. În partea a doua a zilei, sunteţi anunţat că trebuie să plecaţi într-o călătorie în interes de afaceri.  

Gemeni

Situaţia profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de mai mare anvergură. Iniţiativele din această zi îşi vor arăta roadele ceva mai târziu. Reuşitele vor stârni admiraţia celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie. Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei.

Rac

Se pare că există cineva care nu vă doreşte binele. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte serviciul. Totuşi, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil.  

Leu

Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă va da serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei ce doresc o realizare imediată. Prietenii sunt de partea dumneavoastră şi sunt dispuşi să vă sprijine cu tot ce pot, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Fecioară

Se pare că cineva care nu vă prea iubeşte va încerca să vă pună piedici, dar vă veţi descurca excelent. Eforturile dumneavoastră vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. În ceea ce priveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie.   

Balanţă


Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa mult în viitor. În cazul în care sunteţi căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se va propune o călătorie, nu aveţi nici un motiv să o refuzaţi. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă pentru o colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat. Reuşiţi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan profesional şi în privinţa relaţiilor sentimentale.

Scorpion

Debordaţi de energie şi reuşiţi să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, cărora le veţi face faţă fără probleme. Din punct de vedere intelectual, beneficiaţi de o bună capacitate de concentrare. Şansele de succes în plan sentimental sunt mari, cu condiţia să vă orientaţi mai degrabă spre consolidarea relaţiei dumneavoastră.    

Săgetător

Cu colegii veţi reuşi să ajungeţi la un acord, iar neînţelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Veţi fi mai creativ în această perioadă şi acest lucru vă va permite să ieşiţi în evidenţă în anturajul de la serviciu. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor în chestiunile importante. Nu este un moment favorabil pentru a încerca o discuţie lămuritoare cu şeful. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi călătoriile în interes personal.

Capricorn

Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dumneavoastră, mai încrezător în propriile capacităţi. Dacă aveţi de luat hotărâri, fiţi încrezător, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu, va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor.

Vărsător

Energia de care dispuneţi nu vă va aduce prea mari avantaje dacă vă veţi implica în activităţi minore. Încercaţi să vă stabiliţi priorităţile şi, mai ales, nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie, căci este posibil să suferiţi un mic accident. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici sau cu rudele apropiate. Învăţaţi să daţi dovadă de răbdare şi înţelegere pentru cei din jur. După-amiază, un prieten vă solicită ajutorul într-o problemă financiară.

Peşti

Veţi avea mult de lucru, dar cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la serviciu, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi activităţile gospodăreşti.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 7 noiembrie 2012

Actualitate

» Craiova, centru regional de urgenţă
» Încep simulările pentru examenele naţionale
» Doljul, în top la implementarea reţetei electronice
» Atena: 100.000 de greci protestează violent în faţa Parlamentului
» Starea Iuliei Timoşenko, aflată în greva foamei, s-a agravat
» Oltenia Business – o revistă dedicată mediului de afaceri
» Putin l-a felicitat pe Obama şi l-a invitat să reia o colaborare “constructivă”
» Raed Arafat a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii
» Cutremur de 7,5 pe Richter în Guatemala
» Grecia: Judecătorii consideră neconstituţională reducerea salariului lor
» Bancul zilei
» Decretul privind numirea lui Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial
» Marga: Filiala ICR Oltenia va fi înfiinţată la Craiova, nu la Târgu Jiu
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Rosul unghiilor, o boală mentală?
» Ia te uită!
» Turcia discută cu NATO despre instalarea unor sisteme antirachetă
» Preşedinţia anunţă primirea delegaţiei FMI la Palatul Cotroceni joi, de la ora 11,00
» Numeroase zboruri anulate la New York din cauza apropierii unei noi furtuni
» Peste 1.300.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil
» Rata de absorbţie a fondurilor europene a crescut cu doar 0,03 procente în octombrie
» ANAT propune trecerea bacşişului pe nota de plată la restaurant

Local

» Externalizare prin disponibilizare la CAO
» Dorinţele craiovenilor: venituri mai mari şi locuri de muncă
» Zor la Sala Polivalentă
» Totul are un început: reţea de alimentare cu apă în Brestei!
» Război pe terenul Liceului „Marin Sorescu“
» Traficanţi de ketamină, în arest
» Au spart 28 de maşini
» Focuri de armă în parcare
» Scandal cu iz de răzbunare la Liceul „Henri Coandă“
» Melineşti, liniştea de lângă noi

Dolj

» Elena Costea, eliberată din funcţie
» Alocaţii şi ajutoare sociale, încasate de cămătari
» Omorâtă de microbuzul şcolii

Gorj

» Evaziune fiscală de peste un milion de lei

Sport

» Tecău e optimist
» Băbeanu, aproape de convocarea în lotul pentru Euro
» Liga Campionilor
» Paulo Sergio nu se teme de Galata
» Crăciun: Sperăm să o scoatem la capăt
» Pandurii şi Severinul, spectaculoase

Bani & Afaceri

» Topul „Omul de afaceri al anului“. Locul 8: Gianluca Mantovani

Magazin

» Duşmanii tinereţii
» Gafe de stil la interviul profesional
» Laura Cosoi, psiholg în „Pariu cu viaţa“
» Horoscop
» Celine Dion, femeia unui singur bărbat
» Jack Nicholson s-a cuminţit
» Erin Heatherton, un „îngeraş“ sportiv

Top