14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare capacităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va fi nevoie să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dumneavoastră, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Deşi vă plângeţi de singurătate, sunteţi rece cu cei din jur.

Taur
Veţi fi mai cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dumneavoastră sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La slujbă veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi avea de colaborat cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încercaţi, pe cât posibil, să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Gemeni
Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dumneavoastră în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă.
 
Rac
Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.      

Leu
În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor cam plictisi, dar nu aveţi nici o şansă să le ocoliţi. De obicei, sunteţi întreprinzător, dar acum ingnoraţi problema. Vă faceţi că plouă şi veţi vedea că atitudinea dumneavoastră rece chiar dă roade.

Fecioară
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea apărea unele discuţii legate de bani; intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Problema se rezolvă de la sine.       

Balanţă
Va trebui să depuneţi un efort susţinut dacă doriţi ca rezultatele să vă satisfacă pe deplin. Chestiunile profesionale vor fi prioritare şi pentru dumneavoastră căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. Veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută. A sosit timpul să vă liniştiţi, să încheiaţi o situaţie ce v-a pus pe jar o perioadă.

Scorpion
Capacitatea de concentrare va fi maximă, iar deciziile pe care le veţi lua îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Este momentul unei decizii finale.  

Săgetător
În această zi veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu străinătatea vă va favoriza din toate punctele de vedere. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Puteţi depăşi acest hop numai datorită compasiunii cuiva apropiat, care poate să preia pe umerii săi o parte din probleme şi asta vă va da un nou impuls.

Capricorn
Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dumneavoastră. Este posibil ca o rudă apropiată să vă anunţe o realizare. Prietenii de pe alte meleaguri vor fi cu gândul la dumneavoastră. Ceva nu merge la serviciu, de aceea trebuie să vă gândiţi să cereţi sprijin de la un coleg.              

Vărsător
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Cei căsătoriţi vor avea de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă vor reuşi să ajungă la un consens. În a doua jumătate a zilei veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Ceva bani vă vor intra în buzunar, permiţându-vă o mică nebunie.

Peşti
Capacităţile dumneavoastră mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia ideile şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dumneavoastră. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS