14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii îşi vor petrece mare parte a săptămânii care urmează încercând să îşi rezolve impasul financiar în care au intrat. O soluţie ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate. În plan personal însă, nimic nu pare să le umbrească fericirea, partenerul de viaţă este foarte îndrăgostit. O veste neaşteptată primită în weekend vă cam dă peste cap planurile de ieşire la picnic, dar până la urmă vă găsiţi echilibrul şi acasă.

Taur
Taurii vor trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. Fie vor încheia o relaţie care nu le aduce prea multe satisfacţii şi care îi opreşte să evolueze, fie, dacă sunt încă singuri, se vor hotărî să acorde o şansă unei persoane interesante cunoscute cu ceva timp în urmă. În carieră avansează ori primesc o mărire de salariu, eforturile de până acum nefiind depuse în zadar.  

Gemeni
Gemenii vor avea de înfruntat o serie de acuzaţii în plan profesional. E drept că în ultima perioadă au fost foarte stresaţi şi agitaţi din cauza problemelor personale, însă nu ar trebui să neglijeze îndatoririle de la serviciu. Partenerul de viaţă le reproşează lipsa de afecţiune şi indiferenţa, așa că ar fi bine să acorde mai multă atenţie planului afectiv. O problemă de sănătate mai veche revine, ar fi indicată o vizită la medicul de familie.  

Rac
Pentru Raci urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Un concediu spre o destinaţie exotică le va resuscita viaţa sentimentală, intrată într-un con de umbră în ultima vreme. Din punct de vedere al sănătăţii totul este bine. Au un tonus şi o energie de invidiat, pe care le vor fructifica fie în activităţi care să îi solicite fizic, fie în activităţi de natură să le lărgească orizontul cultural.   

Leu
Leii trec printr-o perioadă mai puţin favorabilă speculaţiilor financiare, ar fi preferabil să evite cheltuielile inutile şi să îşi diminueze apetitul pentru articole de lux care le sărăcesc buzunarele inutil, căci datoriile au prioritate. În plan personal vor avea de înfruntat o problemă mai veche cu un membru mai în vârstă din familie. Partenerul de viaţă este foarte atent și este foarte posibil să le pregătească o surpriză.

Fecioară
O decizie de mare importanţă pentru viitor va trebui să fie luată într-un timp foarte scurt. Urmează o perioadă agitată şi plină de stres, dar nu există totuşi motive reale de îngrijorare. Dacă îşi vor lua un răgaz să reflecteze asupra problemelor actuale, cu siguranţă vor vedea lucrurile mai clar. În familie există oarece stări de tensiune provocate de niște vorbe aruncate în vânt.   

Balanţă
Balanţele sunt entuziasmate de o nouă perspectivă profesională în care şi beneficiile de care se vor bucura vor fi substanţial ridicate. În plan personal lucrurile stau bine, nu există decât probleme minore de comunicare cauzate în mare parte de oboseala acumulată. Atenţie sporită la călătoriile cu autoturismul, prudenţa este cuvântul de ordine. Ceva mai mult interes în ceea ce priveşte familia ar fi binevenit.  

Scorpion
Pentru Scorpioni se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună, este foarte posibil să primească o veste neaşteptată din partea acesteia. Pe plan profesional nu se întrevăd schimbări majore, ar fi de preferat să nu se agite inutil. Financiar stau bine, este posibil să le fie restituită o sumă importantă de bani sau să câştige ceva într-un mod surprinzător de uşor.

Săgetător
Pentru Săgetători, săptămâna care urmează va fi plină de evenimente plăcute, posibil o aniversare sau un eveniment în familie, ori un cadou de la un prieten recent întors de pe alte meleaguri. Nici planul financiar nu va fi mai prejos, câştigurile sunt favorizate, atenţie însă, nu cele care au vreo legătură cu jocurile de noroc! Ar trebui să-şi canalizeze surplusul de energie spre rezolvarea problemelor de la serviciu, care au trecut în plan secund.

Capricorn
Capricornii sunt puşi pe treabă în această perioadă, au multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea unele tensiuni în cuplu, căci persoana iubită aşteaptă mai multă atenţie din partea acestora, cu atât mai mult cu cât s-a cam săturat să fie mai mereu pe planul al doilea. Altă chestiune ce ar trebui rezolvată este cea a banilor, Capricornii având de suportat consecinţele unei decizii greşite.   

Vărsător
Vărsătorii vor avea multe obstacole de înfruntat în carieră şi starea permanentă de alertă în care se vor afla în zilele următoare va avea consecinţe negative asupra sănătăţii. În cuplu, partenerul încearcă să le distragă atenţia de la problemele de serviciu, dar fără prea mult succes. Ar fi bine totuşi ca Vărsătorii să asculte sfaturile celor apropiaţi şi să încerce să se relaxeze puţin.

Peşti
Zilele care urmează aduc pentru Peşti multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă şi pot participa la nişte discuţii foarte interesante legate de viitorul carierei lor. Totuşi, aceste colaborări reuşite nu se vor traduce încă în bani, aşa că Peştii nu trebuie să-şi facă încă planuri de buget. Asta nu înseamnă că starea lor financiară va fi una proastă, ci doar că nu se vor înregistra salturi spectaculoase în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS