10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKim Kardashian, mireasă în secret

Kim Kardashian, mireasă în secret

Starleta americană Kim Kardashian a mărturisit că îşi doreşte să se căsătorească în secret cu iubitul ei, rapperul şi producătorul american Kanye West. Potrivit contactmusic.com, vedeta de televiziune vrea ca, atunci când va sosi momentul, să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete cu iubitul ei, Kanye West, aceasta urmând să se desfăşoare pe o insulă privată, potrivit contactmusic.com.
Kim, care încă nu a încheiat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries, cu care a fost căsătorită 72 de zile, a declarat pentru Tatler că următoarea sa nuntă nu va fi nici pe departe comparabilă cu cea cu Humphries, de anul trecut, care a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Statele Unite, ci va fi o ceremonie simplă, alături de familie şi prieteni apropiaţi.
Relaţia dintre Kim Kardashian şi Kanye West durează de aproximativ şase luni, ea mărturisind că viaţa alături de rapper este „perfectă“.
În luna iunie, presa americană scria că vedeta de televiziune i-ar fi cumpărat lui West, de ziua lui, un automobil Lamborghini care valorează 750.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS