17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă doriţi să iniţiaţi o nouă acţiune, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce mâncaţi, căci stomacul dumneavoastră este mai sensibil decât de obicei şi v-ar putea crea unele probleme. O zi obişnuită de lucru se poate transforma într-o zi agitată şi stresantă, dacă nu veţi reuşi să vă organizaţi bine.

Taur
Veţi avea o zi încărcată, aşa că nu vă veţi odihni nici măcar o clipă. Energia de care dispuneţi este la nivelul obişnuit, dar vă deranjează că va trebui să vă descurcaţi singur. Una din ideile dumneavoastră îşi va demonstra eficienţa, ceea ce va face ca popularitatea să vă crească simţitor. Dacă doriţi să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea părerilor dumneavoastră, fiţi diplomat.  

Gemeni
Este posibil ca o cunoştinţă mai veche să încerce să vă obstrucţioneze iniţiativele. Nu este cazul să vă implicaţi într-un conflict direct, deoarece nu vă va reuşi mai nimic. O veste neaşteptată vă poate da peste cap planurile pe care le-aţi făcut. Nu trebuie să vă enervaţi, căci până la urmă veţi fi avantajat. Mintea vă este deosebit de eficientă, aşa că aţi putea lua unele decizii. Aveţi grijă la alimentaţie şi încercaţi să faceţi mai multă mişcare, pentru a evita eventualele probleme de sănătate.

Rac
De energie nu duceţi lipsă, dar nu reuşiţi să v-o canalizaţi spre un scop concret. Vă grăbiţi şi aveţi tendinţa să faceţi lucrurile de mântuială, ceea ce v-ar putea încurca multe. Dacă nu veţi da dovadă de mai multă răbdare şi perseverenţă, există posibilitatea să pierdeţi şansa pe care o aveţi în această perioadă.

Leu
Cei din jur vă apreciază, dar nu sunt dispuşi să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie. Sunteţi foarte nerăbdător să finalizaţi câte ceva, însă ar fi de dorit să mai amânaţi acţiunea câteva zile, până când conjunctura astrală vă va fi favorabilă. Fiţi atent la detalii, în tot ce faceţi, dacă doriţi să aveţi succes în viitor. Persoana iubită are nevoie de mai multă tandreţe. Partenerul de suflet vă va face o propunere interesantă.

Fecioară
Veţi avea parte de tot felul de evenimente minore care vă vor ţine încordat pe tot parcursul zilei. Vi se fac unele propuneri care vă tentează în mod deosebit. Înainte de a lua vreo decizie, sfătuiţi-vă cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situaţia. Cineva din casă va avea o reuşită, care vă va face să încheiaţi ziua într-o notă de optimism. Citiţi cu atenţie şi cântăriţi bine toate detaliile legate de o afacere.

Balanţă
Situaţia financiară se poate ameliora simţitor, căci aţi putea primi o sumă de bani. N-ar fi exclus nici ca o investiţie pe care aţi făcut-o de mai mult timp să dea roade. Acasă aveţi foarte mult de lucru, iar răbdarea dumneavoastră este pe sfârşite; nu vă va lipsi, însă, sprijinul rudelor. O persoană cu funcţie vă poate da o mână de ajutor, dar trebuie să-i urmaţi întocmai sfaturile. Azi veţi avea mult de lucru la amenajarea locuinţei.

Scorpion
În plan social se ivesc tot felul de situații a căror rezolvare va cere timp și un plus de răbdare. Nu luați decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familie, mai ales în relația cu partenerul de viață. Căutați soluții pentru a le rezolva, căci șansa este de partea dumneavoastră. În plus, nu trebuie să vă pierdeți încrederea în calitățile de care dispuneți.  

Săgetător
Bugetul dumneavoastră va înregistra o îmbunătăţire prin intermediul unei activităţi extraprofesionale. Doriţi să vă faceţi unele planuri de viitor şi aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu cineva apropiat, în a cărei judecată să aveţi încredere deplină. Şansa este de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri. Nu este o perioadă bună pentru a semna un contract de colaborare sau de parteneriat. Încercaţi să faceţi totul de unul singur şi nu acceptaţi nici un ajutor din partea familiei.

Capricorn
Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus vă permite să vă găsiţi noi susţinători ai proiectelor în care sunteţi implicat. Dorinţa de comunicare este maximă şi ea se va răsfrânge în universul familiei. Aţi putea să-i convingeţi pe ceilalţi membri ai familiei să vă accepte ideile sau le-aţi putea da sfaturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.  

Vărsător
Creativitatea de care daţi dovadă vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Veţi intra în posesia unor bani sau veţi primi un cadou, lucru ce vă va face mare plăcere. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situaţie delicată, ce nu mai poate fi amânată prea mult timp. Aveţi ocazia să obţineţi o aprobare sau să semnaţi un acord, o colaborare. Spre seară, este posibil să aveţi o mică discuţie cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte educaţia copiilor.

Peşti
Este posibil să aveţi parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să aveţi emoţii, căci în scurt timp veţi constata că situaţia nu vă dezavantajează. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, ar fi bine să fiţi mai perseverent, dacă doriţi să vă atingeţi ţinta. În rest, nu este cazul să vă agitaţi prea mult – aşteptați ca lucrurile să se limpezească şi abia apoi acţionaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS