12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Există şanse reale de îmbunătăţire a situaţiei financiare, însă nu vă aşteptaţi la câştiguri la loterie, ci la muncă grea, dar bine răsplătită. Va trebui să treceţi peste anumite piedici de ordin personal sau sentimental înainte de a putea evolua în carieră, dar nu trebuie să vă temeţi. Veţi avea la îndemână toate resursele de inspiraţie şi farmec de care aţi putea avea nevoie.

Taur
Trageţi linie şi spuneţi stop oricui încearcă să profite în vreun fel de pe urma dumneavoastră. Timpul costă bani, iar dacă vi se cere ajutorul, fiţi sigur că veţi primi ceva la schimb. Nu vă lăsaţi însă păcălit. Dacă cineva din jurul dumneavoastră vorbeşte prea mult înseamnă că are foarte puţine lucruri de spus, deci nu vă faceţi probleme în legătură cu această persoană. O situaţie de criză se va rezolva în cele din urmă, dar va trebui să mai aveţi puţină răbdare.     

Gemeni
Aveţi încredere în forţele proprii şi în ceea ce ştiţi să faceţi. Aveţi cel puţin la fel de multe de oferit ca oricare dintre concurenţii dumneavoastră, indiferent de domeniul în care rivalizaţi. Folosiţi-vă imaginaţia în orice situaţie. Pe plan sentimental, ziua este foarte favorabilă, mai ales dacă încă nu i-aţi mărturisit sentimentele persoanei care vă interesează. Astăzi este cel mai bun moment pentru astfel de declaraţii. Astăzi ar trebui să vă gândiţi mai bine care sunt scopurile dumneavoastră în viaţă şi să vă stabiliţi priorităţile.
 
Rac
Este posibil să vă treziţi împins de la spate spre ceva ce nu vă doriţi să faceţi, doar pentru că aşa consideraţi că îi puteţi face cuiva pe plac. Fiţi atent şi analizaţi dacă nu cumva există şi alte variante. Pot apărea probleme cu un prieten sau o rudă şi vă va fi greu să le rezolvaţi.        

Leu
Schimbările sunt necesare din când în când în viaţă şi acum ar fi un moment bun să le faceţi, pentru că ele vă pot regenera pe plan mental, fizic şi sufletesc. Trebuie să încercaţi şi dumneavoastră experienţe noi, fie că este vorba de excursii sau vizite, fie că este vorba de prieteni. O schimbare de aer vă va ajuta să vă regăsiţi inspiraţia şi să transformaţi un vis în realitate. La serviciu veţi avea o zi destul de agitată şi va trebui să lucraţi împreună cu colegii la un proiect important, care vă va da tuturor ceva bătaie de cap.

Fecioară
Este posibil să reuşiţi să faceţi anumite schimbări legate de cămin sau puteţi reduce din costurile unei afaceri, astfel încât la final să aveţi în buzunar un nesperat surplus de bani. Întâlnirile cu rudele şi prietenii sunt favorizate şi recomandate astăzi, pentru că vă vor asigura resursele necesare pentru a vă continua planurile.

Balanţă
Înainte de a lua o decizie finală într-o anumită situaţie, asiguraţi-vă că aţi privit lucrurile în ansamblu. Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi riscuri. Încercaţi să urcaţi treptele una câte una, cu paşi mici, dar siguri. Norocul va fi de partea dumneavoastră astăzi, dar va fi nevoie să fiţi raţional şi lucid. Veţi avea mai multă autoritate şi se presupune că va trebui să vă asumaţi şi mai multe responsabilităţi.

Scorpion
Este o zi bună pentru a vă da seama ce vreţi, de ce aveţi nevoie şi cum puteţi obţine ceea ce vă doriţi. Încercaţi să vă faceţi o promovare bună, pentru ca lumea să vadă ce aveţi de oferit. Nu vă încredeţi în promisiunile deşarte ale unei persoane din anturaj. Sunteţi tentat să renunţaţi la relaţia dumneavoastră actuală pentru o persoană de care vă simţiţi atras din punct de vedere fizic.     

Săgetător
Faceţi ceva frumos pentru cineva apropiat astăzi. Dacă vreţi să schimbaţi ceva acasă, asiguraţi-vă că nu supăraţi nici unul dintre conlocatari. Un vechi prieten sau un fost iubit pot influenţa astăzi o decizie pe care o aveţi de luat. Dacă veţi ajunge să vă confruntaţi cu unele situaţii neaşteptate nu ar trebui să vă faceţi probleme sau să vă temeţi, ci să vă păstraţi calmul şi sângele rece. Veţi vedea că toată lumea va fi dispusă să vă ajute în cazul în care nu vă veţi descurca şi veţi primi încurajări de fiecare dată.

Capricorn
S-ar putea să vă fi asumat mai multe decât puteţi duce. Evitaţi să vă mai luaţi şi alte responsabilităţi dacă vreţi să nu vă prăbuşiţi definitiv. Încercaţi să rezolvaţi lucrurile unul câte unul şi să mergeţi în direcţia corectă. Pentru a echilibra situaţia, acordaţi-vă seara timp pentru distracţie şi dragoste.             

Vărsător
Încercaţi să afişaţi o mască de siguranţă atunci când discutaţi probleme importante şi să vă păstraţi sângele rece atunci când luaţi decizii. Nu vă va fi uşor, pentru că emotivitatea este ridicată în această perioadă. Fiţi atent la sănătate şi bani şi cereţi ajutor dacă vedeţi că nu vă descurcaţi singur. Încercaţi să nu vă mai lăsaţi intimidat de persoanele care au foarte multă autoritate, ci să purtaţi o discuţie serioasă cu acestea.  

Peşti
Gândiţi-vă la o asociere din care să puteţi câştiga mai mult. Vă frământă ceva pe plan personal sau profesional, simţiţi că aveţi nevoie de cineva care să vă fie alături şi care să vă ajute să vă atingeţi scopurile. Dragostea poate fi un răspuns la multe probleme, trebuie doar să aveţi un pic de răbdare. Sunteţi foarte preocupat de ascensiunea în plan profesional şi vă ambiţionaţi să câştigaţi admiraţia superiorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS