Acasă Magazin Alicia Keys, poveste hi-tech

Alicia Keys, poveste hi-tech

Alicia Keys a lansat în această săptămână o aplicaţie de spus poveşti, care poate fi utilizată pe dispozitivele mobile, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreaţa are un băieţel de doi ani şi spune că a folosit propria experienţă a maternităţii ca sursă de inspiraţie pentru povestea interactivă pe care a creat-o, intitulată „Jurnalul lui Mama Mae şi LeeLee“. Artista a explicat că ideea i-a venit în momentul în care a început să se familiarizeze cu emisiunile şi DVD-urile pentru copii. „M-am gândit cât de frumos ar fi dacă micuţii s-ar putea distra cu o poveste care să le permită să asculte muzică provenită din diverse locuri ale lumii, care să le prezinte diverse culturi şi diverse sunete“, a povestit Alicia Keys, care a compus ea însăşi muzica folosită în aplicaţie. Povestea interactivă este centrată pe viaţa lui LeeLee, o fetiţă din New York şi pe relaţia pe care aceasta o are cu bunica ei înţeleaptă şi este, într-o mică măsură, un soi de autobiografie a cântăreţei.
„Povestea lui LeeLee chiar îmi aduce aminte de lumea pe care mi-o creasem în copilărie“, a ţinut să precizeze Alicia Keys.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version