Horoscop

Autori


Berbec

Berbecii se vor bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Au nevoie de multă dragoste şi susţinere, pentru că vor avea nişte necazuri financiare şi conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiţi să acorde multă atenţie acestor probleme şi soluționarea lor va dura destul de multă vreme. Banii le vor provoca multe insomnii, dar o vor scoate la capăt până la urmă.

Taur

În sfârşit, Taurii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea lor bună se va reflecta şi la locul de muncă. Această schimbare de dispoziţie va fi legată de o veste bună în privinţa banilor. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt.  

Gemeni

Profesia îi va preocupa foarte tare pe Gemeni în această perioadă, nu atât din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunt, în continuare, cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că e foarte posibil să le reuşească: vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite.

Rac

Se pare că săptămâna aceasta e plină de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Racii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum o fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice.   

Leu

Leii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu celelalte semne de foc (Berbec, Leu, Săgetator). Asta nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, primi un sfat bun de la un prieten din semn de foc, care îi va încuraja să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub forma unor tachinări, a unor conversaţii care îi vor stimula şi le vor incita imaginaţia.

Fecioară

Fecioarele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor, iar cele singure se vor gândi să renunţe la singurătate pe baza unei posibilităţi concrete de a fi cu cineva. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri.     

Balanţă


Balanţele tocmai ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoții. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme şi potolite doar superficial le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale (poate chiar o cerere în căsătorie) care le va încânta şi chiar le va da de gândit. Cu banii nu se poate spune că vor sta grozav.

Scorpion

Pasionalii Scorpioni au toate şansele să întâlnească iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire la fel ca în filme, iar cei cuplaţi îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început.   

Săgetător

Pentru zodia Săgetătorului, dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relație. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-şi dea seama. Pentru cei singuri, aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă dacă vor sau nu să rămână neangajaţi. La muncă, vor avea numeroase ocazii de a se remarca, nu trebuie decât să profite.

Capricorn

Pe Capricorni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil, această răsturnare va apare sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări a cuiva din anturaj. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia.  

Vărsător

Pentru Vărsători, săptămână va fi una a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au în continuare noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu vor trebui să facă mare lucru ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener. Cei singuri au ocazia unui flirt interesant.

Peşti

În această săptămână pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum doresc Peştii. Totuşi, ele vor fi punctate negativ de unele emoţii legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 29 septembrie 2012

Actualitate

» Şeful CEO deschide uşile companiei pentru anchetatori
» Concurs de pescuit în „Romanescu“
» Parcul Puşkin, decorat cu fotografii
» Tinerii cu studii medii, ţinta angajatorilor
» CE critică guvernul
» Ia te uită!
» Muzeu al crucilor, inaugurat în Gorj
» Primarul Florin Cârciumaru a fost externat
» Vârstnicii din Târgu Jiu, sărbătoriți de primărie
» Campanie de colectare a deşeurilor electrice la Craiova
» Piste de biciclete în Parcul Tineretului
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bancul zilei
» Venin binefăcător

Local

» Cartea de weekend – „Cele opt păcate capitale ale omenirii civilizate“
» Personalitatea săptămânii – Enrico Fermi
» Calendar
» A XXXIV-a ediţie a Concursului de Poezie TRADEM
» Jean Askenasy deschide Întâlnirile SpectActor
» Casa inteligentă, clădită de trei fete din Craiova
» Încurcături olteneşti de limbă
» A intrat în stop cardio-respirator în faţa poliţiei
» Biciclist lovit mortal de un autocar pe centura Severinului
» Semnal de alarmă pentru pietoni şi şoferi
» Familie răpusă de vinul din beci
» Competiţie de şah cu materialul clientului

Dolj

» Mii de doljeni, muşcaţi de câini
» Leneşilor, daţi banii înapoi!

Gorj

» Fals comisar al Gărzii Financiare, reţinut

Sport

» Invitaţie la dans – Cupa Katamis
» Derbi craiovean la fotbal feminin
» Trei candidaţi luptă pentru şefia FR de Box
» „Selecţia va fi continuă“
» CN de Juniori
» Liga a IV-a Dolj
» Liga a II-a, seria 2
» Cupa României
» Alex Marin vrea să dea gol cu UTA
» Severinenii, optimişti: „Doi solist la Iaşi!“

Magazin

» Horoscop
» Suri Cruise învaţă limba chineză
» Reese Witherspoon, a treia oară mamă
» Selena, din nou vrăjitoare
» Mozaic roman în Turcia

Opinii

» Oltchim – un FNI petrochimic

Top