13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Tinereţe la minut

Dintotdeauna oamenii şi-au dorit să arăte mai tineri decât sunt în realitate. Tocmai de aceea, industria de profil, la nivel mondial, valorează miliarde de euro. Iar tinereţea veşnică nu este doar visul femeilor, ci şi al bărbaţilor. Specialiştii de la Redbook vă oferă câteva trucuri care vă vor ajuta să arătaţi mai tânăr după numai o săptămână de la aplicarea lor. De exemplu, este recomandat să extindeţi folosirea cremelor antirid. Nu utilizați creme de protecţie solară sau antirid doar la nivelul feţei. Spre exemplu, pielea pieptului este foarte delicată şi dezvăluie vârsta reală mult mai repede decât orice altă zonă a corpului.
De asemenea, este recomandat să învăţaţi să folosiţi serul antioxidant. Produsele pe bază de ser antioxidant au cea mai mare concentraţie de ingrediente care luptă împotriva ridurilor şi, împreună cu crema pentru faţă, vor avea un efect excelent în ceea ce priveşte întinerirea şi supleţea tenului.
Nu uitaţi să aplicaţi crema pe picioare. Dacă în fiecare seară aplicaţi crema pe picioare veţi avea din nou pielea catifelată. Cele mai potrivite creme sunt cele care conţin o doză bună de acid salicilic. Aceste produse exfoliante catifelează şi cea mai dură piele.
Pe de altă parte, specialiştii recomandă, în acelaşi timp, să mestecaţi pentru a avea dinţi sănătoşi. Guma fără zahăr nu doar că îndepărtează petele de pe dinţi, însă, în acelaşi timp, stimulează secreţia de salivă, care este bogată în minerale ce întăresc smalţul dinţilor.  
În opinia specialiştilor, ceaiul verde ne ajută să arătăm mai tineri. Tocmai din acest motiv, este recomandat să înlocuim cafeaua de după-amiază cu ceaiul verde. Atenţie, însă! Nu este nevoie să renunţați la savuroasa cafeluţă băută dimineaţa, însă după ora 16.00 ceaiul verde este mult mai indicat datorită faptului că este mai puţin deshidratant, revitalizează metabolismul şi conţine o mulţime de polifenoli, substanțe care neutralizează radicalii liberi.

sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS