7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii sunt ocupaţi până peste cap în această săptămână: demarează proiecte importante, poartă discuţii decisive, aleargă de colo până colo şi intră în contact cu multe persoane de la care aşteaptă sprijin. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece se vor gândi la proiectele lor până şi în somn. Pentru multe persoane, acesta ar fi un ritm insuportabil, dar Berbecii sunt dependenţi de adrenalină şi se simt în elementul lor.  

Taur
Taurii trec printr-o perioadă mai puţin bună, în ciuda dovezilor de afecţiune ale celor apropiaţi. Taurii nu sunt mulţumiţi de ei înşişi şi pot avea stări de melancolie şi chiar depresie. Acest lucru îi va îngrijora pe cei din jur şi îi va determina să-i sufoce cu întrebări. Perioada este favorabilă activităţilor legate de locuinţă, în special tranzacţiilor, caz în care pot face nişte afaceri deosebit de avantajoase.   

Gemeni
O săptămână bună pentru Gemeni: au energie şi îşi fac tot felul de planuri. Aceste planuri sunt legate de toate aspectele existenţei: carieră, relaţie, stil de viaţă. E bine totuşi ca în domeniul carierei să nu facă mişcări radicale, pentru că nu sunt avantajaţi din acest punct de vedere. Un pic de răbdare nu strică. În dragoste, să nu se bazeze prea mult pe obişnuinţă, ci să încerce să aducă puţin romantism în relaţia de cuplu.

Rac
Săptămâna Racilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Vor merge la tot felul de evenimente, în special legate de viaţa de familie, vor face impresie bună şi chiar vor întâlni persoane care i-ar putea ajuta în carieră. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate. Se recomandă atenţie mare la serviciile oferite de o persoană din familie.  

Leu
În săptămâna care urmează, Leii vor lăsa la o parte problemele profunde ale existenţei şi se vor preocupa de aspecte superficiale, dar atât de plăcute! O schimbare de look, un nou hobby, un flirt nevinovat cu un coleg de serviciu. Din păcate, aceste schimbări îi vor obliga să bage adânc mâna în buzunar. Trebuie să-şi calculeze bine avantajele şi dezavantajele şi, mai ales, să se întrebe dacă este, într-adevăr, momentul potrivit pentru aşa ceva.

Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâna este favorabilă muncii şi studiului. Se pot gândi acum la o reorientare profesională, pot începe nişte cursuri sau un proiect de anvergură la job. Ceea ce vor începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Şi pe plan financiar vor sta binişor, pentru că vor găsi metode să-şi mai reducă din cheltuielile zilnice.    

Balanţă
Balanţele vor fi cam nesuferite în săptămâna care urmează: vor critica pe toată lumea, se vor plânge de tot felul de fleacuri, vor fi greu de mulţumit şi vor face multe gafe. Cei din jur s-ar putea simţi jigniţi de aceste intervenţii „salvatoare“ şi Balanţele s-ar putea trezi că nu le mai răspunde nimeni la telefon. Mai multă discreţie şi înţelegere n-ar strica. Acest lucru este valabil şi în relaţia de cuplu, pentru că cicăleala nu e niciodată plăcută.

Scorpion
Marele defect al Scorpionilor, gelozia, se va face iar simţit în această săptămână. Vor trăi cu impresia că sunt trădaţi sau că toţi cei din jur nu au altă treabă decât să intervină în relaţia lor. Nici nu mai contează dacă au sau nu motive de îngrijorare. Dacă nu există, le vor inventa. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul de-adevăratelea.   

Săgetător
Săgetătorii se cam plictisesc în următoarele zile şi încearcă să-şi astâmpere setea de noutate făcând tot felul de gesturi extravagante. Nu este recomandat să se arunce în afaceri noi sau în aventuri amoroase cu persoane pe care nu le cunosc bine. Dacă nu sunt atenţi, vor plăti scump această goană după senzaţii tari. Această plictiseală se va reflecta şi asupra laturii amoroase, de aceea ei trebuie să comunice mai mult cu partenerul.

Capricorn
Capricornii vor simţi nevoia să flirteze foarte mult în această perioadă, chiar cu riscul de a provoca gelozia partenerului de cuplu. Să evite totuşi acest comportament la serviciu, deoarece vor stârni tot felul de bârfe şi vor deveni ridicoli. Aceste indiscreţii pot însemna, de fapt, că se simt neglijaţi de partenerii lor. Ar fi totuşi bine să spună direct acest lucru şi să nu comită gesturi care pot da naştere la conflicte în relaţie.  

Vărsător
Vărsătorii vor avea o perioadă excelentă pentru evoluţia lor intelectuală. Cei care vor să se reorienteze profesional, să înveţe ceva nou, să se apuce de un proiect important, au acum toate şansele să înceapă cu dreptul. Sunt favorizaţi în special cei care au în vedere un examen, chiar dacă nu e în viitorul apropiat. Din păcate, curiozitatea lor se va manifesta şi în viaţa socială şi riscă să comită nişte indiscreţii.

Peşti
Peştii vor avea o săptămână excelentă, vor fi binedispuşi şi îi vor contamina şi pe cei din jur cu entuziasmul lor. E grozav, pentru că un prieten bun va avea nevoie de ajutorul lor pentru a înfrunta nişte necazuri. În cuplu, starea lor pozitivă îl va încânta pe partener şi va consolida relaţia. Să fie însă atenţi ca nu cumva, în entuziasmul care îi cuprinde, să cheltuiască excesiv: riscul unui dezechilibru financiar este destul de ridicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS