17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Urmează nişte zile foarte bune pentru Berbeci, mai ales în plan social. Invitaţiile la chefuri, evenimente şi ieşiri la iarbă verde se ţin lanţ şi de participarea la aceste întruniri poate depinde o şansă profesională. În privinţa jobului, intervine o dorinţă puternică de schimbare, alimentată şi de câteva discuţii neplăcute cu superiorii. În dragoste, Berbecii singuri vor fi tentaţi să se uite spre trecut şi să ia legătura cu o iubire mai veche.

Taur
În zilele care urmează, Taurii vor avea un singur punct de interes, asupra căruia îşi vor concentra toată energia: banii. Vor alerga în toate părţile, vor face ore suplimentare, vor căuta chiar un nou job, numai să le iasă proiectele. Totul rămâne în plan secund, chiar şi dragostea. Vor fi prea ocupaţi ca să observe reproşurile mute ale partenerului şi nici prin cap nu le va trece că îi aşteaptă o discuţie cam neplăcută.

Gemeni
Săptămâna Gemenilor va fi dedicată călătoriilor. Toate proiectele care implică deplasări vor fi favorizate de astre. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru îi va pune într-o lumină proastă în faţa şefilor. Relaţiile cu familia vor fi şi ele destul de încordate din cauza unor veşti proaste legate de sănătate. Cu dragostea însă se poate spune că stau cel mai bine din tot zodiacul în această perioadă.

Rac
Racii vor demonstra, în sfârşit, că sunt în stare să facă ceva fără să se răzgândească şi să ezite de o mie de ori. Vor fi solicitaţi să participe la un important proiect profesional şi vor avea ocazia să-şi demonstreze competenţa. Trebuie doar să aibă curaj şi să nu mai pună întotdeauna răul înainte. În dragoste, vor avea câteva discuţii mai aprinse cu partenerul de cuplu.

Leu
Leii fac ce fac şi tot la bani ajung. Cu gândul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşesc să le respecte, zile de economii la sânge urmate de altele în care aruncă banii cu ochii închişi, nimic bun nu poate ieşi din asta. Depinde doar de ambiţia lor să-şi pună finanţele în ordine. Totuşi, nu se pot plânge că soarta le stă împotrivă: un prieten le oferă un împrumut deosebit de avantajos.

Fecioară
Fecioarele vor începe săptămâna cu schimbări de planuri. Vor renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitau şi vor lua noi decizii. Acestea se referă atât la planul sentimental, cât şi la cel financiar. În dragoste, vor pune problema într-un mod tranşant (abordare care le caracterizează): nu este loc de compromisuri, ori e albă, ori e neagră. Intransigenţa lor le poate periclita relaţia, dar, în acest moment, chiar nu le pasă.

Balanţă
Balanţele încep săptămâna cu dreptul, remarcându-se la serviciu într-o situaţie de criză. Se pot aştepta la o mărire de salariu sau măcar la nişte laude din partea şefilor. Ceva mai prost stau cu dragostea, pentru că atitudinea indiferentă a partenerului le va da motiv de insomnii. Nu e cazul să facă scene, ci doar să poarte o discuţie calmă şi foarte sinceră. Poate fi un prilej bun de a se elibera dintr-o relaţie care nu le face bine.

Scorpion
Scorpionii vor avea o perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bârfe din anturaj le vor afecta imaginea şi vor izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să-şi apere punctul de vedere şi să pună capăt zvonurilor false. Nici relaţia de cuplu nu va fi ferită de şocuri, pentru că partenerul poate descoperi o mică indiscreţie amoroasă. Scorpionii se vor simţi copleşiţi de toate aceste tulburări, dar e bine să se calmeze.

Săgetător
Săgetătorii vor avea o săptămână foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu îi va mulţumi. Vor întâlni multe persoane antipatice sau vor fi puşi în situaţii jenante. Noroc cu prezenţa lor de spirit, care îi va ajuta să iasă din toate încurcăturile cu imaginea neşifonată. În dragoste, vor trece prin nişte emoţii intense, pentru că ceva din comportamentul partenerului le va stârni gelozia.

Capricorn
Capricornii, consideraţi nişte zgârciţi patologici vor dovedi contrariul în săptămâna care urmează. Vor cheltui mult pentru ei înşişi şi pentru cei dragi, îşi vor satisface multe capricii, îşi vor spori confortul, vor face cadouri. Aceste cheltuieli nu vor fi nesăbuite, pentru că nativii din Capricorn vor şti exact unde s-a dus fiecare bănuţ şi astfel vor păstra controlul asupra situaţiei. Cert este că această dispoziţie generoasă va spori şi tandreţea partenerului.

Vărsător
Vărsătorii nu vor avea o săptămână prea incitantă, ci mai degrabă una calmă, punctată de câteva momente plăcute. Un semn de la o fostă iubire va măguli orgoliul chiar şi celor mai fideli dintre ei şi, dacă vor şti să fie discreţi, nu vor avea nici discuţii cu partenerul. La job, o mică recompensă pentru un efort mai deosebit îi va face să se simtă apreciaţi. Partea financiară nu va fi chiar atât de mulţumitoare, dar, dacă vor strânge puţin cureaua, nu-şi vor da bugetul peste cap.

Peşti
Pentru Peşti, săptămâna începe cu un mic conflict profesional, care îi va indispune şi îi va face iritabili. Noroc cu partenerul de cuplu, care va şti să le readucă zâmbetul pe buze, pentru că, în privinţa iubirii, vor avea o săptămână excelentă. De aceea vor reuşi să lase toate supărările la o parte şi să dedice mai mult timp relaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS