10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fără discuţie, săptămâna asta sunteţi înclinat să vă pierdeţi calmul de la tot felul de mărunţişuri: fie că vânzătoarea de la magazin nu v-a dat restul complet, fie că un amic v-a lăsat să aşteptaţi zece minute la o întâlnire sau că v-a dispărut capsatorul de pe birou. Aceste izbucniri sunt, de fapt, manifestările unor probleme mai serioase pe care le ţineţi în dumneavoastră de multă vreme. Aveţi grijă, cei din jur n-au cum să ştie acest lucru şi puteţi căpăta uşor reputaţia de persoană ţâfnoasă.

Taur
Nimic nu e gratis, iar săptămâna asta veţi constata la un nivel aproape îngrijorător cât de adevărat e acest lucru. Apar tot felul de cheltuieli, aparent neînsemnate, dar care, adunate, vă pot dezechilibra bugetul: o factură restantă de care aţi uitat, cheta pentru ziua unui coleg de birou, o amendă în trafic sau reparaţia unui obiect electrocasnic.  

Gemeni
Profitaţi de ultimele zile frumoase şi ieşiţi cât mai mult în oraş. Săptămâna aceasta este favorabilă activităţilor sociale, evenimentelor, petrecerilor şi comunicării, exact punctele forte ale Gemenilor. Veţi străluci, mai ales la evenimentele legate de serviciu şi carieră. La sfârşitul perioadei, e posibil un conflict minor cu un nativ dintr-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător), pe care puteţi să vă descărcaţi liniştit nervii.

Rac
E o perioadă favorabilă întâlnirilor romantice, împăcărilor, apropierii sufleteşti şi sentimentelor profunde, în general. Dacă aveţi pe cineva special care nu ştie cât înseamnă pentru dumneavoastră, acum e momentul să-i declaraţi acest lucru. La fel, dacă sunteţi certat, mai ales cu persoane din familie, puteţi face primul pas spre împăcare, iniţiativa dumneavoastră va fi primită călduros.  

Leu
Nu se anunţă o perioadă prea grozavă din punct de vedere sufletesc. Partea ciudată e că nu aveţi nici un motiv concret să fiţi îmbufnat sau melancolic, şi nici măcar nu ştiţi ce aveţi. Previziunea se adresează în special femeilor, dar şi bărbaţii pot avea stări depresive inexplicabile. Totul vă merge OK, cei din jur vă menajează, dar veţi simţi nevoia să vă retrageţi în camera dumneavoastră şi să închideţi telefonul.  

Fecioară
Perioadă propice speculaţiilor financiare, recuperării datoriilor şi achiziţiilor de calitate. Acum e momentul să vă schimbaţi maşina, să faceţi sau să achitaţi un credit la bancă, ori să investiţi într-o afacere. Astrele sunt de partea dumneavoastră în acest domeniu, şi nu doar pentru o săptămână. Şi, cum banii sunt cel mai bun afrodiziac, succesul şi dinamismul din această perioadă vor veni împreună cu multe ocazii de flirt.   

Balanţă
Nici o zi fără o surpriză plăcută. De data aceasta, nu veţi fi persoana care le primeşte, ci persoana care le face. Sunteţi într-o dispoziţie generoasă faţă de cei dragi şi veţi simţi nevoia să-i răsfăţaţi. Veţi avea parte numai de reacţii pozitive şi vă veţi consolida unele relaţii care se vor dovedi foarte utile.

Scorpion
Vi se vor cere scuze pentru nişte probleme provocate, fie ele profesionale, financiare sau personale. Fiţi nobil şi receptiv, dar nu arătaţi slăbiciune ori naivitate. Aveţi grijă cui împrumutaţi bani, e o perioadă favorabilă pierderilor băneşti, s-ar putea să nu-i mai vedeţi înapoi, sau, oricum, nu atunci când aveţi nevoie. În relaţia de cuplu e armonie. Nu aduceți în discuţie subiecte delicate care vă macină, momentul nu e potrivit, bucuraţi-vă de liniştea din prezent.

Săgetător
Săptămâna aceasta e foarte posibil să plecaţi la drum mai lung. Călătoriile şi comunicarea sunt foarte bine aspectate, aşa că să nu vă miraţi dacă primiţi o invitaţie de la un prieten din alt oraş, o delegaţie sau o propunere de excursie. Scopul călătoriei va fi pozitiv. Înainte de plecare, ar fi bine să încheiaţi frumos şi amiabil nişte socoteli sentimentale. Nu de alta, dar s-ar putea să fie vorba de nişte uşi la care veţi dori să mai bateţi în viitor şi e bine să vă asiguraţi că veţi fi primit.

Capricorn
Aveţi mult de muncă şi, de data aceasta, eforturile dumneavoastră nu vor mai trece neobservate. Pe lângă conştiinciozitate în îndeplinirea sarcinilor trasate, veţi avea grijă să le arătaţi celorlalţi, într-o manieră subtilă, că nu se pot descurca fără dumneavoastră. Puteţi avea un conflict la locul de muncă cu o persoană care administrează bani.    

Vărsător
Încă nu v-aţi intrat în formă cu munca, sau şcoala, aţi vrea să mai leneviţi un pic. Aţi vrea, dar, din păcate, nu veţi fi lăsat, pentru că vi se va da tot timpul ceva de făcut. O idee bună legată de profesie, sau de o problemă importantă, vă va aduce admiraţia celor din jur. La sfârşitul săptămânii, puteţi cunoaşte o persoană interesantă într-un mod mai neobişnuit, care poate deveni o prezenţă importantă în viaţa dumneavoastră.

Peşti
E o perioadă a schimbărilor majore, concrete. Puteţi să vă mutaţi, să vă schimbaţi locul de muncă sau să rupeţi nişte relaţii care vă încărcau negativ. Schimbările înseamnă şi stres, dar sunteţi pregătit şi puteţi face faţă consumului nervos. Partea bună e că aceste schimbări, odată îndeplinite, vă vor ridica vizibil tonusul şi veţi emana multă energie pozitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS