22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi primi veşti de la o persoană cu care nu aţi mai discutat de multă vreme. Este o zi prielnică pentru a relua prietenii de mult uitate şi pentru a vă relaxa. În cuplu, lucrurile încep să prindă un contur favorabil, însă va trebui să depuneţi eforturi în acest sens. Astăzi veţi primi multe sugestii, sfaturi şi recomandări şi ar fi bine să le ascultaţi fără să vă lăsaţi derutat. Acordaţi-vă timp pentru a vă recăpăta controlul asupra propriei vieţi.

Taur
Uitaţi-vă la actualii parteneri de afaceri şi gândiţi-vă mai bine cât de mulţumit sunteţi de ceea ce vi se oferă. S-ar putea să vreţi să schiţaţi din nou contractele sau înţelegerile pe care le aveţi, înainte de a mai cheltui bani sau timp pe ceva. La serviciu, dovediţi că aveţi spirit de lider, iar acest lucru nu va fi văzut deloc cu ochi buni de către colegii dumneavoastră. În viaţa de cuplu, însă, vă simţiţi împlinit şi fericit alături de partener.  

Gemeni
Nu încercaţi să manipulaţi şi nu vă lăsaţi manipulat, mai ales în ceea ce priveşte sentimentele, căci dragostea nu poate fi impusă. Încercaţi să vă păstraţi bunul-simţ şi moderaţia în relaţii, fie ele personale sau profesionale. La serviciu, veţi fi foarte ocupat cu diverse proiecte care trebuie terminate urgent. Spre seară vă veţi relaxa acasă, singur sau alături de partener. Este un moment bun pentru a discuta planurile de viitor.

Rac
Ziua va scoate la lumină secrete care poate vă vor deranja, poate vă vor entuziasma, însă în nici una dintre situaţii nu e bine să acţionaţi impulsiv. Încercaţi să lăsaţi informaţia să se sedimenteze şi aşteptaţi momentul potrivit pentru a o folosi. Amintirile trecutului vă copleşesc şi e posibil să deveniţi melancolic sau chiar să încercaţi să reluaţi o relaţie.

Leu
Aveţi curaj să vă implicaţi într-o activitate neobişnuită sau într-un eveniment care vă poate spori cunoştinţele şi încrederea în sine. Ajutaţi-i pe cei aflaţi la strâmtoare şi vă veţi asigura un sprijin în viitor. Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă puţin mai dificilă. Sunteţi irascibil şi distant faţă de partener. Acordaţi-vă timp pentru a vă pune ordine în gânduri şi în sentimente şi nu vă lăsaţi influenţat de rude sau prieteni.

Fecioară
Nu acţionaţi impulsiv, astăzi mai mult ca oricând aveţi nevoie de raţiune şi spirit practic. Norocul e de partea dumneavoastră atâta vreme cât înţelegeţi de ce au nevoie cei din jur pentru a se simţi bine. Astăzi vă veţi concentra atenţia asupra familiei, tocmai de aceea este un moment bun pentru a vă face planuri de viitor. Este o zi perfectă pentru a vă muta într-o locuinţă nouă sau pentru a vă cere partenerul în căsătorie.   

Balanţă
Motivaţi-vă să preluaţi controlul asupra propriei vieţi şi să încercaţi lucruri noi. Nu căutaţi şi nu oferiţi sfaturi care sună bine, dar sunt lipsite de realism. E nevoie de mai multă disciplină. Este o zi în care plănuiţi cu mare rigurozitate o vacanţă, fără a ţine cont de părerile celorlalţi. Pentru a evita eventualele certuri şi divergenţe, luaţi în considerare dorinţele familiei şi încercaţi un plan mai flexibil, să vă bucuraţi toţi de vacanţă.

Scorpion
Aşteptaţi-vă să pierdeţi controlul asupra unei situaţii dacă nu sunteţi mai atent când vorbiţi sau dacă în ultima vreme aţi spus mai multe decât trebuia. Încercaţi să rămâneţi fidel faptelor şi adevărului. În dragoste, puteţi avea o zi bună, dar evitaţi încurcăturile sau idilele secrete. Astăzi le săriţi în ajutor prietenilor ori de câte ori au nevoie, dar nu uitaţi să vă acordaţi şi dumneavoastră puţin timp pentru a vă linişti şi relaxa.  

Săgetător
Nu vă lăsaţi indus în eroare de viclenie, căci în spatele unui flirt aparent inocent se pot afla motive serioase de regret. Nu vă lăsaţi dus pe un drum greşit, ales de propria vanitate. La serviciu, lucrurile intră pe un făgaş normal, munca vă va fi, în sfârşit, recunoscută de superiori şi nu este exclus să primiţi laude sau chiar o mărire de salariu. Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană de sex opus care vă poate schimba radical viaţa.

Capricorn
Aveţi şansa de a obţine câştiguri financiare suplimentare, dacă încercaţi o abordare diferită, unică, a unui subiect mai vechi. Astăzi nu e cazul să fiţi indecis sau neserios. Veţi avea surpriza ca spiritul dumneavoastră de creativitate să iasă la suprafaţă. Deşi l-aţi ţinut ascuns pentru o lungă perioadă, este timpul să vă ocupaţi şi de activităţile care vă fac plăcere.

Vărsător
Ocupaţi-vă de cămin şi de familie. În privinţa banilor, primiţi veşti bune, care vă ajută să vă faceţi curaj pentru a înfrunta cu mai multă linişte viitorul. Vă petreceţi ziua discutând cu prietenii şi colegii de muncă, dar aveţi grijă ce spuneţi, deoarece nu toţi au aceeaşi părere ca dumneavoastră, iar cei care nu vă cunosc s-ar putea să înceapă să vă evite. În relaţia de cuplu, lucrurile vor intra, în sfârşit, pe un făgaş normal.

Peşti
Este posibil să suferiţi eşecuri pe plan sentimental, mai ales dacă ştiţi că nu aveţi un punct de vedere comun cu persoana dragă. Încercaţi să evitaţi excesele, de orice fel ar fi ele. Se anunţă o zi grea şi plină de provocări pe toate planurile. La serviciu, sunteţi concentrat să terminaţi cât mai repede un proiect pe care l-aţi început de multă vreme, iar spre sfârşitul zilei este posibil să fiţi recompensat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS