5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Din punct de vedere mental, astăzi funcţionaţi la limita superioară. Aţi putea pune la punct planurile dumneavoastră pentru acţiunile viitoare, dar vă puteţi ocupa şi de chestiunile financiare pe care nu aţi reuşit să le puneţi la punct. Totuşi, dacă aveţi de gând să ieşiţi la cumpărături, încercaţi să nu daţi banii pe tot felul de lucruri inutile. Un telefon de la cineva drag vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit.

Taur
Veţi fi înconjurat de prieteni cu care veţi discuta despre situaţiile cu care vă confruntaţi la serviciu. Sfaturile lor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Veţi primi o invitaţie de la o persoană în care nu aveţi prea multă încredere şi veţi fi tentat s-o refuzaţi. Nu este exclus să aflaţi că o cerere pe care aţi formulat-o de mai mult timp este ca şi aprobată. Puteţi lua decizii excelente, mai ales în chestiunile legate de bani.  

Gemeni
Sunteţi într-o formă excelentă, iar eficienţa de care daţi dovadă vă aduce aprecierea celor din anturajul apropiat. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro, pe care vi l-aţi putea permite. Veţi revedea un vechi prieten, într-o conjunctură neaşteptată; s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră, deci fiţi pe fază! Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată.

Rac
Dacă v-aţi propus să faceţi unele modificări în casă, ar fi bine ca, cel puţin deocamdată, să rămâneţi în stadiul de a face planuri. Îndemânarea dumneavoastră lasă de dorit şi aţi putea provoca unele stricăciuni. Ideile vă sunt excelente, dar în această perioadă nu reuşiţi să fiţi suficient de atent. Relaţia cu membrii familiei va fi ceva mai tensionată, aşa că evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

Leu
Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi aţi putea pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături, ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile. Aveţi o capacitate de concentrare excelentă, ceea ce vă va da posibilitatea să rezolvaţi orice problemă de natură intelectuală.

Fecioară
Nu reuşiţi să vă găsiţi suficient timp pentru o activitate care să vă destindă. Cineva din anturajul apropiat are unele probleme şi i-ar face  bine să simtă că sunteţi dispus să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie. Şi cheltuielile vă creează unele probleme, dar se va găsi cineva, din familie, care să vă facă o surpriză plăcută din acest punct de vedere.

Balanţă
Situaţia financiară se poate ameliora simţitor, căci aţi putea primi o sumă de bani. N-ar fi exclus nici ca o investiţie pe care aţi făcut-o de mai mult timp să dea roade. Acasă aveţi foarte mult de lucru, iar răbdarea dumneavoastră este pe sfârşite; nu vă va lipsi, însă, sprijinul rudelor. O persoană cu funcţie vă poate da o mână de ajutor, dar trebuie să-i urmaţi întocmai sfaturile. Azi veţi avea mult de lucru la amenajarea locuinţei.

Scorpion
O zi plină de surprize, plăcute, din fericire. Dialogul cu cei din jur vă dă ocazia să aflați tot felul de lucruri noi și interesante. Programul pentru timpul liber va înregistra unele schimbări, până veți găsi ceva care să vă convină. Starea generală nu este nemaipomenită și de aceea nu este cazul să vă implicaţi în activități care să vă suprasolicite. Încercaţi un regim cât mai echilibrat, căci ficatul este mai sensibil.   

Săgetător
V-aţi dori să faceţi o schimbare de mai mare anvergură, dar nu este încă momentul. Vă frământă faptul că nu puteţi face cheltuielile pe care le aveţi în plan, dar în scurtă vreme situaţia financiară se va ameliora. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de un real folos, chiar dacă deocamdată vi se pare depăşit. La serviciu va trebui să faceţi eforturi mari pentru a rezolva ce v-aţi propus. N-ar strica să daţi o raită prin magazine, pentru a vă face un mic cadou.

Capricorn
Riscaţi să vă risipiţi în activităţi pe care să nu le puteţi duce la bun sfârşit, aşa că ar fi mai bine să vă concentraţi energia într-o singură direcţie. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu o persoană cu autoritate. Evitaţi pe cât posibil dialogul în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Diplomaţia se cere a fi pusă pe primul loc. Optimismul de care daţi dovadă vă face foarte apreciat în anturajul apropiat.

Vărsător
Aveţi multe de făcut în gospodărie, dar vă tentează să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt şi să ieşiţi la o activitate relaxantă. Activităţile fizice vă vor face mare plăcere, deoarece vă vor ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă neplăcerile cotidiene. Aţi putea practica un sport sau, pur şi simplu, aţi putea schimba câteva idei cu prietenii pe care nu i-aţi văzut de ceva vreme. Profitaţi de unele câştiguri neaşteptate pentru a face unele investiţii pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp.

Peşti
Vă veţi confrunta cu o mulţime de situaţii, care nu vă vor da timp nici măcar să respiraţi. Aveţi de rezolvat unele probleme legate de colaborări. Deşi nu vă este foarte la îndemână, aţi face bine să nu mai amânaţi. Partenerul de viaţă vă va face unele reproşuri de care ar fi bine să ţineţi cont. Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva care vă va da un sprijin substanţial în viitorul apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS