24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul dumneavoastră exterior. Dacă în program veţi trece şi activităţi de divertisment, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o rudă apropiată, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit. Starea fizică nu este nemaipomenită, ceva mai multă odihnă ar fi binevenită. Încercaţi din răsputeri să vă faceţi timp pentru noile activităţi care vă sunt impuse de familie.

Taur
Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dumneavoastră. Este posibil ca o sumă de bani să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de treburi trecute pe ordinea de zi, ceea ce vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizită unor prieteni sau pentru a ieşi împreună cu aceştia.

Gemeni
Aţi putea primi o sumă de bani care v-ar putea permite să vă puneţi în practică unul dintre proiectele mai vechi. Vi se va face o propunere de colaborare, ce se arată foarte promiţătoare, dar nu este cazul să vă grăbiţi. Este posibil să aveţi o mică escapadă sentimentală. Atenţie mare, căci o vorbă spusă la întâmplare v-ar putea strica după-amiaza. Veţi pleca în curând într-o excursie, care vă va scoate din cotidian şi din rutina zilnică şi vă va reda cheful de viaţă.

Rac
Veţi avea parte de o zi agitată, în care veţi avea de făcut o mulţime de mărunţişuri. Dar cum era de aşteptat, sunteţi pregătit atât fizic, cât şi psihic. Aveţi grijă, căci sunt posibile încurcături legate de acte sau o comunicare defectuoasă cu cei din anturajul apropiat. N-ar strica să vă păstraţi ceva timp pentru o activitate relaxantă.

Leu
Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, aşa că vă puteți ocupa de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile. N-ar fi exclus să luaţi o decizie. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu o situaţie inedită, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. Tindeţi să pierdeţi timpul fără să faceţi nimic, apoi veţi fi nevoit să faceţi totul pe fugă.

Fecioară
Cheltuielile pe care le aveţi sunt destul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie de anvergură. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală vă va avantaja. Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei.

Balanţă
Sunteţi nerăbdător să finalizaţi cât mai repede activităţile începute în ultimul timp. Energia nu vă lipseşte, dar aţi avea nevoie de puţină relaxare. O activitate de divertisment ar fi binevenită, iar prietenii vă vor face o propunere care vă va scoate vrând – nevrând din casă. Una din deciziile pe care le-aţi luat în trecut îşi va arăta roadele. În viaţa de cuplu, e posibil ca partenerul să vă reproşeze faptul că sunteţi rece şi nu-i acordaţi atenţia cuvenită.

Scorpion
Este posibil să aflaţi o veste mai puţin plăcută despre cineva din imediata apropiere. Starea dumneavoastră generală nu este strălucită, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa. Călătoriile vă sunt avantajoase, căci vă vor da posibilitatea să constataţi că aveţi motive să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Munciţi din greu la un proiect mai vechi pe care vreţi să-l duceţi la bun sfârşit.

Săgetător
Traversaţi o perioadă în care, deşi munciţi mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa vă poate aduce o mulţime de realizări; în schimb nerăbdarea, intoleranţa vă pot încurca lucrurile chiar mai mult decât vă puteţi imagina. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan profesional, nu vă aşteptaţi la rezultate imediate. La serviciu, reuşiţi să faceţi faţă provocărilor şi ieşiţi din orice încurcătură cu capul sus.

Capricorn
Este posibil să aveţi o întâlnire importantă; oricum se întrevede necesitatea de a avea un dialog în urma căruia aţi putea obţine unele avantaje dacă o să știți să vă folosiţi de atuurile de care dispuneţi. În plan sentimental, iniţiativele se vor bucura de succes, căci popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus creşte constant. N-ar fi exclus să faceţi o cucerire.

Vărsător
Aveţi mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu vă lipseşte, dar aţi fi vrut să o repartizaţi altfel. Nu aveţi de ales, aşa încât consolaţi-vă cu ideea că măcar veţi rezolva nişte probleme care vă stăteau de mult pe suflet. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile celorlalţi, altfel aţi putea face greşeli copilăreşti. Evitaţi discuţiile pe tonuri mai înalte! Partenerul de viaţă vă va face un cadou.

Peşti
Farmecul de care dispuneţi vă dă ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. Acasă, activităţile gospodăreşti devin urgente, dar dispuneţi de suficientă energie, pentru a le finaliza, într-un timp record. Este foarte posibil să primiţi o aprobare, la o cerere mai veche. În cazul în care aveţi în plan o călătorie de mai lungă durată, este posibil să aveţi parte de o mică surpriză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS