Acasă Magazin Victoria fără zâmbet

Victoria fără zâmbet

Vedeta britanică Victoria Beckham a dezvăluit motivul pentru care nu zâmbeşte aproape niciodată, informează contactmusic.com. Mai în glumă, mai în serios, fosta Spice Girl a declarat: „Practic, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Am zâmbit mult în fotografii. Dar cred că am încetat să surâd când am început să lucrez în fashion. Moda mi-a furat zâmbetul“, a subliniat ea, recunoscând: „Am creat acest personaj. Nu spun că nu sunt eu, dar nici nu pot să spun că sunt cu adevărat eu. Este o armură pe care mi-am construit-o“.
Dincolo de toate acestea, Victoria şi soţul său, David Beckham, şi-ar dori să devină din nou părinţi. Surse susţin că perechea „lucrează“ deja la cel de-al cincilea urmaş şi speră ca acest lucru să se întâmple chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra.
„Atât Victoria, cât şi David sunt foarte patrioţi şi le-ar plăcea să conceapă un copil cât timp se află în Londra, mai ales că a fost şi Jubileul de Diamant al Reginei în acest an. Ceilalţi copii ai lor au fost concepuţi în altă parte şi speră ca ultimul să fie procreat în Marea Britanie”, a declarat un apropiat.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version