16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi căutat de multă lume pentru a da sfaturi autorizate şi astfel vi se recunoaşte valoarea şi superioritatea. Dumneavoastră deţineţi răspunsul la întrebările multor amici, deci să nu vă mire că unii vor uita că e zi liberă şi pentru dumneavoastră şi vă vor sufoca cu tot felul de întrebări care-i privesc personal. Fiţi pregătit să vă dedicaţi acestora, căci telefoanele ar putea zbârnâi toată ziua cu tot felul de solicitări.

Taur
Nu vă simţiţi prea bine în locul în care vă aflaţi, ci gândul vă poartă în cu totul alte locaţii. Faceţi doar act de prezenţă şi mulţi vor remarca atitudinea dumneavoastră cam indiferentă la tot ce se petrece în jur, de parcă nu v-ar interesa nimic sau nu aţi cunoaşte pe nimeni. Dacă totuşi sunteţi înconjurat de persoane plăcute, amuzante, volubile, veţi reuşi să vă adaptaţi mai bine acestui mediu.     

Gemeni
Descoperiţi cu uimire efectele unui gest incorect al unui colaborator în care aţi avut mare încredere. Poate nu neapărat urmările gesturilor sale vă deranjează acum, ci sentimentul de dezamăgire care vă copleşeşte, pentru că nu vă aşteptaţi la aşa ceva. Regretaţi naivitatea de care aţi dat dovadă, că v-aţi lăsat dus de nas şi mincinosul îşi savurează acum victoria obţinută doar din credulitate sau bun-simţ exagerat.
 
Rac
Vestea pe care o transmiteţi astăzi unui amic are un efect negativ asupra acestuia, chiar dacă dumneavoastră vi se pare a fi mai degrabă o informaţie utilă. Nu era momentul potrivit pentru o astfel de ştire pentru el, ca atare o primeşte prost şi alunecă spre depresie şi tristeţe. Nu mai ştiți, după aceea, cum să dregeţi busuiocul, dar tot de dumneavoastră depinde să îndulciţi efectele discuţiei.       

Leu
Vă apucaţi serios de treabă, pentru că sunteţi foarte motivat de un scop anume şi nu vreţi să rataţi ceea ce v-aţi propus. La dumneavoastră azi nu există nici nu pot, nici sunt obosit, nici n-am chef, pentru că sunt prea tentante rezultatele spre care vă îndreptaţi ca să vă lăsaţi copleşit de vreo slăbiciune. Concentrarea e maximă, consumul de energie major, dar sunteţi mulţumit de ceea ce construiţi cu mâinile dumneavoastră.

Fecioară
Dacă nu sunteţi în apele dumneavoastră, ar fi bine să evitaţi singurătatea şi să vă alăturaţi unui grup de persoane aflat în toane mai bune. Aveţi nevoie de veselie, de distracţie, de ceva care să vă distragă atenţia de la motivele de tristeţe, ca atare ieşiţi undeva în lume, chiar şi printre străini, unde să vă abateţi gândul de la ale dumneavoastră.         

Balanţă
Discuţiile despre bani se referă la disponibilitatea dumneavoastră de a participa cu diverse sume de bani în afacerile altora. Poate e vorba de împrumuturi, de sprijin financiar în momente dificile, dar şi de sfaturi legate de preţuri mai bune, afaceri rentabile sau alte chestiuni legate de bani. Din schimbul de păreri se vor naște cele mai înţelepte soluţii cu privire la bugetul fiecăruia şi ţineți cont de sfaturile celor cu mai multă experienţă în afaceri.

Scorpion
Sunteţi într-un moment de răscruce în carieră şi trebuie să cântăriţi foarte atent ce drum trebuie să alegeţi de acum înainte. E cu atât mai grea alegerea cu cât aveţi multe responsabilităţi pe umeri şi trebuie să ţineţi cont şi de ele. Nu sunteţi numai dumneavoastră în faţa unei eventuale schimbări, ci sunteţi şi cap de familie, aveţi şi ceva datorii pe la bănci, ca atare alegerea dumneavoastră depinde de o mulţime de condiţii.    

Săgetător
Inima dumneavoastră bate din ce în ce mai tare pentru că vă apropiaţi de un eveniment căruia îi acordaţi o semnificaţie specială. Vă bucură, vă încântă ceea ce se întrevede deja la orizont şi se poate spune că aşteptaţi cu sufletul la gură acel moment. Simţiţi că aduce un dram de fericire în inima dumneavoastră şi vă legaţi toate speranţele de acel eveniment. Aşa va fi, dacă vă păstraţi optimismul de acum, pentru că ştiţi şi dumneavoastră ce miracole face gândirea pozitivă!

Capricorn
Vă aflaţi într-un mediu care ar fi trebuit să vă stimuleze să vă puneţi mai bine în valoare, dar există acolo cineva care vă intimidează şi nu aveţi curaj să spuneţi ce gândiţi. Fie că e un şef care se impune cu agresivitate sau doar un concurent a cărui superioritate o recunoaşteţi tacit, preferaţi să rămâneţi în banca dumneavoastră fără a face prea multe valuri.            Vărsător
Cele mai intense discuţii le aveţi cu cei de vârsta dumneavoastră, cu care nu reuşiţi deloc să ajungeţi la o înţelegere. Fiecare are propriile păreri, pe care le susţine sus şi tare, iar încăpăţânarea îşi va pune amprenta pe modul de comunicare. Cât timp nici unul nu ascultă părerea celuilalt, ci încearcă doar să îşi impună propria voinţă cu orice preţ, nu se poate vorbi nici de prietenie, nici de colaborare.  

 Peşti
Nu puteţi ajunge singur la rezultatele pe care le visaţi, de aceea ar fi bine să vă gândiţi la o asociere. Dacă v-aţi aduna mai mulţi forţele la un loc pentru acelaşi scop, ritmul de înaintare al acelui proiect va creşte. Nu e uşor să găsiţi oameni cu aceleaşi interese şi cu acelaşi stil de lucru, dar, din discuţiile pe care le aveţi astăzi cu oricine vă iese în cale, aţi putea primi o mulţime de sfaturi şi idei pe care să le puneţi mai apoi în aplicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS