13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKatie Melua s-a căsătorit

Katie Melua s-a căsătorit

Frumoasa solistă Katie Melua s-a căsătorit, informează contactmusic.com. Cântăreaţa s-a măritat cu motociclistul James Toseland. Fericitul eveniment a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Nash Conservatory, în Grădina Botanică regală din Kew, în vestul Londrei.
Printre invitaţii la nuntă s-au numărat producătorul muzical William Orbit, prinţul Pieter-Christiaan Michiel al Olandei şi compozitorul Mike Batt, care a fost alături de Melua la începutul carierei. Duminică, Toseland a postat pe pagina sa de Twitter: „Îmi pare rău că nu am putut spune mai multe, înainte de a încerca să ţin lucrurile secrete, dar ieri m-am căsătorit cu frumoasa mea soţie! Domnul şi doamna T&M! Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre calde“.
Cei doi s-au cunoscut anul trecut, iar fostul campion de motociclism a cerut mâna alesei sale imediat după Crăciun. În trecut, Katie a mai avut o relaţie cu solistul trupei Kooks, Luke Pritchard. La rândul lui, James, care a trebuit să renunţe la cariera sportivă din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, încearcă acum să se lanseze în muzică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS